Αρχική Ελλαδα Κυρία Σακελλαροπούλου ντρέπεστε για τα εκατομμύρια του καλεσμένου σας η είστε περήφανη;Για...

Κυρία Σακελλαροπούλου ντρέπεστε για τα εκατομμύρια του καλεσμένου σας η είστε περήφανη;Για την απάντηση για τις υποκλοπές είστε περήφανη η ντρέπεστε;Για το λίζιγκ των 1500 ευρώ το μήνα;Για τον μηχανικό της Μυκόνου με τις 500 “τακτοποιήσεις”ακινήτων στο νησί-βόθρο της ανομίας ντρέπεται κανείς;

2128

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Οι “Τάϊμς της Νέας Υόρκης,η Ουάσιγκτον Πόστ,η Γκάρντιαν,η Ντόϊτσε Βέλε,η Μόντ,η Φιγκαρό,η Λιμπερασιόν,οι Τάϊμς του Λονδίνου και πλείστα όσα Μέσα Ενημέρωσης στο εξωτερικό παρουσιάζουν την Ελλάδα ως μια μπναναία στην οποία η κυβέρνηση με ΠΑΡΑΝΟΜΟ λογισμικό παρακολουθεί μέχρι και τα ανήψια του Πρωθυπουργού.

Τηλεφωνεί κάποιος στον Αντιδήμαρχο Ανω Ραχούλας και στον συνάδελφό του της Κάτω Παναγιάς και τους κάνει υποδείξεις πως να ξοδέψουν 350 ευρώ που έχουν διατεθεί για επιδιόρθωση δρόμων και εκείνοι δίνουν την ίδια απάντηση που έδωσε η θεία μας η Αμερσούδα όταν της τηλεφώνησε ο θείος μας ο Καραμήτρος και της έλεγε κάτι για έναν τοπικό βουλευτή:

“Μη λές άλλα από το τηλέφωνο.Ακούνε τα πάντα,Απο κοντά τα υπόλοιπα”.

Σε μας τους συγγενείς της Αμερσούδας και του Καραμήτρου εμφανίστηκε να μας κάνει αναπάντητη κλήση-μαϊμού κάποιος με το όνομα “Ντίνα Ανάληψη” τον περασμένο Αυγουστο,όταν άρχισαν να ξηλώνουν τα μηχανήματα παράνομων παρακολουθήσεων Predator κλπ

Τέτοια επαφή δεν ήταν ΠΟΤΕ καταχωρημένη σε κανένα κινητό ακόμα και φίλων μας.Το πρόσωπο,με αυτό τον προσδιορισμό υπαρκτό στην εκκλησία της Ανάληψης.Αναφερόταν έτσι ΜΟΝΟ σε ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ συζητήσεις τηλεφωνικές η άμεσες για να διαχωρίζεται από το Ντίνα στη Μεταμόρφωση,άλλη εκκλησία…

Δεν υπήρξε σοβαρή συνομιλία μας με πολιτικό η δημοσιογράφο η κάποιον σημαντικό,στην οποία μετά απο κάποια στιγμή να μην έμπαινε στοπ απο το τηλέφωνο, με τη φράση “τα υπόλοιπα απο κοντά γιατί μας ακούνε”.

Στους καταλόγους των παράνομων παρακολουθήσεων οι πάντες.Ακόμα και ο επισκέπτης του Μαξίμου για συνέντευξη με τον κυρ. Μητσοτάκη κορυφαίος δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς.

Χαμός εδώ και δυο μήνες με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ παρακολούθηση της Αμερικανίδας(με ελληνική πλευρά) Ατρέμιδας Σίφορντ του χώρου της Κυβερνοσφάλειας.

Η κ.Αρτεμις Σίφορντ

Για την περίπτωσή της έκανε ειδικό σχόλιο ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάϊντεν εκφράζοντας συγκεκαλυμένη οργή για την παράνομη παρακολούθηση.

Τα τεράστια ξένα ΜΜΕ επειδή ακριβώς οι παρακολουθήσεις αφορούσαν αξιωματούχους,πολιτικούς,δημοσιογράφους,εκδότες,επιχειρηματίες παραλλήλισαν τον περασμένο Οκτώβριο της κυβέρνηση Μητσοτάκη με σκοτεινή πλευρά της ελληνικής Χούντας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης,ως πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ παρακολούθησης έκανε μεγάλο θόρυφο εντός και εκτός Ελλάδας και δεν σταμάτησε ποτέ τις καθημερινές καταγγελίες.

Μόλις σήμερα 3 Απριλίου 2023 πήγε στον προϊστάμενο της Εισαγελίας Πρωτοδικών κ.Ελευθεριάνο και ζήτησε “λογαριασμό”για το μέγα σκάνδαλο και δήλωσε ότι αυτό το μέγα σκάνδαλο δεν παραγράφεται ούτε πολιτικά,ούτε ποινικά”.

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς έγινε δεκτός από την πρόεδρο της Δημοκρατίας στο προεδρικό Μέγαρο για συνέντευξη ,στην οποία του είπε μάλιστα ότι είναι πρόεδρος της κοινωνίας των πολιτών και όχι απομονωμένη στο Παλάτι.

Για όλα τα θέματα ο κ.Παπαχελάς της υπέβαλε απο μία ερώτηση.Για το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών είναι φανερό απο τις διατυπώσεις και τις απαντήσεις που μοιάζουν απαντήσεις υπεκφυγής ότι αναγκάστηκε να της υποβάλλει 6(έξη)ερωτήσεις και στο τέλος να τη στριμώχνει άγρια ζητώντας να απαντήσει.

Διαβάστε επι λέξει έναν εξαιρετικά ντροπιαστικό -κατά τη γνώμη μας- διάλογο αφού της λέει ότι(σ.σ. δικά μας τα κεφαλαία) “διατυπώνεται ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΠΙΟ ΘΑΡΡΑΛΕΑ”στο θέμα:

Η φωτογραφία από τη συνέντευξη στον Α.Παπαχελά.

“ΕΡΩΤ:Δεν σας πέρασε ΠΟΤΕ από το μυαλό ότι κάποιος θα μπορούσε να παρακολουθεί κι εσας υποθέτω;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Δεν ασχολήθηκα(σ.σ. Θεέ και Κύριε!!!)με το θέμα αυτό ομολογώ.Αν και πιστεύω ότι αν είναι αναγκαίο και τηρούνται όσα προβλέπει το Σύνταγμα και η νομοθεσία κανείς δεν εξαιρείται σε μια δημοσκρατία.Αλλά με την αναγκαία προσοχή”.

Ο κ.Παπαχελάς καταλαβαίνει ότι η πρόεδρος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και την ξαναστριμώχνει με επιμονή:

“ΕΡΩΤ. Εννοώ και παρανόμως.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε,θα ήθελα να μην…και ελπίζω…Ομολογώ ότι δεν το σκέφτηκα καθόλου”.

Εδώ θέτουμε δική μας ερωτήματα:

1)Κυρία Σακελλαροπούλου,δεν ντρέπεστε με αυτή την απάντηση; Η μήπως είστε υπερήφανη;Προφανώς είναι πιστή απομαγνητοφώνηση και προφανώς σας εκθέτει σφόδρα με τα αποσιωποιητικά και τις σαφείς υπεκφυγές του “θα ήθελα…ελπίζω…ομολογώ ότι δεν το σκέφτηκα καθόλου”.

2)είστε απασχολημένη με άλλα σοβαρότερα και δεν προλάβατε να σκεφτείτε τι ελπίζετε,τι θα θέλατε; Και αν ναι,σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η προκήρυξη που έχουμε στα χέρια μας και με την οποία ζητάτε στην Προεδρία της Δημοκρατίας να νοικιάσετε(λίζιγκ) δυο αυτοκίνητα αυτόματα με 1500 ευρώ το μήνα για τις ανάγκες της προεδρίας;

Πόσα ακριβώς αυτοκίνητα έχετε προμηθευτεί και απο ποιούς ακριβώς στην προεδρία στα 3 χρόνια που είστε εκεί;

3)είναι αλήθεια ότι ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ δικαστές έχουν αγοράσει απο….μοναστήρι τεράστια έκταση στη Μύκονο και καθώς είναι σίγουρο αυτό,με ποιά σκοπιμότητα;Στέγαση;Εμπορία;

4)Υποθέτουμε ότι για να μην σκεφτήκατε καθόλου τα προαναφερόμενα θα είστε απασχολημένη και με τις φοβερές αποκαλύψεις για παρανομίες,αρμοδιότητας ποινικής,αστικής και Διοικητικής Δικαιοσύνης στη Μύκονο,το νησί-βόθρο της ανομίας.Μπορείτε να ασχοληθείτε με το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι εκεί εμποδίζεται η εφαρμογή του νόμου με βία,ως να είναι…Αρσάκειο και με το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι μηχανικός που δεν έχει καν γραφείο στο νησί έχει “τακτοποιήσει” 500 ακίνητα;Είναι ανάμεσα σε αυτά και δικαστών;Πολιτικών;Δημοσιογράφων;

