Αρχική Ελλαδα Κυριάκο ιδού ντοκουμέντα για το Καθεστώς σας και φωνές να ξεκουμπιστείτε!Σας ψήφισε...

Κυριάκο ιδού ντοκουμέντα για το Καθεστώς σας και φωνές να ξεκουμπιστείτε!Σας ψήφισε 1 στους 10 και τολμάτε να νομοθετείτε;

23

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε Υπουργός Μεταρρύθμισης στις 25 Ιουνίου του 2013 με πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ηταν Υπουργός Μεταρρύθμισης μέχρι τις 27 Γενάρη του 2015,ημέρα Τρίτη.

Σημειώνουμε την ημέρα διότι έχει την εξής σημασία:

Το καλοκαίρι του 2014 περνάει μια φωτογραφική (ν)τροπολογία.Μια απο τις ελάχιστες περιπτώσεις που “φωτογράφιζε” η (ν)τροπολογία Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας ήταν και στενή συγγενής ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 30 Ιανουαρίου του 2014 ο αρμόδιος Υπουργός,προερχόμενος στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ,προήγαγε την στενή συγγενή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.Μέσα στις γιορτές ουδείς μη μιλημένος το κατάλαβε.

Αλλά η προαγωγή σε καίρια θέση που είχε την οικονομική διαχείριση του Υπουργείου δεν μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς να δημοσιευθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η προαγωγή δημοσιεύθηκε στις 23 Ιανυαρίου 2015,ημέρα Παρασκευή,αλλά μετά το κανονικό ωράριο λειτουργίας των δημοσιίων υπηρεσιών.

Το ωράριο λέει ότι μετά τις 15.00 δεν υπάρχει κανείς στα υπουργεία.

Μετά δυο ημέρες απο την προαγωγή ήταν 25 Ιανουαρίου 2015 και τις εκλογές τις κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ,δηλαδή ο στενός συγγενής της νεοπροαχθείσης.

Από την επόμενη ημέρα η νεοπροαχθείσα έλυνε και έδενε.

Σε όλο αυτό το διάστημα Υπουργός Μεταρρύθμισης ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο οποίος δήλωσε ότι στα Υπουργεία ΟΛΑ με τις μεταρρυθμίσεις του και τα κομπιούτερ δεν μπορούσε να γίνει τίποτα χωρίς να είναι νόμιμο και με τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ όλοι ήξεραν ανα πάσα στιγμή ποιός υπάλληλος είναι που ακριβώς με ποιά προσόντα,με ποιό μισθό κλπ

Ενα μήνα αργότερα,τον Φλεβάρη του 2015 ο Κυριάκος Μητσοτάκης,αφού είχε πει πως είχε επιβάλλει παντού τη νομιμότητα  μας είπε ότι δεν θα ψήφιζε τον Προκόπη Παυλόπουλο γιατί ως Υπουργός του Κ.Καραμανλή δεν είχε πολεμήσει το πελατειακό κράτος.Αυτό που πολέμησε δηλαδή εκείνος ως υπουργός Μεταρρύθμισης και μετά την δική του θητεία στο Υπουργείο αυτό επήλθε παντού διαύγεια,διαφάνεια και νομιμότητα.

Ηρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι η διαφθορά επι των ημερών Σαμαρά-Βενιζέλου-Μητσοτάκη χτύπησε κόκκινο και ήταν η χαρά των κλεφτών που ήταν πακεταρισμένοι όλοι σε επτά λίστες(Λαγκάρντ,Μπόργιανς,Παναμά,ακινήτων Λονδίνου,Λουξεμβούργου,Λιχτενστάϊν,φορολογικών παραδείσων) και όλοι θα λογοδοτούσαν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε παντού νομιμότητα και διαφάνεια και καμία σχέση με διαπλοκές μεταξύ Κομμάτων,όπως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα άρχισε να κατηγορεί οργανωμένα τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Κ.Καραμανλή ότι βάζουν καθένας ξεχωριστά “πλάτη” στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 υποβλήθηκε μηνυτήρια αναφορά για φοβερά οικονομικά και “απτυχίοτα”σκάνδαλα στο Υπουργείο αυτό και αναφερόταν ακριβώς στον τομέα όπου ήταν σε καίρια θέση το συγγενικό πρόσωπο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αναφορά αυτή δόθηκε και στο γραφείο του Υπουργού και του ζητήθηκαν πληροφορίες τι έκανε.Αν δηλ την έστειλε στον Εισαγγελέα ή την έβαλε στο αρχείο και πως και γιατί κλπ.

Η αναφορά απλώς εξαφανίστηκε απο το γραφείο του Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Το 2019 έγινε πρωθυπουργός ο Κυρ.Μητσοτάκης και έβαλε δικό του Υπουργό στο υπουργείο που ήταν η αναφορά.Ζητήθηκαν κι από αυτόν πληροφορίες τι απέγινε η αναφορά.

