Αρχική Αθλητικα Κάζο του Ολυμπιακού μετά τις φωνές του Μπαρτζώκα!Χάδι για τα φοβερά έκτροπα...

Κάζο του Ολυμπιακού μετά τις φωνές του Μπαρτζώκα!Χάδι για τα φοβερά έκτροπα στη Μαδρίτη

410

Tι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος και τι μπορεί να πάθει μια ομάδα…

Εμείς πάθαμε το εξής: το πρωί διαβάζαμε στην πρώτη σελίδα τυ Κήρυκα της Νέας Υόρκης την είδηση ότι ένας Ελληνας εστιάτορας προφυλακίστηκε στη Βοστώνη διότι οι αρχές πείσθηκαν ότι για πολύ καιρό έδειχνε κακή και εκβιαστική μεταχείριση σε εργαζόμενους που τους έπαιρνε χωρίς να έχουν άδεια παραμονής και “νόμιμα”χαρτιά.Τους μετέτρεπε σε δούλους.

Κινδυνεύει ο Ελληνας να μείνει στη φυλακή για 15-20 χρόνια αν αποδειχθούν οι κατηγορίες.

Το βράδυ βλέπαμε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρ του Ιτούδη και του Καλάθη.Περιμέναμε όπως ξεκίνησε έναν θρίαμβο του Ολυμπιακού και 2-0 και ξεχάσαμε ότι στις κερκίδες του ψηλά στον πρώτο αγώνα είχαμε δει να πανηγυρίζει,δίπλα στους προέδρους Αγγελόπουλους,την πρώτη νίκη ο αλήστου μνήμης ανηψιός- διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού Δημητριάδης.Ο  Αρχι-ΚΥΠατζής,λόγω της υπαγωγής της ΕΥΠ στον Πρωθυπουργό.Δεινώς καταγγελλόμενος από την αντιπολίτευση για τη βίαιη συμπεριφορά των παρακολουθήσεων.Αμερικάνικα,τεράστια μέσα ενημέρωσης αναφέρονται με μελανά,χουντικά χρώματα στις παρακολουθήσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου και του ανηψιού αυτού.

Ο Ολυμπιακός άρχιζε φουριόζος και φαινόταν ότι θα έκοβε το 90%του εισιτηρίου για τα τελικά κλείνοντας την πρώτη περίοδο με σκόρ 24-10!

Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος αν δεν ακούει καλά…

Στη β περίοδο επειδή δεν ακούμε καλά νομίσαμε ότι ο προπονητής Μπαρτζώκας,τον οποίο έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση,είπε μια άσχημη βρισιά μπροστά στις κάμερες σε παίκτη του Ολυμπιακού γιατί δεν άκουσε τις οδηγίες του.

Θυμηθήκαμε το πρωτοσέλιδο του Κήρυκα(κάτω στη φωτογραφία)για τον ομογενή που δεν φερόταν καλά στους εργαζόμενους και κινδυνεύει με βαριά φυλακή.

 

Είχαμε και τη βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός θα σαρώσει την Φενέρ που είχε και απουσίες,έδειχνε να τρεκλίζει και αφοσιωθήκαμε σε άλλες…μελέτες.

Και διαπιστώσαμε στο τέλος ότι η Φενέρ συνήλθε και νίκησε τον Ολυμπιακό 82-78 παρά την φοβερή ατμόσφαιρα των φιλάθλων

Τα δεκάλεπτα: 24-10, 37-34, 56-51, 78-82

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 9, Κέιναν 6 (2), Λαρεντζάκης, Φαλ 7, Σλούκας 18 (2), Βεζένκοφ 18 (1), Παπανικολάου 4, Μπολομπόι 2, Πίτερς 6 (1), Μπλακ, ΜακΚίσικ 8 (1)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Δημήτρης Ιτούδης): Μότλεϊ 15, Μπίρσεν, Έντουαρντς 16 (2), Μαχμούτογλου 2, Χέιζ 15 (3), Μπιμπέροβις Πιερ 9 (1), Τζεκίρι 1, Γκούντουριτς 8 (1), Καλάθης 8, Ντόρσεϊ 8, Αντετοκούνμπο Κ.

Παρά την ήττα πάντως κατά τη γνώμη μας τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός για πρόκριση,αφού άνετα μπορεί να κερδίσει στην Πόλη τη Φενέρ,όπως και το έχει ήδη κάνει.

Στο άλλο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα του Σάρας Γιασικεβιτσιους νίκησε (89-81)και πάλι την Ζαλγκιρις και είναι το φαβορί για την πρόκριση μαζί με την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς.

Οι τιμωρίες της Ευρωλίγκα ήταν σκέτα…χάδια για τα φοβερά έκτροπα στη Μαδρίτη.

Μόλις 5 αγωνιστικές ο Γιαμπουσέλε με την δολοφονική επίθεση,απο δυο ο Πάντερ και ο Μπέκ,μια ο Λεσόρτ και όλα…μέλι-γάλα!