Αρχική Ελλαδα Ξέρουν τα πάντα για τα σοβαρά εγκλήματα! Από τον Καραϊβάζ στον εθνικό...

Ξέρουν τα πάντα για τα σοβαρά εγκλήματα! Από τον Καραϊβάζ στον εθνικό εργολάβο,στον επιδαιτητή Πικραμμένο,στη λεηλασία των τραπεζών και δημοσίων ταμείων μια …ωδή στη χαμένη δημοκρατία από τον Προκόπη Παυλόπουλο.Πως τους εκθέτουν οι εκθέσεις της ΕΛ-ΑΣ…

1731

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος με την λαμπρή θητεία του δίπλα στον Κωνστατίνο Καραμανλή και στη συνέχεια στην “καραμανλική” Νέα Δημοκρατία προχθές ήταν ομιλητής σε εκδήλωση για τον βασανισμό έως βαρύτατης αναπηρίας και θανάτου του ήρωα της Αντίστασης στη Χούντα στρατηγού ε.α. Σπύρου Μουστακλή.

Στο Μεσολόγγι η εκδήλωση.

Είδαμε τις φωτογραφίες.Ούτε ένας από το ακροδεξιό συνονθύλλευμα με το οποίο “εμπλούτισαν” τη Νέα Δημοκρατία οι Σαμαράς και Μητσοτάκης.

Eίπε εκεί μεταξύ άλλων ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος:

“…Ο βίος -και χρησιμοποιώ κατά κυριολεξία τον όρο αυτό αντί εκείνου της
ζωής- του Σπύρου Μουστακλή υπήρξε ένας συνεπής και αδιάλειπτος
αγώνας για την υπεράσπιση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στην
Πατρίδα μας. Ένας αγώνας, με τον οποίο ο Σπύρος Μουστακλής απέδειξε,
πέραν των άλλων, ότι η υπεράσπιση αυτή αφενός δεν είναι μονοπώλιο
κανενός. Και, αφετέρου, υπερβαίνει, προδήλως, πολιτικά κόμματα και
πολιτικές ιδεολογίες διότι αποτελεί βασική συνισταμένη της υπαρξιακής,
κυριολεκτικώς, ιδιοσυστασίας του Έθνους των Ελλήνων κατά την επί
χιλιετίες ιστορική διαδρομή του…”

“…μας διδάσκει, εν τέλει, μέσ’ από τους στίχους
του Διονυσίου Σολωμού ο Σπύρος Μουστακλής, παραφράζοντας, δίχως ν’
αλλοιώνω την ουσία του, το «διαχρονικό» απόφθεγμα του Ηρακλείτου:
«Μάχεσθαι χρη τον δήμον υπέρ του νόμου όκωσπερ τείχεος»: Μας διδάσκει ότι
πρωτίστως εμείς, οι Έλληνες, οι οποίοι πληρώσαμε τις δικτατορίες ακόμη και με
κομμάτια του Εθνικού μας Κορμού, οφείλουμε να γνωρίζουμε πως η
Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι «ευαίσθητα» ανεκτίμητα αγαθά, τα οποία για
ν’ «ανθίσουν» και να «καρπίσουν» έχουν ανάγκη διαρκούς και άνευ όρων
υπεράσπισης. Τούτο ισχύει πολύ περισσότερο στους τωρινούς ταραγμένους
καιρούς μας, όταν η Δημοκρατία και η Ελευθερία κινδυνεύουν από νέους

πολυάριθμους και ύπουλους -καθ’ ό «υποδόριους» και, άρα, δυσχερώς
ανιχνεύσιμους- εχθρούς. Έναντι αυτών των κινδύνων δεν μπορεί να νοηθεί
ούτε εφησυχασμός, ούτε επανάπαυση ούτε, πολύ περισσότερο, οιασδήποτε
μορφής υποχώρηση ή υπαναχώρηση. Η αγωνιστική δημοκρατική εγρήγορση
καθίσταται, υπ’ αυτούς τους όρους, «Εθνικό Πρόταγμα» και «Χρέος» όλων μας…”

Δεν ήταν στο Μεσολόγγι σίγουρα ο Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη Πλεύρης.Μάθαμε από (αποδοκιμαστέα φυσικά)επίθεση με γιαούρτια που έγινε εναντίον του και χρειάστηκε νοσοκομειακή φροντίδα ότι ήταν κάπου στα Πετράλωνα για φαγητό.