Καμία απάντηση ως ΣΗΜΕΡΑ,δηλαδή 6 χρόνια μετά εκ των οποίων τα 5 είναι του Πρωθυπουργού της διαφάνειας.

Προχθές ο Κυρ Μητσοτάκης στις εκλογές έλαβε περίπου 1,1 εκατομμύριο ψήφους στα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων.Και ο ΣΥΡΙΖΑ 600 χιλιάδες.Το ΠΑΣΟΚ άλλες 500 χιλιάδες και οι άλλοι πιο κάτω.

Χθες αποκαλύφθηκε ότι ένας υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων είχε να πατήσει στο γραφέιο του από το 2011.Δηλαδή δυο χρόνια πριν γίνει Υπουργός Μεταρρύθμισης και αρμόδιος για τη Μεταρρύθμιση και έλεγχο και στους Δήμους  Δήμους ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υπάλληλος συνέχισε να είναι εξαφανισμένος μέχρι προχθές όταν ο καινούργιος Δήμαρχος τον αποκάλυψε.

Και τώρα λένε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις στους προϊσταμένους και στον ίδιο.

Οοοχι στον μεταρρυθμιστή Κυριάκο φυσικά.

Αυτόν τον Κυριάκο,τον οποίο ψήφισε ακριβώς ένας στους 10 κατοίκους αυτής της χώρας μας.

Αυτόν τον Κυριάκο που ήταν στις καίριες θέσεις όταν έγιναν όλα αυτά και χιλιάδες παρόμοια…

Αυτόν τον Κυριάκο και τους άλλους και τις οικογένειές τους…Αυτοί είναι αφέντες που παρίσταναν τον υπηρέτη του λαού (υπηρέτες δηλώνουν και διαβεβαιώνουν απο το 1945 και εντεύθεν οι αθεόφοβοι…) που έφτιαξαν και συντήρησαν αυτό το τριτοκοσμικό,μπανανικό καθεστώς…Χθες μόλις ένα ακόμα ανθρώπινο τέρας που έπρεπε να είναι φυλακή για βιασμό 14χρονης το 2017 κυκλοφορούσε ελεύθερος και κατακρεούργησε την 11χρονη ανηψιά του,προφανώς αφού την βίαζε…Τέτοιο καθεστώς έφτιαξαν και συντηρούν…Οταν κινδυνεύουν νομοθετούν…Να μπαίνουν φυλακή οι δημοσιογράφοι όταν καταδικάζονται σε 6 μήνες φυλακή γιατί τους εξυβρίζουν λέγοντάς τους ρεμπεσκέδες…

Τους άλλους τρεις που κυβέρνησαν και θέλουν να ξανακυβερνήσουν τους ψήφισαν ένας στους 20!Τόσο ευχάριστες αναμνήσεις έχουν από την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ…

Βρεθήκαμε στις εκλογές σε νομό που είναι στους 3 πρώτους της αποχής και ψηφιζουν παραδοσιακά Νέα Δημοκρατία-Μητσοτάκη.Και δεν καταλάβαινε κανείς εκεί ότι γίνονται εκλογές.Δεν ήταν αδιάφοροι.Μιλήσαμε μαζί τους και μας έλεγαν “ολοι ίδιοι είναι,δεν θα πάω δίπλα να ψηφίσω κανέναν”.Και δεν πήγαν.

Ειπαμε σε έναν από τους πολίτες αυτής της κατηγορίας την επομένη τι περιμένει με αυτά τα αποτελέσματα:

Και μας είπε:

“Μονόδρομος είναι.Να ξεκουμπιστούν να φύγουν όλοι από όλες τις ηγεσίες και να μην ξανατολμήσουν να δουλέψουν ούτε σε ΕΒΓΑ.”

Οταν του είπαμε ότι ο Κυριάκος είπε μεταξύ άλλων ότι “το πήραμε το μήνυμα των εκλογών και θα λάβουμε μέτρα”μας είπε:

“Δηλαδή μου λές ότι αυτοί θα τολμήσουν να φτιάξουν νόμους και να μας υποχρεώνουν να τηρούμε αυτούς τους νόμους;Τι ΚΑΘΕΣΤΩΣ είναι αυτό;Από τότε που ήμουνα νιος και γέρασα ακούω μόνο Παπανδρέου,Μητσοτάκη,Καραμανλή στην εξουσία.Και κάθε φορά που έχανε κάποιος από αυτούς, από το 1950,μας έλεγε ότι το πήρε το μήνυμα.Και όλο εκεί είναι κάποιος απο δαύτους.Τι καθεστώς είναι αυτοί;”

Κυριάκο τι ΚΑΘΕΣΤΩΣ είστε και δεν ξεκουμπίζεστε οριστικά μήπως και γίνουν κυβέρνηση τα παιδιά των ΕΒΓΑτζήδων για να τα συγκρίνουμε μαζί σας;