Αρχική Ελλαδα Καταγγελίες- σοκ για παρακρατικό κύκλωμα!Eλλάς και ΕΛ-ΑΣ ίσον Μαφία!Ταυτόχρονη κυριακάτικη ομοβροντία από...

Καταγγελίες- σοκ για παρακρατικό κύκλωμα!Eλλάς και ΕΛ-ΑΣ ίσον Μαφία!Ταυτόχρονη κυριακάτικη ομοβροντία από Ομιλο Μαρινάκη-Αυγή και Κ.Βαξεβάνη

721

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Μπροστά σε μια πρωτόγνωρη για την πρωθυπουργία του ομοβροντία πολύ-πολύ σοβαρών καταγγελιών και κατηγοριών βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης,η κυβέρνησή του και επίσης η Ελληνική Αστυνομία,τόσο ώς προς τον κορμό της ,όσο και στην πολιτική της ηγεσία.

Oυσιαστικά κατηγορείται για λειτουργία παρακρατικού κυκλώματος.

Η επίθεση εκδηλώνεται από τρεις διαφορετικές “πολεμίστρες”,οι οποίες έχουν εντελώς διαφορετικά και ειδικά και πολιτικά και χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει στο DOCUMENTO αυτής της Κυριακής ότι από τον εσμό των παρακολουθήσεων που αναπτύχθηκε στο βούρκο γύρω από το Μαξίμου ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ούτε ο Αρχηγός της Αστυνομίας και νυν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Καραμαλάκης,ούτε και η εισαγγελέας-επόπτης της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου.

Εχει ακόμα στη νέα λίστα την υπουργό Κεραμέως,τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Οικονόμου,τον βουλευτή και π.Υπουργό Α.Λοβέρδο και άλλους.

Η Κρατική τηλεόραση παρουσίασε την Κυριακή τη νέα λίστα παρακoλουθήσεων με εντυπωσιακό -για τα δεδομένα- τρόπο.Αναφέρθηκε στα δελτία ειδήσεων μέχρι ,τουλάχιστον το μεσημέρι της Κυριακής,στη λίστα απο την εφημερίδα με τα ονόματα,τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για δράση εσμού μαφιόζων και ΚΑΜΙΑ απάντηση από την κυβέρνηση και φυσικά ούτε απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη,ο οποίος επέλεξε, ως άφρων πολιτικά και νομικά, να προίσταται προσωπικά της ΕΥΠ.

Αυτό δεν έγινε γιατί η ΖουλοΕΡΤ δεν στηρίζει την κυβέρνηση,αλλά γιατί δεν υπήρξε απο την Κυβέρνηση καμία απάντηση.Ο καθαρός ουρανός δεν θα χρειαζόταν πάνω απο ένα δευτερόλεπτο να απαντήσει,όποια λίστα και αν έβγαινε στον αέρα,αν δεν ήταν αληθινή. Η σιωπή των πρώτων κρίσιμων ωρών είναι εύγλωττη.

Αργότερα πάντως ο κυβ.εκπρόσωπος Οικονόμου έκανε μια μακροσκελή(ίσως γιαυτό η καθυστέρηση…)δήλωση-εκλογικό διάγγελμα διάψευσης ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι έγιναν πράγματι οι παρακολουθήσεις και το ίδιο δήλωσε και η υπουργός Κεραμέως.

Ιδού η πρωτοσέλιδη πρώτη ομοβροντία:

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ,η ΑΥΓΗ,με πρωτοσέλιδο ομιλεί για κράτος ΜΑΦΙΑ και για κυβέρνηση ,η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει τη δράση του παρακράτους.Ιδου η δεύτερη ομοβροντία:

Η εφημερίδα το ΒΗΜΑ κάνει στην τελευταία σελίδα μια σφοδρή επίθεση στον Υπουργό Προστασίας Θεοδωρικάκο,αλλά και στην Αστυνομία.

Η εφημερίδα ,η οποία μόνο για έλλειψη ψυχραιμίας δεν μπορεί να κατηγορηθεί,επιλέγει την πιο αναγνωρίσιμη στήλη,τον γνωστό ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ για να καταγγείλει ότι ηγετικά στελέχη της Αστυνομίας δεν εργάζονται ως Αστυνομικοί ,στην υπηρεσία της νομιμότητας,αλλά ως ένστολοι μαφιόζοι!!!Και χρεώνει τη δράση τους στον Υπουργό προστασίας του Πολίτη Θεοδωρικάκο!!!

Γράφει το ΒΗΜΑ σήμερα 27/11/22:

“…επι των ημερών Θεοδωρικάκου έχουν διεισδύσει και τείνουν να επικρατήσουν στην ΕΛ-ΑΣ πρόσωπα που δεν διακρίνονται για την ηθική τους υπόσταση,αλλά αντίθετα ΓΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.Και σε άλλες περιόδους είχαμε ΤΕΤΟΙΑ ώσμωση των αρχών ασφαλείας με τους σκοτεινούς κύκλους των κακοποιών.Οι συνέπειες ήταν ολέθριες για την αξιοπιστία των αστυνομικών σωμάτων και την αφάλεια των πολιτών…”

Οι υπογραμμίσεις με κεφαλαία και έντονα γράμματα είναι φυσικά δικές μας.

Η Εφημερίδα επιτίθεται και προσωπικά στον υπουργό και γράφει ότι μέλημά του είναι μέσα από την αστυνομία να χτίσει δημοσκοπικά θετικό προφίλ ο ίδιος.Γιαυτό και “καπελώνει” κάθε θετικό βήμα της Αστυνομίας και το εμφανίζει αποκλειστικά ο ίδιος,κάτι που δεν συνέβαινε με κανέναν Υπουργό στο παρελθόν.

Η αναφορά είναι σχεδόν…προφητική.Την ίδια ημέρα στον ΕΛ.ΤΥΠΟ δοξάζεται ο υπουργός Θεοδωρικάκος,ο οποίος εξ ονόματος της Νέας Δημοκρατίας (εκεί μεταγράφηκε επί Κυριάκου Μητσοτάκη…)μιλάει με έργα και όχι με λόγια ,όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.Και φυσικά παρουσιάζει το θετικό έργο της Αστυνομίας στο…μικροέγκλημα.

Δεν αναφέρεται στα σοβαρά εγκλήματα.Σε αυτά και με την συμμετοχή και αστυνομικών εντάσσονται όσα γράφει το ΒΗΜΑ για τον υπόκοσμο και όσα αποκαλύπτει ο Κώστας Βαξεβάνης για τις παρακολουθήσεις.

Ιδού ΒΗΜΑ και ΕΛ.ΤΥΠΟΣ της ίδιας ημέρας και μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο θυμόσοφος λαός έχει πει το “αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη,αγαπάει και το νοικοκύρη”

Το ΒΗΜΑ περιέχει και ένα ερώτημα φωτιά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.Τον ρωτά πόσα και απο ποιούς αποκόμισε για εκείνη την εταιρεία δημοσκοπήσεων που ξεφορτώθηκε!

Οπως βλέπετε επίσης κύριο θέμα του “ΕΛ ΤΥΠΟΥ” είναι λογαριασμοί στην Ελβετία μιας ΜΚΟ που πρακτόρευε ανθελληνικά συμφέροντα,αλλά χρήματα έπαιρνε από το ελληνικό δημόσιο ταμείο.

Το θέμα της ρεμούλας και της πρακτόρευσης μέσω ΜΚΟ ήρθε στην εποιφάνεια πριν…25 χρόνια.Μέσα από αυτές πλούτισαν πολιτικοί,επιχειρηματίες δημοσιογράφοι ,πολλές φορές ως ενιαία συμμορία.

Παρα τον ορυμαγδό των καταγγελιών ,παρά τις υποσχέσεις ότι θα έκαναν φύλλο και φτερό όλες τις ΜΚΟ και θα έβαζαν ασφαλιστικές δικλείδες,ώστε να μην υπάρχει τέτοια δράση μέσα από τις ΜΚΟ,παρότι πέρασε 20ετία και πλέον με τέτοιες δράσεις κανένα ουσιαστικο μέτρο δεν έχει ληφθεί αφού ουσιαστικός έλεγχος δεν έχει γίνει και αρμόδιες υπηρεσίες για τους ελέγχους αυτούς είναι ιεραρχικά:

Κυβέρνηση-Αστυνομία-ΕΥΠ-Δικαιοσύνη.

Ιδιες υποσχέσεις ελέγχων και θέσπισης ασφαλιστικών δικλείδων,ώστε να λειτουργούν με πλήρη διαφάνεια και δομές προστασίας ανηλίκων έχουν δοθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Οχι μόνο δεν έχουν θεσπίσει υποχρεωτική διεξαγωγή  επιστημονικής εξέτασης DNA  σε περιπτώσεις αμφισβήτησης ταυτότητας προσώπων που σχετίζονται με ανήλικα,αλλά ούτε καν ελέγχου των λογαριασμών που υπάρχουν σε δομές προστασίας ανηλίκων,όπου τα λεφτά και οι πειρασμοί είναι πολλά και πολλοί…

Π.χ. στην υπόθεση της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δίδεται μια έντονη δημοσιότητα για εκατοντάδες ακίνητα και λογαριασμούς εκατομμυρίων γύρω από το ΙΔΡΥΜΑ αυτό.

Το κράτος θα έπρεπε να έχει έτοιμο κατάλογο και ακινήτων και λογαριασμών και όχι υποκριτικά να λέει ότι έστειλε κλιμάκια αστυνομικών να ερευνήσουν στα σπίτια της δομής.Την ίδια άμεση και καθημερινή γνώση θα έπρεπε να έχει και για τους λογαριασμούς της οργάνωσης σε τράπεζες και θυρίδες μέσα απο δικλείδες που υποσχέθηκε,αλλά ποτέ δεν έκανε.

Επειδή δεν υπήρχαν οι δικλείδες αυτές έγινε η λεηλασία στον Ερυθρό Σταυρό ,ο οποίος κατέρρευσε,αλλα έκανε πλούσιους κάποιους υπό την εποπτεία και γνώση πολιτικών.Στα κακουργιοδικεία στενάζει τώρα το Γηροκομείο,το Άσυλο Ανιάτων με ίδια χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο π.Αντώνιος της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ γιατί μας λέει να περιμένουμε;Δεν ξέρει,δεν μπορεί να ανακοινώσει με φυσική παρουσία,ώστε να δεχθεί ερωτήσεις σε τίνος όνομα είναι ΟΛΑ τα πολλά και πανάκριβα ακίνητα που έχουν δώσει δωρεές στη δομή,όπως της οικογένειας Καρέλια και άλλων;

Δεν ξέρει,δεν μπορεί να να ανακοινώσει γραπτώς σε τίνων ονόματα υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες και τι ακριβώς έχουν μέσα;

Δεν είχε διαβάσει ότι μέσω των θυρίδων εξαφανίστηκαν χρήματα και πανάκριβα κοσμήματα του Ερυθρού σταυρού και κάποια απο αυτά “στόλισαν” με “δωρεές” λαιμούς συγγενών πολιτικών,δικαστών και στρατηγών;

Από τον κ.Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης περιμένουμε (μάταια;)απάντηση σε αίτημα της πρώην “Μις Μολδαβία”,η οποία καταγγέλλει ότι το ανήλικο παιδί της βρέθηκε κάτω απο λίαν αμφισβητούμενες συνθήκες στο σπίτι ανύπαντρου άνδρα,ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είναι πατέρας του…

Για όλη αυτή την αθλιότητα και τον ορυμαγδό των παραβιάσεων του Συντάγματος που επιβάλει κοινωνική και νομική προστασία απο το Κράτος θα έπρεπε να υπάρχει δράση,εμφανής και σοβαρή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Εκείνη είναι εγγυήτρια της τήρησης και εφαρμογής του.

Ο Κυριάκος μας την παρουσίασε ως ικανότατη.Γάτα δηλαδή…Τη γάτα τη βλέπουμε,την παρέμβαση-προστασία δεν βλέπουμε…

Y.Γ.1 Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην ταυτόχρονη παρακαλούθηση του στρατηγού Γιάννη Ραχωβίτσα (της DEA) και της επόπτριας Εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου…

Υ.Γ. 2.Οι ψίθυροι για τις υποθέσεις που χρεώνουν στον Ε.Μαρινάκη και άρα το “δικαιολογημένο” της παρακολούθησης και της αντίδρασης θα είχε μια λογική βάση,αν είχαν κάνει κάτι εναντίον του και δεν υπήρχαν και οι άλλες παρακλουθήσεις που προαναφέρουμε και αποκαλύπτει ο Κ.Βαξεβάνης…