Ντρέπεται κανείς για την αθλιότητα στο νησί αυτό,απο το οποίο και η φωτογραφία κορυφαίων υμνητών της κυρίας Σακελλαροπούλου;Δηλαδή Πρετεντέρη και Άδωνη…

Ανάμεσα σε άλλα σωστά και άλλα εκτός τόπου και χρόνου η κ.Σακελλαροπούλου είπε ότι “η κριτική μπορεί να είναι καλόδεχτη,όχι όμως να στηρίζεται σε στερεότυπα ή και σε καθαρά ψευδή στοιχεία ή να είναι στην ουσία προσωπική επίθεση.

Προφανώς και δεν εννοεί εμάς.Αναφερόμαστε σε γεγονότα.

1)Ο επιχειρηματίας της ΚΟΚΟΜΑΤ είναι υπαρκτός ,όπως και οι  οικογενειακές εταιρείες του Μπλέ Κέρδος και HOTELS CLUSTERS.Ονομάζεται Ευμορφίδης και είναι και τηλεστάρ.

2)Το ξενοδοχείο με τα τεράστια προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και τις αρχές λόγω αυθαιρεσιών δίπλα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου υπαρκτό και τα προβλήματα σέρνονται χρόνια και στο Συμβούλιο Επικρατείας.

3)Η αγορά ιστορικού ακινήτου στην οδό Φειδίου 8 στο κέντρο της Αθήνας που έκαναν οι οικογενειακές εταιρείες του εν λόγω επιχειρηματία είναι γεγονός- υπαρκτή και έγινε τον Γενάρη του 2022 για 500 χιλιάδες.

4)Υπαρκτή(γεγονός)και η πώληση του εν λογω ακινήτων από την εταιρεία HOTELS CLUSTERS στην εταιρεία Μπλέ Κέδρος ένα χρόνο μετά με το ιλλιγγιώδες ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.Κέρδος 4 εκατομμύρια σε ένα χρόνο!!!

5)Γεγονός είναι και η πρόσκλησή του στο προεδρικό Μέγαρο στις 2 Νοεμβρίου 2022,δηλαδή ενώ βρίσκονταν σε ΕΞΕΛΙΞΗ και οι δυο υποθέσεις.

6)Γεγονός ότι πήγε εκεί με σανδάλια και πουκάμισο της-κατά το γούστο μας- πλάκας.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον επίσης έχει το γεγονός ότι η συνεδρίαση για την απίστευτου κέρδους αυτή “μπίζνα” του Ομίλου Ευμορφίδη θα γίνει την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί,ώρες που δεν ανοίγουν ούτε τα μαγαζιά λόγω ακριβώς…Μεγάλης Παρασκευής!!!

Εύγε;

Δεν της ασκούμε κριτική λοιπόν αν και τέτοιο δικαίωμα έχουν οι πάντες.

Παρουσιάζομε γεγονότα,για τα οποία εμείς μπορεί να ντρεπόμαστε,αλλά η ίδια,προφανώς επειδή είναι περήφανη,πρέπει να δώσει και το ανάλογο βραβείο στους επιχειρηματίες αυτούς μήπως και ξυπνήσουν τα εκατομμύρια της ελληνικής φτωχολογιάς και με μια τέτοια κίνηση γίνουν εκατομμυριούχοι σαν τον κυριο επιχειρηματία του Προεδρικού Μεγάρου και όχι σαν και δαύτους που είναι ανενόχλητοι στις λίστες Λαγκάρντ,Μπόργιανς,Παναμά κλπ

 

Υ.Γ.Δημοσιεύουμε και εμείς τα πρωτοέλιδα για την παραμυθένια βίλα Ραγκούση στην Πάρο (μέσω Οργανισμού …Εργατικής Κατοικίας)και την ακόμα πιο παραμυθένια βίλα Μητσοτάκη(μέσω Μαρέβας) στην Τήνο,ώστε να έχουμε νέες απάντησεις τύπου Σακελλεροπούλου-Μητσοτάκη “δεν ήξερα,δεν το σκέφτηκα καθόλου”αν συνεχιστεί ο τρομερός θόρυβος.

Επίσης το πρωτοσέλιδο για την παραμυθένια μεταχείριση του υπουργού Παπαθανάση με την Τράπεζα