Αρχική Αθλητικα Κριστιάνο Ρονάλντο:Απλά ο καλύτερος ολων των εποχών!

Κριστιάνο Ρονάλντο:Απλά ο καλύτερος ολων των εποχών!

747

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μια νέα παράσταση και πάλι επι ιταλικού εδάφους.

Στην πρώτη τον αγάπησε η Γιουβέντους γιατί της… έβαλε ένα τρομερά δύσκολο και το πιο θεαματικό(ψαλίδι)γκολ.Τον αγόρασε από τη Ρεάλ,αλλά δεν μπόρεσε να τον πλαισιώσει για να πάρει Τσάμπιονς Λίγκ.Και τον άφησε να φύγει.Εκείνος ξαναγύρισε με την πρώτη του αγάπη.Την Μάντσεστερ.Λίγο πιο μακριά απο το Τορίνο,στο Μπέργκαμο ήταν και πάλι βραδιά Τσάμπιονς Λίγκ.Και στα 37 του απέδειξε ότι είναι ακόμα αξιολάτρευτος στα γήπεδα. Η Μάντσεστερ είχε παραδοθεί δυο φορές.Και τις δυο εκείνος την ελευθέρωσε με δυο δύσκολα για όλους,έυκολα για εκείνον, γκολ.Το 2-2 το πέτυχε στις καθυστερήσεις και κράτησε ην Μάντσεστερ στην κορυφή του Ομίλου με ελπίδες για το τέλος.Απέναντι σε μeγαθήρια που προκρίθηκαν ουσιαστικά στην επόμενη φάση.

O Kριστιάνο έγινε ο καλύτερος ξένος σκόρερ της Γιουναϊτεντ (128)αφήνοντας πίσω τον…προπονητή του(126) Σόλσκιερ!Θέλει άλλα τόσα όμως να φτάσει τον Αγγλο Γουέην Ρούνεϊ(προπονητής της παραπαίουσας στη β κατηγορία Ντέρμπι τώρα) που έχει βάλει 250 έναντι 249 του σερ Μπόμπι Τσάρλτον με την φανέλλα των μπέμπηδων.

Ο Μπενζεμά συνεχίζει το ρεσίτάλ για τη Ρεάλ με δυο γκολ κόντρα στη Σαχτάρ.Ο Λεβαντόφσκι με 3 απέναντι στον Βλαχοδήμο ,ο οποίος παρά το 5-2 της Μπάγερν ήταν ο καλύτερος παίκτης της Μπενφίκα.Η Ντόρτμουντ έπαιζε με 10 παίκτες απο το 29 λόγω αποβολής ουσ τοπερ Χούμελς.Κρατούσε τη νίκη ως το 72,αλλά ο Αγιαξ είναι ο …Αγιαξ.Της έβαλε στο γήπεδό της τρία γκολ! Η Σίτυ έβαλε 4.Η Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσιμίκα σε όλο το παιχνίδι έβαλε 2(2-0) και όταν η Ατλέτικο έμεινε(ξανά…)με 10 παίκτες η Λίβερπουλ φρέναρε.

Με διπλάσιους σε αριθμό(2) Ελληνες παίκτες από τον Αρη και με όσους μερικές φορές Ολυμπιακός,ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ  έπαιξε η Σέριφ Μολδαβίας.Αντεξε αρκετά με την Ίντρε με καλούς τους Αθανασιάδη-Κολοβό,αλλά στο β ημίχρονο “εφαγε”τριάρα και ανταπέδωσε ένα στις καθυστερήσεις.Η Παρί χωρίς τον Μέσι,δυσκολέυτηκε στη Λειψία,αλλά έφυγε με 2-2 και ουσιαστικά την πρόκριση