Αρχική Αθλητικα Οι “μπέμπηδες” ήταν …γερομπισμπίκηδες-Νέες εκπλήξεις στο Τσάμπιονσ Λιγκ

Οι “μπέμπηδες” ήταν …γερομπισμπίκηδες-Νέες εκπλήξεις στο Τσάμπιονσ Λιγκ

875

Λέγεται ότι η γερμανική Λειψία θα υποβάλει αίτηση-ένσταση στιες αρμόδιδες αρχές να ακυρωθεί το μάτς στο οποίο έφαγε 5άρα από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Το επιχείρημα-αίτημα θα είναι να εξετασθούν αν είχαν πάρει κάτι οι “μπέμπηδες” διότι ήταν το μόνο ματς που πέταγαν και στα υπόλοιπα σέρνονται σαν γεροντάκια χωρίς μαγκούρα να στηριχτούν…

Στο σημερινό μάτς με την Μπασάκσεχίρ στην Πόλη οι “μπέμπηδες” κακοποίησαν πάλι το ποδόσφαιρο και το  τελικό 2-1 σε βάρος τους είναι ελαφρύ ,γιατί η τουρκική ομάδα με έναν Μπά 35άρη σέντερ φορ είναι και εκείνη ένα μάτσο χάλια.

Η Γιουνάϊτεντ μοιάζει να έχει παίκτες (Πογκμπά,Μαρσιάλ,Μάτα,Ματιτς,Γκρίνγουντ κ.α.)που δεν θα είχαν θέση ούτε στον Παναθηναϊκό του Πογιάτος…Γυρόφερναν τη μπάλλα ανόητα και δεν έμπαιναν προς την αντίπαλη περιοχή ούτε με αεροπλάνο.

Αντίθετα η Σεβίλλη έχανε στην έδρα της όταν έμεινε με 10 παίκτες και έκανε το 0-1 με την Κρασντοντάρ του Μάρκους Μπέργκ 3-2!

Η Παρί σεν Ζερμέν έμεινε επίσης με 10 εκτός έδρας με την Λειψία και ήταν συνεχώς μέσα στην περιοχή της Λειψία και έχασε ,αφού και ο Ντι Μαρί που είχε βάλει γκολ στο 6 έχασε πέναλτυ στο 16 και έτσι αντί 0-2 η Λειψία πέρασε μπροστά και νίκησε 2-1.

Η Γιουβέντους χωρίς τον 34χρονο καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μια καλή ομάδα.Με τον Κριστιάνο γίνεται σουπερ ακόμα και όταν δεν σκοράρει.Δεύτερο συνεχόμενο ματς με επιστροφή του Κριστιάνο έβαλε 4(4-1)αυτή τη φορά στην ουγγρική Φερεντσβάρος.

Στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι σέρνεται επεγγαλματικά και με δυσκολία η Μπάρστα νίκησε 2-1 την Δυναμό Κιέβου.

Η Ντορτμουντ εκτός και η Τσέλσι εντός έριξαν τριάρες στη Μπρυζ η πρώτη και στην Ρεν η δεύτερη.Ζενίτ και Λάτσιο έφεραν 1-1.

Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΩΣΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Σε ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννενα έμεινε με 10 παίκτες και τότε σκόραρε με τον Λεό εναντίον της Λάρισας.

Ομως η ομάδα του Κούγια ανέτρεψε το σκορ και στο 85 πήρε τη νίκη με δεύτερο γκολ του Πινακά.Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με 7 Ελληνες η κάθε μία στη σύνθεση και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο.