Αρχική Ελλαδα Κύριε Πρωθυπουργέ ποιός εκβιάζει ποιόν με το “προϊόν” των υποκλοπών;Ιδού οι χρυσοφόροι...

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιός εκβιάζει ποιόν με το “προϊόν” των υποκλοπών;Ιδού οι χρυσοφόροι Δήμοι (π.χ.της Πάτρας,της Σαλαμίνας),ιδού ο Εισαγγελέας,ιδού και η διαφθορά.

2098

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Πρόλογος:

Κύριε πρωθυπουργέ,επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι αυτά τα διαβολομηχανήματα με τα οποία μας παρακολουθούσατε (“Ντίνα ανάληψη” ο δικός μας “κωδικός παρακολούθησης”)παρακολουθούσαν και την αρμόδια για τις…παρακολουθήσεις Εισαγγελέα της ΕΥΠ κ.Βλάχου,η οποία χειρίστηκε και κρίσιμες ναρκουποθέσεις και άλλα.

Το ερώτημά μας καθώς,όπου νάναι θα ανακοινωθούν ποινικές διώξεις για τις παρακολουθήσεις:ποιός εκβιάζει ποιόν εντός και εκτός Ελλάδας με το υλικό αυτό;

ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ

“Οποιος έχει στοιχεία να πάει στον Εισαγγελέα” επαναλάμβανε ο αλήστου μνήμης εκείνος πρώην Πρωθυπουργός(Σημίτης),τον οποίο ο διάδοχός του(Καραμανλής)αποκάλεσε “Αρχιερέα της Διαφθοράς”.

Οι μετρήσεις των φορέων δίωξης της διαφθοράς μας λένε με τις εκθέσεις τους,ότι οι Οργανισμοί τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ο πλέον διεφθαρμένος τομέας.

Πριν χρόνια πρώην και νυν(τότε)Δήμαρχοι εκτόξευαν φοβερές κατηγορίες ο ένας για τον άλλο.

Ο ένας απο δαύτους μας διοχέτευσε στοιχεία για έναν λογαριασμό 10 εκατομ ευρώ στην Ελβετία.Τα δημοσιεύσαμε και ψέλλισαν ότι τα χρήματα αυτά τα πήγαν εκεί για…καλούς τόκους προκειμένου να ωφεληθεί ο Δήμος και κατά λάθος μπήκαν στον λογαριασμό στενού συνεργάτη του Δημάρχου.Μπήκε ο Εισαγγελέας και …έψαχνε επί 12 χρόνια.Ο Δήμαρχος πήγε σπίτι του και με “κατάλληλες” καταθέσεις  των αντιπάλων του η υπόθεση πήγε στο αρχείο.

Εμείς παρατηρούσαμε όλα αυτά τα χρόνια ότι ο πρώην αυτός Δήμαρχος δεν χρειάστηκε να ξαναδουλέψει στη ζωή του και απλώς κάθεται και απολαμβάνει τη…ζωή!

Τυχαία πετύχαμε έναν απο τους διαδόχους-καταγγέλλοντες σε ένα θέρετρο και έλαβε χίλια μέτρα για να μην αντιληφθούμε ποιά ήταν η αιθέρια νεαρή των ΜΜΕ,η οποία απολάμβανε την παρέα του σε αυτό το θέρετρο.Η συζυγός του είχε ξεμείνει κάπου στην Αθήνα…Τον στριμώξαμε κάμποσο και μας είπε ότι δεν επέμενε στις προηγούμενες καταγγελίες γιατί τα Κόμματα(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)τα βρήκαν μεταξύ τους,οπότε…

Είναι τα κόμματα που άλλαξαν ηγεσίες,διέγραψαν πολλούς κλπ,αλλά μπουνίδι μεταξύ τους οι διαγωνιζόμενοι για την ηγεσία δεν κατέγραψαν.Τα έβρισκαν “πολιτισμένα” πάντα γιατί “είναι πολλά τα λεφτά” κύριοι Αρχηγοί και κυρ εισαγγελέα των κομματικών αγύριστων δανείων…

Απηυδισμένοι οι πολίτες από το φαγοπότι και τα μνημόνια έφεραν τον Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία,γιατί υποσχέθηκε “πάταξη της διαφθοράς και κάθε κατεργάρης θα πάει στον Εισαγγελέα”.Στο 38% με το οποίο εξελέγη μόνο το 1,5-3% άκουγε στις ομιλίες τις λέξεις Αριστερά και αδιαφορούσε για το τι είναι το αριστερόμετρο.Ηθελε την πάταξη της διαφθοράς και απόδοση δικαιοσύνης.

