Αρχική Αθλητικα Καλά και κακά νεα για το ελληνικό ποδόσφαιρο!Όλα τα σημαντικά γεγονότα και...

Καλά και κακά νεα για το ελληνικό ποδόσφαιρο!Όλα τα σημαντικά γεγονότα και αποτελέσματα!

652

Τα καλά νέα για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε χατ τρικ και ήταν σωτήρας της φημισμένης Σέλτικ στην οποία αγωνίζεται.Δυο φορές έβαλε γκολ και δυο φορές η Νταντί ισοφάρισε στο φημισμένο Χάμπτεν Πάρκ.Ο Γιακουμάκης έβαλε και τρίο λίγο πριν τελειώσει το μάτς και στη Σκωτία άρχισαν να χορεύουν συρτάκι!

Το ίδιο κάνουν και στην …Τραπεζούντα.Οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης ήταν βασικοί σε όλο τον αγώνα στην έδρα της παλιάς τους ομάδας Αλάνιασπορ και η Τραμνζοσπορ σάρωσε με 4-0 σφραγίζοντας ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθκλητή μετά πολλές δεκαετίες.

Συρτάκι χορεύουν και στο Αλκμααρ.Ο Βαγγέλης Παυλίδης έδωσε μια ασιστ και προηγήθηκε η ομάδα του της Χέρκουλες(Ηρακλής,απο τον ήρωα πήρε το όνομά της) ,η οποία ισοφάρισε.Ο Παυλίδης έβαλε και δεύτερο γκολ και η Αλκμααρ ,στην οποία παίζει και ο Χατζηδιάκος ανέβηκε στην τέταρτη θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος κοντά στη Φέγενορντ.

Συρτάκι χορεύουν και στο …Σασουόλο.Μια πόλη της Βόρειας Ιταλίας κοντά στη Μόντενα.Εχει πληθυσμό 38 χιλιάδες κατοίκους.Εκεί μετακόμισε ο Γιώργος Κυριακόπουλος από την Τρίπολη και τον Αστέρα.Ο Δήμος Τριπόλεως έχει 48 χιλιάδες κατοίκους και ο Αστέρας είναι μια επαρχιακή …ισπανική ομάδα με παίκτες που δεν βρίσκουν συμβόλαια στην Γ κατηγορία της Ισπανίας.Το γεγονός ότι νικούν άνετα τον Παναθηναϊκό είναι ντροπή για το κατάντημα της Αλαφουζομάδας και όχι επιτυχία του “Αστέρα”.

Ο Κυριακόπουλος με καταπληκτικό παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια βοήθησε τα μέγιστα την Σασουόλο να κερδίσει την…Ιντερ  των παγκόσμιων αστεριών μέσα στο Μιλάνο με 2-0.Και τα δυο γκολ απο την πλευρά του Κυριακόπουλου!

Τα…κακά νέα:Με 11 τεταρτοκλασσάτους πάλι ο Άρης.Εφερε ισοπαλία 0-0 με τους 8 ξένους του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου και με διαιτητή τον…φημισμένο Μπριχ,ο οποίος ,τι να κάνει το κατάπιε και έπεσε τόσο χαμηλα΄σε διαιτητικά καθήκοντα…

Ο Ολυμπιακός με 3 Έλληνες νίκησε τον Βόλο 1-0(Βαλπουενά 81΄) των δυο Ελλήνων σε ένα κάκιστο παιχνίδι.

Το ξένο συνονθύλευμα της ΑΕΚ(8-9 ξένοι) περίμενε να μπει ο Πέτρος Μάνταλος για να βάλει γκολ.Μόλις μπήκε ο Πέτρος έβαλε αμέσως(1 λεπτό μετά,69)γκολ και με ένα ακόμα του Ανσαριφάντ η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τα Γιάννενα,τα οποία έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να την ταπεινώσουν.

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 2-1 τη Λαμία.προηγήθηκε 2-0 με Ιωαννίδη και Παμπλίδη και έμεινε με 10 πάικτες.Τότε η Λαμία έβαλε το μοναδικό της γκολ.