Αρχική Αθλητικα Κριστιάνο Ρονάλντο-Μουντιάλ: Εγραψε την ιστορία του καλύτερου όλων των εποχών!

Κριστιάνο Ρονάλντο-Μουντιάλ: Εγραψε την ιστορία του καλύτερου όλων των εποχών!

390

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε και με τη “βούλα” όλου του πλανήτη ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Η “Βούλα” ήταν το γκολ σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση με το οποίο άνοιξε το σκορ η Πορτογαλία στο εν τέλει αγχωτικό 3-2 επι της Γκάνα,η οποία παραλίγο να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο νεαρός τερματοφύλακας που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος (τον κορόϊδευε υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ως …καρπουζά απο το Εστορίλ…)έκανε απίστευτο λάθος δίνοντας τη μπάλα σε γκανέζο μέσα στην περιοχή του!!!

Το γκολ αυτό ήταν γκολ σε πέντε συνεχόμενα μουντιάλ και ισοφάρισε το ρεκόρ του αργεντινού Αλμπέρτο Ταραντίνι, ο οποίος όμως υπολείπεται κατά μερικές… εκατοντάδες γκολ με τις ομάδες και με την Εθνική του Ρονάλντο.

Ο εθνικός ήρωας της Πορτογαλίας (έχει αεροδρόμια και οδούς με το όνομά του η χώρα),ο οποίος έκλειγε στον εθνικό ύμνο της χώρας του έριξε σε παγκόσμια μετάδοση ένα ηχηρό χαστούκι σε έναν ολλανδό που κάνει τον προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ,η οποία ναήκει σε κάποιο αμερικλάνο που κάνει τον ιδιοκτήτη ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Κριστιάνο αποχώρησε και επίσημα απο την ομάδα και συμφώνησε να κάνει μόνο μια δήλωση ότι αγαπάει και θα είναι πάντα στην καρδιά του η Μάντσεστερ και εκείνη να τον αφήσει ελεύθερο.

Με το πρώτο του ματς ο Κριστιάνο έδειξε ότι Πελέ,Μαραντόνα και μέσι ήταν και είναι απλώς πολύ-πολύ μεγάλοι πδοσφαιριστές,αλλά ένα επίπεδο παρακάτω από τον ίδιο….