Η Δημοκρατία σήμερα δεν κινδυνεύει από τα γιαούρτια,αλλά απο πολύ σοβαρότερα εγκλήματα που διαπράττονται για δεκαετίες απο το λευκό κολλάρο,το οποίο κατευθύνει και τα εγκλήματα της νύχτας.

Το λευκό κολλάρο το γνωρίζει καλά η πολιτιή εξουσία.Είναι αγκαλιά μαζί του σε κάθε λίστα διαφθοράς και λεηλασίας του εθνικού πλούτου,είτε αυτός κατατίθεται στους φορολογικούς παραδείσους,είτε μετατρέπεται και ξεπλένεται σε βίλες σε πρώην δασικά και νυν βιλούχα θέρετρα της ηπειρωτικής η νησιωτικής χώρας.

Δεν κινδυνεύει η Δημοκρατία από τα γιαούρτια αλλά από τη Μαφία της Μυκόνου,όπως γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.Από τη Μαφία της Πεντέλης,της Πάρνηθας,της Χαλκιδικής,της Κρήτης,της Ζακύνθου,της Κέρκυρας και άλλων θερέτρων-πλυντηρίων κλεμμμένου χρήματος.

Απο τις Τράπεζες που αρπάζουν τα φιλέτα με απίστευτα ωμές παρανομίες, αφού τα λευκά τους κολλάρα είναι στην υπηρεσία της πολιτικής εξουσίας.Οπως πχ τα δανεικά τους,δηλαδή δανεικά των Κομμάτων εξουσίας και του…υπουργικού συμβουλίου του Κυριάκου.Οι μαϊμού πλειστηριαμοί.Οι στημένες καταγγελίες δανείων που εξυπηρετούνται ουσιαστικά,αλλά πέφτουν με στημένα ωμά κόλπα απο Τράπεζες.

Τέτοιες έχουμε στα χέρια μας και θα τις παρουσιάζουμε τμηματικά.Οπως π.χ. εκείνη μιας σπουδαίας ελληνικής επιχείρησης,την οποία γκρέμισαν με το εξής κόλπο σε μια γενική αναφορά:

…εμφανίστηκε χωρίς καμία ενημέρωσή μας ως διάδοχος της τράπεζας και εκιβιαστικώς απαίτησε να υπογράψουμε επι τόπου…

…ήταν τόσο έντονη η πίεση που απιελούσαν να τινάξουν στον αέρα την συμφωνία με τους πιστωτές και να χάσουμε το σημαντικότατο περιουσιακό στοιχείο εγώ και η κόρη μου που μόλις είχε ενηλικιωθεί και δεν είχαμε συνέλθει από τον πρόσφατο χαμό του διαχειριστή αυτών συζύγου και πατέρα της…

…επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για ένα τεχνηέντως κατασκευασμένο,μη ληξιπρόθεσμο,ΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΝ ποσό…”

Οι ελληνικές αρχές μπορούν να αντιμετωπίσουν άνετα και αυτα τα εγκλήματα και άλλα που εμφανίζονται ως δήθεν δύσκολα και ανεξιχνίαστα.

Οπως πχ τις αισχρά ατιμώρητες ακόμα για δυτικού τύπου δημοκρατία υποκλοπές.Ο επικεφαλής της υπηρείας για λογαριασμό του σημερινού Πρωθυπουργού,ο αλήστου μνήμης ανηψιός χοροπηδούσε σε πρόσφατη αθλητική εκδήλωση δίπλα σε πανίσχυρα λευκά κολλάρα,βέβαιος για την …αθωώτητά του.

Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τα γιαούρτια,αλλα απο τους στημένους διαγωνισμούς(τα κατήγγειλε πρωί Πρωτομαγιάς στην κρατική τηλεόραση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιλτ.Χατζηγιαννάκης) και τα στημένα απο έλλειψη ανταγωνισμού δημόσια έργα του εθνικού εργολάβου, ο οποίος προχθές πανηγύριζε γιατί μοίρασε στους μετόχους 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Είναι ο εθνικός εργολάβος (ΕΛΛΑΚΤΩΡ-Μπόμπολας)με το λευκό κολλάρο και στα ΜΜΕ.Αυτόν που δικαίωσε(έναντι του ΟΣΕ…) ο Αντιπρόεδρος του Κυριάκου Πικραμμένος με σωρεία αποφάσεων ως επιδιαιτητής ,αφού είχε λάβει τη σύνταξη από το προεδριλίκι του Συμβουλίου Επικρατείας.Οι αποφάσεις δεν ήταν δωρεάν.Ηταν σίγουρα με αμοιβή δεκάδων χιλιάδων ευρώ και αναμένουμε απο τον ίδιο απάντηση αν έφτασαν και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Είναι αυτός ο Πικραμμένος της οικογενείας του Όθωνα,ο οποίος(Όθων) δεν είχε απλώς πολύ επιτυχημένη καριέρα στη διανομή τύπου επι γερμανικής κατοχής,αλλά και συνεχίστηκε και με το περίφημο πρακτορείο διανομής Τύπου.Των ΜΜΕ δηλαδή.Του χώρου που έγραφε δόξες ο εθνικός εργολάβος με το στοιχειωμένο κτήριο δίπλα από το οποίο πέρασε η Αττιή Οδός τους.Αλήθεια πήρε ή έδωσε αποζημίωση επειδή αυτή η εθνική οδός τους χαράχτηκε στην πόρτα του;

Ωραία “δουλειά-λειτούργημα” το προεδριλίκι στο Συμβούλιο Επικρατείας  και το προεδριλίκι σε ορισμένες καλές δίκες για ορισμένους.Στις επιδιαιτησίες,στην Προεδρία της Δημοκρατίας κανείς καλός δεν χάνεται…

Κάποτε όταν η Δικαιοσύνη δεν είχε την σχεδόν απόλυτη εξάρτηση που έχει απο την πολιτική στη σημερινή δημοκρατία μας ένας ανώτατος δικαστής απέκτησε μια σπιταρώνα στα Βόρεια προάστεια.

Η συζυγός του μιλούσε με συγγενείς της που ήξεραν την οικονομική τους κατάσταση και εξεπλάγησαν από τη βίλα.

Στην απορία τους εκείνη αφελώς(του γυμνασίου και με το ζόρι ήταν…)απάντησε:

τα καταφέραμε γιατί ο Δημήτρης πήρε μια καλή υπόθεση”…

Καμία σχέση βέβαια με τον Πκραμμένο και την επιτυχημένη οικογένεια από τότε.

Συσχετίζουμε τα ατιμώρητα βαριά εγκλήματα των κατηγοριών που -ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ και μόνο- αναφέρουμε παραπάνω με τη λειτουργία της δημοκρατίας για δυο λόγους:

1.Γίνονται ανάλογα αλλά δεν μένουν ατιμώρητα σε καμία δυτικού τύπου Δημοκρατία.Μόνο στην ελληνική για τον δυτικό κόσμο και αυτό ουσιαστικά επισημαίνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκ.Παυλόπουλος με τις επισημάνσεις του στο “σήμερα” κατά την ομιλία του για τον Σπύρο Μουστακλή.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι υπάρχουν αποδείξεις για την ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας να εξιχνιάσει άμεσα κάθε έγκλημα.Ακόμα και αυτά με τις λίστες κλεμμένου χρήματος,το ξέπλυμα στα θέρετρα κλπ.

Δυο απο τις πάμπολλες αποδείξεις παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες με αφορμή την εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ.Είναι το διαβιβαστικό της Αστυνομίας,δηλαδή η έκθεσή της προς την Δικαιοσύνη για την δολοφονία.Και ανακαλέι στη μνήμα μας μια ακόμα έκθεσή της για δήθεν ακόμα πιο ανεξιχνίαστα εγκλήματα.Εκείνα της λεγόμενης τρομοκρατίας,την οποία πάντα ,όλο το 24ωρο,365 ημέρες το χρόνο έχουν υπό “κοντρόλ” Υπηρεσίες με την ευρεία εντός -εκτός ελλάδας έννοια.

Ηταν η έκθεσή της για την δολοφονία (από τη 17 Νοέμβρη)του Αγγλου Ταξίαρχου Σόντερς,η οποία έγινε ένα πρωϊνό στη Λεωφ.Κηφισίας,την ώρα που πήγαινε να υπογράψει με την Αγγλίδα υφυπουργό παραγγελία οπλικού συστήματος!!!

Τι λένε και τι δείχνουν αυτά;

Περιγράφουν με απόλυτη ακρίβεια τις κινήσεις των δραστών,όπως αυτές καταγράφονται από τη συγχρονη επιστήμη και δεν μπορεί να ξεφύγει παρά μόνο εκείνος που θέλουν οι αρχές να ξεφύγει.

Κάμερες,τηλέφωνα,αυτοκίνητα σε χρόνο “ντε τε” μπορούν να αναγνωριστούν μαζί με πρόσωπα από τους τις κεραίες ,τις κάμερες και τους δορυφόρους που υπάρχουν παντού γύρω και τριγύρω,ακόμα και αν η δολοφονία γίνει σε σημείο εντελώς “τυφλό”,δηλαδή μη καλυπτόμενο από κάποια κάμερα…Καλύπτεται από δορυφόρο…

Διαβάστε την έκθεση για τον Σόντερς.πως διασταύρωσαν κλήσεις απο πακιστανικά κινητά,πέραν πάσης υποψίας ακόμα και χιλιόμετρα και ημέρες μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

Τα ίδια συνέβησαν και στην δολοφονία Καραϊβάζ.

Α μπα;

Στις δολοφονίες του Γκιόλια και του Χίου τι συνέβη και υπάρχει μουγκαφόν;

Προφανώς αλυσσόδεμα της Αστυνομίας…Οπως και στις άλλες ανεξιχνίαστες που λέγονται απλά “της νύχτας”.

Η “λεπτομέρεια” είναι ότι “ο κόσμος της νύχτας” συντηρείται από την πολιτική και τα λευκά κολλάρα της για να κάνει ακριβώς αυτά.

Είναι και μάταιο και άνευ αξίας να ασχολείται κανείς με τα ονόματα των εκάστοτε δραστών,φυσικών αυτουργών δεδομένων των φυσικών αυτουργών,αυτών που κυκλοφορούν στα κατάφωτα σαλόνια και πίνουν ευγενή ποτά έχοντας τριγύρω τους μεγαλοπράγοντες των ΜΜΕ.

Είναι καθαρά ελληνική “πρωτοτυπία”,χωρίς πορηγούμενο σε καμιά δυτικού τύπου δημοκρατία.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα κλέψουν με ειδικο λογισμικό στις εκλογές,όπως κατήγγειλε ο Κυρ.Βελόπουλος.

Με την εμπειρία των υποκλοπών ξέρουμε ότι είναι δυαντόν να συμβεί.

Βλέποντας πως αποκλείστηκαν όχι ένα και δυο αλλά 21 κόμματα Κυριακή απόγευμα της 30ης Απριλίου 2023 “που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την διαδικασία”,όπως γράφει η αρμόδια του Υπουργείου Εσωτερικων Κυριακή,προς της Πρωτομαγιάς διερωτάται κανείς:

Εχει αυτό ακριβώς προηγούμενο σε κάποια δυτικού τύπου δημοκρατία;

Θα ήταν ποτέ δυνατόν το υπουργείο Εσωτερικών μιας δυτικού τύπου δημοκρατίας να ΓΡΑΨΕΙ στην ανακοίνωσή του ένα μήνα προ των εκλογών αυτό που ΕΓΡΑΨΕ το δικό μας(του Πιερρακάκη ντε….Αυτού του αστέρα και αδάμαντος με το γραφείο χωρίς όνομα στον αριθμό 2 μιας πολυκατοικίας γειτονιάς…)και είναι το εξής:

“…Εξαιτίας της μεγάλης πίεσης που δέχτηκε το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των υποψηφιοτήτων κατά τη λήξη της προθεσμίας και δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη φορά λειτουργίας του, το Υπουργείο Εσωτερικών θα δώσει τη δυνατότητα στους υποψήφιους συνδυασμούς που εκκίνησαν τη διαδικασία εμπρόθεσμα αλλά δεν κατάφεραν να την ολοκληρώσουν, να το πράξουν έως το απόγευμα της 30ης Απριλίου και ώρα 4 μ.μ….”

Ρητορικό ερώτημα είναι…

Δείτε τις δηλώσεις του πρώην Γραμματέα Τεκμηρίωσης σκανδάλων της Νέας Δημοκρατίας και “λοχαγού” του Καραμανλή,αλλα και πρώην Υπουργού και τώρα προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας,του Νίκου Νικολόπουλου πατώντας ΕΔΩ