Μετά 4,5 χρόνια εξουσίας ναι μεν ο Αλέξης Τσίπρας(με τον Βαρουφάκη σε κύριο ρόλο αζαν προβοκατέρ) έστειλε με την βοήθεια των ΗΠΑ(ίδετε βιβλίο μπαράκ Ομπάμα σελ 554-560) στη σύνταξη τον Σόϊμπλε και την Μέρκελ,αλλά στο εσωτερικό ελάχιστοι  και κυρίως οι γύρω απο το πνεύμα Πολλάκη ασχολήθηκαν με την διαφθορά και σε τοπικό και σε κεντρικό επίπεδο και οι πολίτες εξακολούθησαν να πνίγονται απο αυτήν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε και ένα απο τα πρώτα μέτρα που έλαβε ήταν να περάσει μια αντίθετη με το Σύνταγμα τροπολογία ( το άρθρο 67 του νόμου 4735/2020) με την οποία μπήκαν στο αρχείο τα σκάνδαλα πολλών στην τοπική αυτοδιοίκηση.Η (Ν)τροπολογία κρίθηκε αντισυγματική από δικαστήρια,αλλά βρέθηκαν και πρόθυμοι να την κρίνουν συνταγμαιτκή δικαστές.Και έτσι μετά 15 χρόνια απο την παραπομπή σε δίκη ο Π.Ψωμιάδης της Θεσσαλονίκης(δεξί του χέρι ο πατέρας Καϊλής) πανηγυρίζει ότι δικαιώθηκε!Είναι βέβαιος ότι θα πάει στο αρχείο και το διαβόητο σκάνδαλο με τα 45άρα το οποίο δεν πρόκανε να δικαστεί τα τελευταία 17 χρόνια που σέρνεται στη δικαιοσύνη…

Λίγοι κατάλαβαν και πόσοι άλλοι τοπικοί άρχοντες “καθάρισαν”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκάνει γιατί  εκεί είναι απασχολημένοι με την λέξη “Αριστερά” και το αριστερόμετρο και τα συναφή.Οι καταγγελίες για μπουνίδι αποσύρθηκαν γιατί ο φερόμενος ως δράστης πρώην υπουργός του ζήτησε συγνώμη από το θύμα πρώην Υπουργό του,όπως μας πληροφόρησε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στη σελ 2 στις 19/10.

Πιστεύουν ότι με τη συγνώμη θα πυκνώσουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ πολίτες και δεν θα φοβηθούν μήπως τους πάρει καμιά αδέσποτη γροθιά η κανένα…αριστερόμετρο που θα εκτοξευθεί από την αριστερή προς τη δεξιά πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σφάλλουν;Θα φανεί στην…κάλπη,καθώς η ψήφος(και)στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι …υποχρεωτική!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι έφαγε σφαλιάρες στις εκλογές η ΝΔ,αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ γεγονός είναι ότι κάθε άλλο παρά σάρωσε στην τοπική κάλπη.

Οπως και γεγονός είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με καμία συνιστώσα του δεν έβγαλε τσιμουδιά για την άθλια διάταξη,με την οποία γλιτώνουν τις παρανομίες τους οι τοπικοί άρχοντες και έμειναν μόνοι τους οι δικαστές που είχαν το ανάστημα να κρίνουν αντισυνταγμαιτκή τη διάταξη.

