Αρχική Αθλητικα Κριστιάνο Ρονάλντο,Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ολυμπιακός αποχαιρετούν πετώντας ψηλά το 2022!

Κριστιάνο Ρονάλντο,Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ολυμπιακός αποχαιρετούν πετώντας ψηλά το 2022!

369

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ καθώς πετάει στην κορυφαία θέση του καλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Στα 37 του χρόνια υπέγραψε το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου και αυτό είναι της τάξης του μισού δις!..Το συμβόλαιο είναι με την σαουδαραβική Αλ Νάσρ,η οποία εξασφάλισε την καλύτερη δημοσιότητα για τα επόμενα χρόνια και θεωρείται βέβαιο ότι το ρεκόρ αυτό δεν θα καταρριφθεί στα επόμενα χρόνια,αφού οι υποψήφιοι να το καταρρίψουν Μέσσι και Εμπαπέ έχουν διαφορετικές στοχεύσεις και ο Μέσσι θα έχει και πρόβλημα ηλικίας αν συνεχίσει να παίζει στην Παρί ή γυρίσει στην Μπαρτσελόνα για να κλείσει την μεγάλη καριέρα του.

Θεωρείται απίθανο να προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ του Κριστιάνο με ανάλογη μεταγραφή και αν προσπαθήσει πολύ δύσκολο να τα καταφέρει.Ο Εμπαπέ είναι νέος και θα έχει χρόνια μπροστά του,στα οποία θα πρέπει να μείνει στην κορυφή και υγιής.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο μόνος μπασκετμποίστας τα τελευταία 40 χρόνια που κατάφερε να βάλει σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια πάνω απο 40 πόντους και να πάρει πάνω απο 20 ριμπάουντ.Στο παιχνίδι με τους Σικάγο Μπουλς στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 119-113 έβαλε 45 ποντους και πήρε 23 ριμπάουντ με 7 ασιστ σε 42 λεπτά.Στο ίδιο παινχίδι σε 44 λεπτά ο αντίπαλός του Ντερόζαν έβαλε 42 πόντους και πήρε 10 ριμπάουντ.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ο Γιάννης έβαλε se 38 λεπτά 43 πόντους και πήρε 20 ριμπάουντ με 5 ασίστ.

Ο μόνος που το είχε καταφέρει τα τελευταία 40 χρόνια ήταν ο Καρλ Μαλόουν  το 1982,ενώ μόνο τρεις παίκτες το πέτυχαν στην ιστορία του ΝΒΑ…

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει παίκτες,προπονητή και Διοίκηση σε πολύ υψηλό επίπεδο και συνεργασία εντός και εκτός παρκέ.Διέσυρε τον Παναθηναϊκό  με 95-71 που έδειξε ότι δεν έχει τίποτα απο αυτά σε συνεργασία και αποδοκιμάστηκε έντονα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.Εάν δεν υπήρχε ο Μπέϊκον που ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 30 πόντους παρά την ΑΘΛΙΑ διαιτησία ,η οποία επέτρεπε να τον στοχεύουν μέχρι …κατεδάφισης οι αντίπαλοι φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός στόχευε στον μεγαλύτερο διασυρμό της ιστορίας τους.

Ξέφυγε και με 31 πόντους διαφορά,αλλά οι αλλαγές δεν βγήκαν στον Μπατρζώκα,ο Μπέϊκον έβαζε απίθανα και όταν η διαφορά έπεσε και πάλι στους 16 πόντους ξανάβαλε τον Γουόκαπ και τον Κάνααν και πάλι η διαφορά εκτοξεύτηκε.

Ο στόχος του διασυρμού φαινόταν από ΑΘΛΙΕΣ χειρονομίες του Κάνααν μετά μερικά τρίποντα,αλλά το γεμάτο ΟΑΚΑ είχε το νου του στους εντελώς φοβισμένους-πλην Μπέϊκον-παίκτες του ΠΑΟ που έδειχναν συνοικιακό επίπεδο με συνοικιακό κοουτσάρισμα.

Για το ντέρμπι που μεταδόθηκε ζωντανά σε 14 …χώρες ήρθαν στο ΟΑΚΑ προσωπικότητες που πέρασαν απο τον ΠΑΟ,όπως ο Βράνκοβιτς ,ο Μάϊκ ΤζέΪμς και παίκτες της ΜΟΝΑΚΟ που κάνουν πρωτοχρονιά στην Ελλάδα.

Ο ΟΛυμπιακός προωθήθηκε ξανά 4ος στην βαθμολογία,στην οποία βυθίστηκε 5η η πριν λίγο καιρό 1η Φενερ του Ιτούδη, αφού έχασε και στην Μπολόνια απο τη Βίρτους με 92-88.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και τις έντονες αποδοκιμασίες φάνηκε να ζητά συγνώμη ο προπονητής(;)Ράντονιτς,αλλά δείχνοντας τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ κ.Δ.Γιαννακόπουλος δήλωσε δημόσια ότι αφού δεν έχει κανείς ψυχή να ζητήσει συγνώμη για τον διασυρμό την ζητά ο ίδιος και θα κάνει ότι πρέπει να γυρίσει ο ΠΑΟ στην κορυφή,αλλά και στο ΟΑΚΑ για το οποίο υπάρχουν θέματα άλυτα ακόμα…