Αρχική Θέμα Κυρ Εισαγγελέα ακούτε;Φοβερές καταγγελίες για φαγοπότι 8 δις με “φωτογραφίες ημετέρων” και...

Κυρ Εισαγγελέα ακούτε;Φοβερές καταγγελίες για φαγοπότι 8 δις με “φωτογραφίες ημετέρων” και για στημένη δίκη με σκοπό τη συγκάλυψη εγκλημάτων!

3

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Κυριοι Εισαγγγελείς υπάρχετε;

Συμφωνα με το νόμο,τον οποίο λέτε με τελευταίες παρεμβάσεις σας ότι υπηρετείτε όταν μαθαίνετε,ακόμα και μια κραυγή έξω απο το γραφείο σας,ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα επεμβαίνετε αυτεπάγγελτα.Και διατάσσετε έρευνα και άμεσες συλλήψεις,αν προκύπτουν σοβαρά εγκλήματα.

Εσείς κύριε Φλωρίδη δεν είπατε ότι ενεργοποιείτε τους Εισαγγελείς και τους δικαστές γιατί αργοπορούν στα εγκλήματα που μαστίζουν την κοινωνία και με τους νόμους που φτιάξατε θα μπαίνουν άμεσα φυλακή δράστες,ώστε να αποτραπούν άλλα εγκλήματα;

Εμείς βέβαια από την πρώτη στιγμή γράψαμε ότι στόχος σας είναι να φιμώσετε ενοχλητικούς δημοσιογράφους και όχι να πατάξετε το έγκλημα.Και να είναι διστακτικοί να ψάξουν το παρασκήνιο,τα τηλεφωνήματα,τις επαφές όλων των παραγόντων πριν την σκανδαλώδη από νομικής πλευράς αθώωση του Γιάννου Παπαντωνίου….

Να είναι διστακτικοί να ζητήσουν να ερευνηθεί το τηλέφωνο του γυιού σας,του Κώστα ο οποίος προανήγγειλε την διαγραφή Σαλμά από το Σάββατο και από την Αμερική που είναι με την οικογένειά του.Εχει την τεράστια σημασία του γιατί ο Σαλμάς διεγράφη σε συνεδρίαση 48 δευτερολέπτων στο κομματικό όργανο ….48 ώρες ΜΕΤΑ την προαναγγελία του γυιού Μητσοτάκη.

Στα κράτη δικαίου καθένας έχει δικαίωμα στη δίκαιη δίκη.Ηταν αυτό δίκαιη δίκη ή απλώς η οικογένεια ενός φυλάρχου έδωσε “παραγγελιά” και θέτει το ερώτημα “ποιός κυβερνά αυτή τη χώρα;”

Αυτά έχουν την τεράστια αξία τους γιατί τα είπε ο ίδιος Μάριος Σαλμάς πρώην υπουργός Υγείας και θύμα της διαγραφής.

Μίλησε για την “παραγγελιά” του γυιού με τα δικά του λόγια λέγοντας επι λέξει και σύμφωνα με τη δημόσια καταγραφή των όσων είπε:

…”Το Σάββατο (21/9) ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, με ανάρτησή του στο Instagram προανήγγειλε τη διαγραφή του.

Τότε τα παιδιά του τον ρώτησαν τι θα πάει να κάνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τη Δευτέρα (23/9) αφού ο γιος του πρωθυπουργού είχε προαναγγείλει τη διαγραφή του. Και ο Μάριος Σαλμάς όπως ανέφερε απάντησε στα παιδιά του ότι: «Είναι λάθος και έγκλημα να πιστεύεις ότι σου ανήκει ο κόσμος που περιστασιακά σε εμπιστεύεται».

Ο κ.Σαλμάς ομιλεί για έγκλημα και προφανώς εννοεί τη ζημιά που ο ίδιος και οι χιλιάδες προσωπικοί ψηφοφόροι του υπέστησαν από την δημόσια διαπόμπευσή του και διαγραφή του ως να είναι προδότης της εντολής τους.

Πέρα βέβαια από την ευθεία καταγγελία του ότι συγκαλύπτεται φαγοπότι οκτώ(8)δισεκατομμυρίων ευρώ σε δημόσιο χρήμα!

Την ύπαρξη ή μη προδοσίας θα διαπίστωνε το “δικαστήριο” (Επιτροπή Δεοντολογίας) του Κόμματος σύμφωνα με το καταστατικό.Αντί του δικαστηρίου και ΠΡΙΝ την συνεδρίαση την ανακοίνωσε ο γυιός.

Ποιά η διαφορά με ένα καθεστώς αφρικανού φυλάρχου;Η με το καθεστώς που εγκαθίδρυσε το “κουκλί”(Κιμ τάδε) και η οικογένειά του στη Βόρεια Κορέα;

Γιατί απευθυνόμαστε στους Εισαγγελείς;

Μα διότι ο κ.Σαλμάς ομιλεί για διάπραξη εγκλημάτων τα οποία και συνεχίζονται μέσω ‘απιστης διαχείρισης των δημοσίων οικονομικών.

Αυτά λέει.

Είτε λέει ψέμματα και άρα τον “πιάνει” ο νόμος για ψευδείς καταμηνύσεις σύμφωνα με τις τροποποιήσεις Φλωρίδη,είτε λέει αλήθεια και πιάνει άλλους ο νόμος Φλωρίδη.

Αυτός ο νόμος που αφορά και την περίπτωση της κοπέλλας ,την οποία το πανελλήνιο βλέπει να ξεσκίζουν στις κάμερες επειδή είναι…απουσιολόγος και όμορφη στο σχολείο της διάφορα ζαγάρια του ίδου σχολείου και άλλων…

Αυτός ο νόμος αφορά και τον μαθητή που βγήκε στις κάμερες με σπασμένο κεφάλι απο άλλους νεαρούς;

Τι είχε πει ο κ.Φλωρίδης;

Αμεση προφυλάκιση,άμεσες δίκες και ποινές χωρίς εξαγορά έστω και αν είναι 3 μήνες φυλακής;

Είδατε κανένα απο αυτά τα τέρατα κυριοι εισαγγελείς να προφυλακίζεται αφού είναι κλασσική περίπτωση για το νόμο αυτό;

Είδατε κανέναν απο τους γονείς τους να προφυλακίζεται καθώς τους κατηγορούν οι δικαστικές αρχές ήδη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου;

Ο Μάριος Σαλμάς πήγε στον ΑΝΤΕΝΝΑ και απαίτησε να περιγράψει δημόσια πως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για διάπραξη κακουργημάτων και εκείνος αντι να πράξει τα νόμιμα ουσιαστικά συγκάλυψε τα εγκλήματα.

Αυτό καταλαβαίνουμε εμείς απο το διάλογο και από όσα είπε ο κ.Σαλμάς.

Ιδού η Ρόδος,ιδού και τα εγκλήματα.Είτε είναι αυτά που αναφέρει ο κ.Σαλμάς για το δημόσιο χρήμα,είτε είναι αυτά που διαπράττει ο κ.Σαλμάς.

Δημοσιεύουμε σε κείμενο ουσιαστικό μέρος από όσα είπε για την περίπτωση που οι Εισαγγελείς δεν μπορούν για διάφορους λόγους να ακούσουν την εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ:

Ο διάλογος με τον πρωθυπουργό

ΣΑΛΜΑΣ:

«Του είπα: είναι ωραίο να λες ότι πάμε μπροστά, αλλά όταν πας μπροστά, πρέπει να ξέρεις με ποιον πολιτικό μπούσουλα πας. Π.χ. όταν αποφασίζεις σε ποιους θα δώσεις τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, τις έδωσες στους λίγους, όχι στους πολλούς.

Ωραία λέτε να φορολογήσουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες, να ελέγξουμε τα υπερκέρδη. Τι σημαίνει υπερκέρδη; Γιατί έγκαιρα δεν πήρες διαρθρωτικά μέτρα να το προλάβεις; Δεν είναι όλα εισαγόμενα. Και του είπα εγώ ήρθα στην πολιτική να υπηρετήσω ισονομία, ισοπολιτεία και ίσες ευκαιρίες. Αν το τελειώσω κ.Παπαδάκη,αφήστε με, θα είναι ιστορικά καταγεγραμμένη η συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω.

