Αρχική Αθλητικα Ο Κούγιας πάει για…υποβιβασμό!Μεγάλες εκπλήξεις στην Ευρώπη,όπου παίζουν κιαι Ελληνες!

Ο Κούγιας πάει για…υποβιβασμό!Μεγάλες εκπλήξεις στην Ευρώπη,όπου παίζουν κιαι Ελληνες!

875

Ένας παίκτης λιγότερος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει μια τεράστια ομάδα σε συντριβή στο γήπεδό της από μια ομάδα-ουραγό και ενώ την ώρα που αποβάλλεται ο παίκτης η τεράστια ομάδα του είναι μπροστά στο σκορ;

Και αν συμβεί αυτό φταίει η εποχή κοροναϊού,δηλαδή τα άδεια γήπεδα που δεν δίνουν κίνητρα στους γηπεδούχους ή ,αν προτιμάτε,δίνουν σχεδόν τα ίδια κίνητρα σε όλους;

Για απάντηση απευθυνθείτε στην Τσέλσι.

Αλλαξε προπονητή για να κυνηγήσει την κορυφή και την Ευρώπη.Εδιωξε τον άνευ πιστοποιητικών προπονητή ,αλλά παλιό άσο της Φράνκ Λαμπάρντ και πήρε τον έχοντα πιστοποιητικά γερμανό Τόμας Τούχελ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Προηγήθηκε 1-0 της ουραγού Μπρόμγουϊτς,η οποία επιστρέφει ολοταχώς στη β΄κατηγορία Αγγλίας.Αποβλήθηκε με δεύτερη(ανόητη)κίτρινη ο Βραζιλιάνος στόπερ Τιάγκο Σίλβα,πρώην άσος του Τούχελ στην Παρί, στο μισάωρο.Η Μπρόμγουϊτς γύρισε το ματς και προηγήθηκε …4-1.Τελικό 5-2!!!

Αυτό το ματς πέρασε σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά και σε παρακάτω μοίρα τα δικά μας για το ποιός θα υποβιβαστεί και ποιός θα ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Στα δικά μας είδαμε θάματα και πράματα στα κανάλια της ΝΟΒΑ! Ο Γιάννης Κάργας,αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννενα και σωτήρας του σε πολλά απο τα  έως τώρα ματς με καθοριστικά παιδικά λάθη έδωσε στον καιόμενο για βαθμούς ΟΦΗ να γυρίσει το 0-1 του Παμλίδη στο Ηράκλειο σε 2-1.Από λάθος του ο Σαρντινέρο ισοφάρισε και με πέναλτυ που έκανε ο ίδιος(χέρι σε ανύποπτη φάση) ο σολίς έκανε το τελικό 2-1,προς μεγίστη στενοχώρια του Αλέξη Κούγια που ,όπως είναι γνωστό,ζει τα παιχνίδια σαν να παίζει και να προπονεί ο ίδιος!

Παρότι με ,όχι τυχαίες καραμπόλες,ο Ντουρμισάϊ έφτασε στη Λάρισα και βάζει γκολ δεν κέρδισε τον Παναιτωλικό και το τελικό 1-1 αφήνει τηΛάρισα τελευταία και τον ΟΦΗ του Νιόπλια 3 βαθμούς μπροστά της.Ενα βαθμό παραπάνω από τη Λάρισα ο Παναιτωλικός του Δέλλα.

Ο Ατρόμητος και ο Απόλλων έμεινε στο 1-1 με γκολ των Φατιόν και Μανούσου.

Ο Βόλος προηγήθηκε στο 85 μέσα στη Λαμία με τον Κρητικό και μετά 3 λεπτά ισοφάρισε η Λαμία με πέναλτυ του Ντέλετιτς.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σχεδόν όλες οι ομάδες έπιαξαν με 5-6 Ελληνες,ενώ μερικές ως τώρα έβαζαν 1-2!…

Σε άλλα ματς μεγάλων ομάδων στην Ευρώπη:

Στο ντέρμπι κορυφής στη Γαλλία η Λίλ νίκησε μέσα στο Παρίσι την Παρί με 1-0η Ρεάλ νίκησε 2-0 την Εϊμπάρ.Στη Γερμανία η Μπάγερν ,παίρνει πρωτάθλημα καθώς νίκησε εκτός τη δεύτερη Λειψία με 1-0.Η  Ντόρτμουντ έχασε στο γήπεδό της από την Φράϊμπουργκ 2-1.

Στην Ιταλία η Γιουβέντους παραπάτησε και πάλι και την έσωσε από ήττα ο(ποιός άλλος;) Κριστιάνο ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Τορίνο στην έδρα της.

Η Ιντερ σίγουρη σχεδόν πρωταθλήτρια πέρασε και απο την Μπολόνια.Η Μίλαν δεύτερη έφερε 1-1 με την Σαμπντόρια στο Μιλάνο.Η Σασουόλο χωρίς τον Κυριακόπουλο έφερε 2-2 με τη Ρόμα και η Κάλιραι με αλλαγή στον Λυκογιάννη,ηττήθηκε στην έδρα της 2-0 από την Ελλάς Βερόνα.Ο Ζαγαρίτης ήταν στον πάγκο στο 2-2 της Πάρμα εκτός με την Μπενεβέντο.Αταλάντα και Λάτσιο νίκησαν τις Κροτόνε(3-2)και Σπέτσια(2-1)ενώ με τον Μανωλά στην ενδεκάδα η Νάπολι σε ματς θρίλερ νίκησσε 4-3 την Κροτόνε που είχε ισοφαρίσει από 3-1 στο 34 σε 3-3 στο 59!

Οι ομάδες του Γιακουμάκη (Φένλο)και του Παυλίδη(Βίλεμ) ηττήθηκαν στο γήπεδό τους παρότι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω σχεδόν σε όλο το ματς απέναντι στην Γκρόνιγκεν και την Αλκμάαρ αντίστοιχα.

Ο Μπακασέτας και ο Κολοβέτσιος έπαιξαν στις ισοπαλίες της Τράμζονσπορ και της Καισερί.