Αρχική Διεθνη Ισραηλινό χαστούκι στην Ε.Ακρίτα για το Άουσβιτς και άγριες προβοκάτσιες στη Νέα...

Ισραηλινό χαστούκι στην Ε.Ακρίτα για το Άουσβιτς και άγριες προβοκάτσιες στη Νέα Σμύρνη…

1691

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ισως έχουν προσέξει οι αναγνώστες μας ότι δεν είμαστε όχι οι “καλύτεροι”,αλλά ούτε καν φίλοι της σημερινής κυβέρνησης δια των ρεπορτάζ που δημοσιεύουμε.Ιδιωτικά επιμένουμε: δεν ανήκαμε,δεν θα ανήκουμε ποτέ σε κάποιο πολιτικό κόμμα και διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε φίλους σε όλα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου και φυσικά όχι του φασιστικού.

Ισως επίσης έχουν προσέξει οι αναγνώστες ότι συχνά-πυκνά παρουσιάζοπυμε και εμείς τα εύστοχα κείμενα της Ελενας Ακρίτα.

Ισως έχουν προσέξει οι αναγνώστες ότι αποφεύγουμε να γράψουμε για τις ένθεν κακείθεν άν όχι προβοκάτσιες,τουλάχιστον υπερβολές στα επεισόδια ορισμένων πολιτών και ορισμένων αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη.

Ο κορονοϊός υπάρχει και χτυπάει.Τα εμβόλια είναι και πρέπει να είναι(και) εδώ.Τα ψέμματα με στόχο την κερδοσκοπία τα παρουσιάζουμε ως πρώτο μας θέμα ακόμα.Για να υπογραμμίσουμε τη σημασία τους.

Ισως θα έχετε προσέξει μια παλιά συνήθιεα ορισμένων στην Αριστερά.Τη ζήσαμε έντονα στην τελευταία φάση της “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ”.Εκεί που αρχικά περίμεναν από την αείμνηστη(επιστήθια διαχρονικά φίλη μας)Αριστέα Μπουγάτσου αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και οι πλείστοι όσοι “λοιποί”να γράφουν σχόλια επι αυτών.Να μην παίρνουν δηλαδή κανένα ρισκο επώνυμης έρευνας και καταγγελίας.Μετά την εκδημία της Αριστέας περίμεναν απο μας και 2-3 ακόμα…

Η κ.Ελενα Ακρίτα “παιδί” πολιτικών του ΠΑΣΟΚ(Σύλβα Ακρίτα,Σ.Πεπονής) έκανε ένα, κατά την γνώμη μας, τεράστιο λάθος.Ολοι μπορούμε να κάνουμε.Παρομοίασε τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τις πολιτικές αθλιότητες Αδωνοκυρανάκηδων με την χιτλερική κυβέρνηση και το Αουσβιτς.

Μας θύμισε δυο πράγματα:

-1.την προβοκάτσια του τότε ΠΑΣΟΚ των Ανδρέα, Πεπονή,Ακρίτα και τόσων άλλων με τις μονταρισμένες φωτογραφίες του Κ.Μητσοτάκη ανάμεσα σε Γερμανούς και  γερμανοτσολιάδες.Αναφερόμαστε σε αυτή την σκευωρία ,γιατι ως Νομικός Σύμβουλος του Ελεύθερου Τύπου και ερευνητής του ταυτόχρονα, διαπραγματευτήκαμε τα οικονομικά ανταλλάγματα για να μας παραδώσουν όλα τα στοιχεία για το που,και ποιοί μοντάρισαν και πλήρωσαν την ιστορία.Αρα την γνωρίζουμε την σκευωρία  με το νι και με το σίγμα…

-2.τη Νίκη Λαλιώτη.Στα εγκαίνια της γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου η Νίκη ξεχάστηκε και είπε μεγαλόφωνα ότι “δεν αντέχει ο λαός άλλο την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές”.Δεν είχαν περάσει ούτε 15 μήνες απο τις εκλογές ,στις οποίες τερμάτισε το ΠΑΣΟΚ μια συνεχή 11χρονη διακυβέρνηση και είχε κερδίσει ο Κ.Καραμανλής.

Τη “μάζεψε” τη δήλωση-και προς τιμήν του- αμέσως ο πατέρας της Κώστας και η Νίκη συνέχισε εκτός πολιτικής τη ζωή της στα πλούσια βόρεια προάστεια ,στα οποία ζει (όχι παράνομα ή ανήθικα) και  η κ.Ακρίτα.

Μετά το τεράστιο λάθος της κ.Ακρίτα το πάντα μετρημένο στα λόγια του Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εξέδωσε την εξής ανακοίνωση-χαστούκι στην κ.Ακρίτα:

“ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ κ.ΑΚΡΙΤΑ”

“Μόνο ντροπή προκαλεί η αναφορά της κας Έλενας Ακρίτα σε σχετικό άρθρο της «…Ζούμε σε ένα κρανίου τόπος. Ζούμε σε ένα Άουσβιτς. Σε λίγο θα ράψουμε κι αστέρια στο πέτο του παλτού μας για να ξέρουν ποιους ποδοπατούν σε αυτή την ατέλειωτη Νύχτα των Κρυστάλλων». Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος αποδοκιμάζει τον απαράδεκτο και ανυπόστατο παραλληλισμό των συνθηκών του Άουσβιτς με τη ζωή σε μια δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα.

Γιατί στο Άουσβιτς οι άνθρωποι δεν ζούσαν… Πέθαιναν κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε στιγμή… γιατί στο Άουσβιτς η ζωή είχε χάσει κάθε αξία… γιατί ο άνθρωπος είχε χάσει την ανθρωπιά του… γιατί στο Άουσβιτς επικρατούσε μόνο η απανθρωπιά… γιατί στο Άουσβιτς η κάπνα των κρεματορίων απλωνόταν στον ουρανό και η στάχτη της ανθρώπινης σάρκας σκέπαζε τη γη… γιατί στο Άουσβιτς εξοντώθηκαν 1.500.000 άνθρωποι που δεν είχαν τη δυνατότητα να φωνάξουν «Πονάω ρε …».

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, οι Έλληνες Εβραίοι, όσοι από εμάς διάβηκαν την πύλη του Άουσβιτς και επιβιώσαμε και είμαστε ακόμα ζωντανοί, οι απόγονοι των θυμάτων, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια ευτελισμού και εργαλειοποίησης του Ολοκαυτώματος που οδηγεί στη λήθη και στην παραποίηση της ιστορίας.”

Η κ.Ακρίτα θα μπορούσε να αναγνωρίσει το λάθος της.Αντί αυτού επιλέγει να προσβάλει την νοημοσύνη λέγοντας ότι ναι μεν γράφει για “Αουσβιτς”και “αστέρια στο πέτο” και νύχτα Κρυστάλλων,αλλά δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ(σ.σ.υπογράμμιση δική μας) στους Εβραίους.Δεν γράφει καν το “δεν αναφέρομαι μόνο στους Εβραίους…”Δεν μπορεί να το γράψει…

Τέλος πάντων.Διαβάστε και την απάντηση της κ.Ακρίτα και βγάλτε συμπεράσματα για όλα και για τις προβοκάτσιες διαφόρων υπηρεσιών στη Νέα Σμύρνη:

Η απάντηση της κ.Ακρίτα:

“ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”!

“Στο κείμενο μου αναφέρομαι στο Αουσβιτς, αλλά δεν αναφέρομαι πουθενά στους Εβραίους κρατουμενους. Βεβαίως οι Εβραίοι ήταν η πλειοψηφία αλλά δεν ήταν μόνον αυτοί. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δολοφονήθηκαν ομοφυλόφιλοι, κομουνιστές, σοσιαλιστές, συνδικαλιστές, Ρομά, μάρτυρες του Ιεχωβά, πολιτικοί κρατούμενοι, άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένοι, μωρά, άτομα με νοητική υστέρηση.

Θεωρώ ότι η φιλοδοξία αυτής της κυβέρνησης είναι να κλείσει όλους τους ‘αντιφρονούντες’ σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Θεωρώ ότι η φιλοδοξία αυτής της κυβέρνησης είναι να συντρίψει κάτω από την μπότα της κάθε ελεύθερη φωνή.

Θεωρώ ότι αυτή η κυβερνηση διαφεντεύει τον τόπο μας με το αίμα, τη βία, την τρομοκράτηση των πολιτών και με την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας.

Θεωρώ ότι αυτή η κυβερνηση έχει συνθλίψει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, βλ. ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ χτες, το πιο πρόσφατο.

Θεωρώ ότι αυτή η κυβερνηση μάς κατηγοριοποιεί ήδη ανάλογα με το αν είμαστε Έλληνες, αλλοδαποί, γκει, διεμφυλικοι, αριστεροί, ψυκτικοί από το Περιστέρι, κομουνιστές, αναρχικοί – οτιδήποτε άλλο εκτός από φασιστες όπως ο δραπέτης Παππάς.

Η γενοκτονια επί Χιτλερ είναι ένα από τα ειδεχθέστερο εγκληματα που έχουν διαπραχθεί ποτέ. Μια μαύρη και ρυπαρή κηλίδα στην ιστορία της Ανθρωπότητας. Πολλές φορές έχω τοποθετηθεί ανάλογα, εξού και πάντα το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικο Συμβούλιο) με συμπεριλαμβάνει στη λίστα δημοσιογράφων που ανελλιπώς ενημερώνει για τη δράση του.

Θα περιμένω με ιδιαιτέρο ενδιαφέρον τις απόψεις των απογόνων, όχι μόνο των Εβραίων αλλά όλων των ανθρώπων που μαρτύρησαν και δολοφονήθηκαν στα στα στρατόπεδα του Θανάτου.

Υ. Γ. Όσο για την επίθεση που δέχτηκα από τον αντισημίτη και αρνητή του ολοκαυτώματος Αδωνι Γεωργιάδη να τού θυμίσω τη ρήση «εκεί που γλείφω έφτυνα κι εκεί που τρωω εχ@ζα».”

‘Ενας δημοσιογράφος που τότε στηριζε πολύ το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδ΄ρεα,αργότερα έγραψε ότι η υπόθεση με τη φωτογραφία ήταν σκευωρία με στόχο να κερδηθούν οι εκλογές του 1985.

“Αποδείχθηκε αργότερα η σκευωρία,αλλά η δουλειά είχε γίνει…” έγραψε.

ΥΓ.Μην τρελαθούμε κιόλας με τις εύκολες παρομοιώσεις άκαπνων…

Κανέναν απο τους υπαρκτούς γερμανοτσολιάδες της ελληνικής πολιτικής σκηνής δεν κυνήγησε το ΠΑΟΚ των ημερών εκείνων…Τουναντίον.Εστησε ωραίες γέφυρες.Ας ρωτήσει η κ.Ακρίτα τον Κ.Καραμανλή γιατί μίλησε για τον “Αρχιερέα”,τον Χριστοφοράκο,τον Καραβέλα και τους λοιπούς ανέγχιστους απο το πολιτικό σύστημα ως σήμερα…