Του λέω, δεν μπορώ να δεχτώ μία εταιρεία να παίρνει στην ελάχιστη τιμή, σε πλειοδοτικό διαγωνισμό, όλα τα κυλικεία των αρχαιολογικών χώρων, κι η κ.Μενδώνη να λέει «δε με νοιάζει η τιμή», με νοιάζει να είναι καλά τα κυλικεία. Ποιος της έδωσε τη δυνατότητα να υποτιμάει τα χρήματα του ελληνικού λαού; Απέρριψε προσφορά με διπλάσια τιμή. Ωραίο να λες θα δώσουμε επιδόματα στα νέα ζευγάρια να φτιάξουν σπίτια, αλλά τη golden visa την άφησες 5 χρόνια να είναι στην Αθήνα. Αν την είχες κλείσει και ήταν μόνο στην επαρχία θα είχαν πάρει υπεραξίες τα σπίτια των ανθρώπων στην περιφέρεια.

Μου απάντησε: δεν δέχομαι υπονοούμενα ότι υπηρετώ τους λίγους, αν ήμασταν με τους λίγους, δεν θα είχαμε πάρει 41%», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ισχυριζόμενος πως, αυτός ήταν ο διάλογος που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Εγώ στη θέση του θα έλεγα «Μάριε μου καταγγέλεις σοβαρά πράγματα ενώπιον 158 βουλευτών.”

Η αφορμή ήταν ότι είπα σε πρωινή συνέντευξη πως διαχρονικά 80 νοσοκομεία δίνουν τα κυλικεία τους, κάθε διοικητής περιγράφει τους όρους. Αυτό δεν πρέπει να τελειώσει σε μια Ελλάδα που ταλαιπωρήθηκε; Είναι δύσκολο να καθίσει ένας υπουργός και να βάλει τους όρους; Δόθηκαν 8 δισ. συμβάσεων, το 72% ήταν απευθείας αναθέσεις. Δεν μπορούμε για τις ανοιχτές διαδικασίες να δίνουμε φωτογραφικούς διαγωνισμούς και στους υπόλοιπους να δίνονται απευθείας αναθέσεις».

Κύριοι Εισαγγελείς αν δεν πείθεστε από τον κ.Σαλμά διαβάστε και ακούστε τι είπαν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.Ιδιαίτερα οι κ.κ.Δούκας και Κατρίνης που μίλησαν για εγκλήματα και για συγκάλυψή τους ακόμα και από πλευράς Αντιπολίτευσης αφήνοντας ευθύτατα υπονοούμενα τόσο για ορισμένους στο ΠΑΣΟΚ,όσο και για άλλους στο ΣΥΡΙΖΑ…

Κι αυτές είναι δημόσιες καταγγελίες για φαγοπότι δισεκατομμυρίων.Ο Κ.Σαλμάς τα προσδιόρισε στα 8 δισεκατομμύρια.Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ σε περισσότερα και ανοιχτά άφησαν υπονοούμενα για δικαστές καθώς μίλησαν για κατάργηση του κρατους Δικαίου και επιβολή καθεστώτος ανομίας.

Περίπου τα ίδια λέει με άλλα λόγια και στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ του άρθρο ο διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και θύμα σοβαρότατου και ατιμώρητου εγκλήματος ΑΛ Παπαχελάς.

Ιδιαίτερα προσέξτε τις αναφορές τους στα εγκλήματα των υποκλοπών και των Τεμπών και στις προσπάθειες συγκάλυψής τους.

Ερώτηματα:1)Σε δημοκρατικό η φυλαρχικό καθεστώς θα ήταν εκτός φυλακής ο σταθμάρχης των Τεμπών,του οποίου  αδελφή είχε φωτογραφηθεί σε ανύποπτο χρόνο με τον πρωθυπουργό στου Μαξίμου;

2)σε δημοκρατικό η φυλαρχικό καθεστώς θα υπήρχε δημόσια καταγγελία του πραγματογνώμονα των θυμάτων των Τεμπών ότι παρακολουθείτε το τηλέφωνο του ιδίου και δικηγόρων θυμάτων;

3)υπάρχουν οι όχι υπόγειες προσπάθειες συγκάλυψης στοιχείων στο έγκλημα των Τεμπών και προσπάθειες να “κλείσουν” στόματα;