Αρχική Αθλητικα Καλή η Εθνική Ελλάδας,έχασε απο την Ολλανδία με ένα πέναλτυ που δεν...

Καλή η Εθνική Ελλάδας,έχασε απο την Ολλανδία με ένα πέναλτυ που δεν έπρεπε να δοθεί στο 90…

163

 

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της εθνικής μας την Ολλανδία η σκέψη ήταν ότι η προοπτική μας είναι να κλέψουμε το παιχνίδι.Φαινόταν ότι η Ολλανδία είναι πολύ ανώτερη και αν ο Βλαχοδήμος κρατούσε μέχρι τα τελευταία λεπτά ο “νόμος” του ποδοσφαίρου επιτρέ΄πει στον αδύναμο να εκμεταλλευτεί ένα λάθος και να κλέψει το παιχνίδι.Η έστω την ισοπαλία.

Στο β ημίχρονο ήταν άλλη εθνική.Κατάφερε να στριμώξει τους Ολλανδούς οι οποίοι έμοιαζαν ευχαριστημένοι και επεδίωκαν την ισοπαλία.

Τότε ο Παγέτ έβαλε και 3ο επιθετικό για να πάρει και όχι να κλέψει το παιχνίδι.Και ο 3ος επιθετικός απο μεγίστη φιλοτιμία κυνήγησε τον αντίπαλο στην περιοχή μας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ο Παυλίδης έπεσε πάνω του και ήταν μία φάση που δύσκολα δίνει πέναλτυ.Ο διαιτητής το έδωσε.Ο συνάδελφός του στο μηχάνημα του είπε ότι δεν είναι κατά τη γνώμη του πέναλτυ.

Ο Ολλανδός είχε τεντώσει το πόδι να πέσει πριν του ασκήσει δύναμη ο Παυλίδης και αυτό δείχνει καθαρά την πρόθεσή του να πέσει στο παραμικρό άγγιγμα μήπως και…

Και πράγματι ο διαιτητής νιώθοντας ότι εκτίθεται αφού ήταν κοντά στη φάση έδωσε παρά τη διαφωνία πέναλτυ.

Ητνα το δεύτερο.Το πρώτο,κιαυτό αυστηρό,το έπιασε ο Βλαχοδήμος.Το δεύτερο ο ΒανΝτάϊκ της Λίβερπουλ το έβαλε.

Ο Ιωννίδης ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης μας στο β ημίχρονο ενώ μέσοι και αμυντικοί με σωστές αποστάσεις έπαιρναν τη μπάλλα εύκολα και βοηθούσαν την πολιορκία,η οποία έφερε ευκαιρίες αλλά οι Ολλανδοί κέρδισαν και εκτός απροόπτου θα προκριθούν με τους Γάλλους απευθείας.

Εάν η εθνική μας παίξει έτσι και στα μπαράζ έχει φουλ ελπίδες για πρόκριση.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε άλλα δυο γκολ με την Εθνική Πορτογαλίας και έδειξε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στον πλανήτη καθώς στα 38 του έσπασε όλα τα ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα.