Αρχική Αθλητικα Πήρε το Λιγκ Κάπ ο ΠΑΟ- η ΑΕΚ στον τελικό και Ρεάλ-Μίλαν...

Πήρε το Λιγκ Κάπ ο ΠΑΟ- η ΑΕΚ στον τελικό και Ρεάλ-Μίλαν προβάδισμα πρόκρισης

385

Σε ένα ματς διαφήμιση για το ελληνικό βόλλεϊ,τόσο απο πλευράς θεάματος,όσο και απο πλευράς εναλλαγών στο σκορ ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το 3ο στα τελευταία 4 χρόνια Λίγκ Κάπ.

Θυμίζουμε ότι και στο πρώτο ματς στην έδρα του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ,ενώ στο “Τσάλετζ Κάπ” είχε πολλές φορές ευκαιρία με έναν πόντο να αποκλείσει τον Ολυμπιακό,αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο ποδόσφαιρο κάτω από συνεχείς ανακοινώσεις για το ποιός είναι …πιο πολύ Μαφία μεταξύ των ιδιοκτητών των μεγάλων ομάδων ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ 2-1,αλλά στον τελικό του κυπέλλου πήγε η ΑΕΚ,αφού είχε κερδίσει 3-0 στη Φιλαδέλφεια.Στον τελικό θα πάει και ο ΠΑΟΚ την…Μεγάλη Πέμπτη(…) την ώρα σχεδόν που αρχίζουν τα 12 Ευαγγέλια…Ελλάδα των ….νοικοκυραίων 2023…Παίζει με τη Λαμία ,την οποία είχε κερδίσει στη Λαμία με 5-1.

Στο Τσάμπιονς Λίγκ οι φιλοξενούμενες ομάδες έμειναν για μισό ημίχρονο με 10 παίκτες και ηττήθηκαν.Η Νάπολι από την Μίλαν 1-0 στην ενδοιταλική σύγκρουση και η Τσέλσι από τη Ρεάλ με 2-0.Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα που οι ομάδες αυτές ήταν με 10 παίκτες είχαν …υπεροχή και κατοχή μπάλλας!!!

 

 

.