Αυτή τη δικαστική απόφαση(βούλευμα) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να το κάνουν σημαία,αλλά ούτε κιχ…

Στην ακροδεξιά ούτε λόγος…Εκεί αρκετοί είναι απασχολημένοι με το αν στο “πατρίς,θρησκεία,οικογένεια” περιλαμβάνονται και οι λογαριασμοί(τεραστίου αριθμού συγγενών τους και φίλων τους) στην Ελβετία και άλλους “παραδείσους”, τα χρήματα στις παλλακίδες κλπ

Ξαναδιαβάστε,αν το ξεχάσατε,τι γράφουμε στην αρχή παραδειγματικά για τους δημάρχους.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων ποιοί έχουν αντιληφθεί πόσο χρυσοφόροι είναι οι Δήμοι;

Έστω οι περισσότεροι εξ αυτών των Δήμων…

Ενας δημοσιογράφος μετά απο σύντομη θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χρειάστηκε να ξαναδουλέψει…

Μας εντυπωσιάζει πάντα η άνεση επανεκλογής του ΚΚΕ Δημάρχου Πάτρας Πελετίδη και η άνεση με την οποία αντιμετώπισε το θέμα της βίλας του “πάνω στο κύμα” στα Αγιωργίτικα.

Η βιλα του δεν είχε κανένα πρόβλημα,ούτε στις πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2021 όταν η θάλασσα…έπνιξε την παραλιακή Πάτρα.

Ειχαν πει τότε ότι θα λάβουν μέτρα,ώστε να μην ξαναέχουμε κίνδυνο και καταστροφές.

Ο Νίκος Νικολόπουλος έστειλε στον Εισαγγελέα της Πάτρας προχθές μια επιστολή που γράφει ότι και καταστροφές υπήρξαν από την προ ημερών έντονη βροχόπτωση και άνθρωποι εκτέθηκαν σε κίνδυνο και πάλι.

Γράφει μεταξύ άλλων:

“…Την 17.10.2023 μια μπόρα που διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα μετέτρεψε σε
επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα και τις ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες ποτάμι τους
κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Εξαιτίας του ανεπαρκούς, κακοσυντηρούμενου και
επικίνδυνου παλαιού δικτύου απορροής υδάτων εκτέθηκαν σε μεγάλο κίνδυνο παραλιακές
περιοχές του Δήμου Πατρέων, όπως στην Ακτή Δυμαίων, τα Βραχνέικα κ.α. Ο κίνδυνος αυτός
έγινε μεγαλύτερος καθώς παρά το καθήκον συντήρησης του δικτύου ακόμα και αφίσες του
σημερινού δημάρχου Κ. Πελετίδη με απόλυτη προσωπική του ευθύνη ως εισπράξαντος δια
αυτών των αφισών διαφήμιση επανεκλογής έφραξαν τα φρεάτια απορροής και δημιούργησαν
πολύ επικίνδυνα πλημμυρικά φαινόμενα.

Είναι τοις πάσι γνωστό λοιπόν ότι μόνον η παράταξη του δημάρχου Πελετίδη και το ΚΚΕ
παραβίασε την εκλογική νομοθεσία, παραβίασε τις διατάξεις του νόμου κατά τις αφισορύπανσης και γέμισε όλους τους δρόμους της Πάτρας βάζοντας στις κολώνες της Δ.Ε.Η.
και σε φωτεινούς σηματοδότες λάβαρα και χαρτονένιες αφίσες με την φωτογραφία του κυρίου
Πελετίδη και του υποψηφίου περιφερειάρχη το ΚΚΕ.
Προφανώς και πρέπει να διερευνηθεί εάν η δημοτική αρχή με εντολή ή όχι του Δημάρχου Κ.
Πελετίδη επέβαλε τα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος στη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ( Λαϊκή
συσπείρωση ) και στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ (Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος ) καθώς επίσης
πρέπει να ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ αν πριν και μετά τις εκλογές δόθηκε κατά καθήκον εντολή στην
Δημοτική υπηρεσία καθαριότητας για την απόσυρση των, όπως αποδείχθηκε από τα
πλημμμυρικά φαινόμενα επικίνδυνων αυτών υλικών…”

Αφου σε 16 σελίδες απαριθμεί γεγονότα,καταγγελίες και πρόσωπα κλέινει ως εξής την αναφορά του:

“…Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος: «Οι Έλληνες είναι ίσοι
ενώπιον του νόμου».

Επειδή η δικαιοσύνη αποτελεί σ’ αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς την
υπέρτατη προσδοκία και ελπίδα του πολίτη, προκειμένου να διασφαλισθεί το αρραγές των
αρμών της κοινωνικής μας συνοχής.

Επειδή ο Ελληνικός λαός προσβλέπει σ’ Εσάς για την ευθυδικία, την τήρηση της
νομιμότητας και την αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και στην εν λόγω περίπτωση.

Επειδή οι νόμοι του κράτους μας υπάρχουν για να εφαρμόζονται και όχι να παραμένουν
ανενεργοί, σαν «ακάλυπτες νομικές επιταγές».

Επειδή οι υπαίτιοι εγκληματικών πράξεων πρέπει να ανευρίσκονται και να τιμωρούνται
αναλόγως.

Επειδή ενδεχομένως να έχουν διαπραχθεί ιδιαιτέρως σοβαρά ποινικά αδικήματα, κατά τα
άρτι ανωτέρω εκτεθέντα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Παρακαλώ για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να διερευνήσετε, αν συντρέχει
περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα υπόλογα πρόσωπα, τα οποία
τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας, έτσι, τη νομιμότητα.

Προτεινόμενοι μάρτυρες: Αναφέρει πάνω απο 10 πρόσωπα που θα επιβεβαιώσουν όσα καταγγέλλει.

Απορία δική μας;

Γιατί τάχα οι άλλοι δεν έβαλαν τα ίδια;Εξήγηση δική μας:Ο Δήμος είναι “συμφωνημένος”ΚΚΕ…

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Παναγόπουλος και οι επικεφαλής των υπηρεσιών πήραν επίσης μια επιστολή,όπως αυτή που είναι ακόμα αναπάντητη απο τον Δήμαρχο Κυθήρων.

Στην επιστολή εξιστορούνται διάφορα και κλείνει με τα εξής ερωτήματα:

“…Επομένως κ.κ. (αναφέρονται τα ονόματα) οφείλετε να μας απαντήσετε άμεσα και χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθούμε γιαυτό στον Εισαγγελέα,ο οποίος ήδη ερευνά άλλα θέματα που αφορούν την Σαλαμίνα,προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας:

1)Εχουν προσδιοριστεί τα ρέμματα στις περιοχές στις οποίες  συντάσσεται σχέδιο και ποιά ακριβώς είναι αυτά.Κοινοποιήστε μας τον σχετικό χάρτη.
2)Εχει συνταχθεί η μελέτη για την οποία πληρώσαμε περί το 2002-2003;Αν ναι που βρίσκεται,ποιός την συνέταξε,που κατέληξαν τα χρήματά μας και γιατί μας καλείτε τώρα για πληρωμή νέων τεραστίων ποσών;
Mε απλά λόγια και πάντα με διάθεση να προσφέρουμε μέρος της έκτασής μας για κοινωφελείς σκοπούς ψάχνουμε να βρούμε αν έγινε και απο ποιούς φαγοπότι με τα προηγούμενα ποσά που πληρώσαμε,καθώς κατά την επίσκεψή μας στο δημαρχείο Σαλαμίνα και στις προφορικές ερωτήσεις μας ακριβώς για το που πήγαν τα χρήματά μας κάποιοι έκαναν τον…Κινέζο,δηλαδή σαν να τους μιλούσαμε κινέζικα.Και δεν μοιάζουμε σε καμία περίπτωση με αξιωματούχο της…COSCO.
3)Τα ακίνητα που χτίζονται τώρα στις κορυφές των βουνών στη Σαλαμίνα χτίζονται με νόμιμες άδειες,οι οποίες βρήκαν νόμιμους τίτλους στις κορυφές των βουνών;
4)Εκκρεμούν πρωτόκολλα κατεδάφισης ακινήτων που χτίστηκαν σε ρέμματα ή χωρίς άδειες στη Σαλαμίνα και αν ναι πόσα και ποιά ακριβώς;
5)Με βάση ποιά ακριβώς νομοθεσία και ποιό φυσικό πρόσωπο προσδιόρισε τα ποσά με τα οποία μας καλείτε να πληρώσουμε μελέτη για νέο σχέδιο;”