Αρχική Αθλητικα Μεγάλα ματς σε Ελλάδα-Ευρώπη-Νίκησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης ο ΠΑΟ!

Μεγάλα ματς σε Ελλάδα-Ευρώπη-Νίκησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης ο ΠΑΟ!

734

Τα περι των συνθέσεων των ελληνικών ομάδων δεν θα κουραστούμε να τα τονίζουμε μέχρι να…αποκτήσουν οι Ελληνικές ομάδες ελληνική ταυτότητα και να μην υπηρετούν συμφέροντα που καμόια σχέση δεν έχουν με τη χώρα στο πρυτανείο της οποίας σιτίζονται οι ιδιοκτήτες των ομάδων.Αν δεν τους αρέσει η ελληνική ταυτότητα ας πάνε στην Αγγλία,όπου πατώνει ο Μαρινάκης και όπου αλλού επιλέξουν.

Ελεύθεροι είναι και εδώ φυσικά στο επιχειρείν τους …Εμείς απλά θα τονίζουμε ότι αυτό το επιχειρείν με τις ιστορικές ελληνικές ομάδες δεν έχει ελληνιή ταυτότητα.

Εκείνοι σιγά-σιγά προσπαθούν να εθίσουν τα αυτιά των ελλήνων “υπηκόων”σε ξένα ονόματα και αυτή να είναι η ταυτότητα των πρώην ελληνικών ομάδων.Εμείς ,ακολουθώντας και τον προπονητή της Εθνικής ομάδας θα τονίζουμε ότι αυτό δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσπαθούμε να πείσουμε τους αναγνώστες μας ότι είναι προτιμότερο να βλέπουν Κριστιάνο Ρονάλντο,Μέσσι,Νεϊμάρ,Λεβαντόφσκι,Μπενζεμά,Εμπαπέ,Γκουαρντιόλα,νΤΙΜΠΆΛΑ,μοράτα,Μανωλά,Μαυροπάνο,Παυλίδη,Μπακασέτα από κάποιον Κανταλπιέδρα,Νεοκο(υ)ρου,Αουγκούστο,λόπεθ,Κούριτς,Μισελίν και διάφορους άλλους που παίζουν 10/11 στις ελληνικές ομάδες…

Ο Ολυμπιακός νίκλησε με δυσκολία τη Λαμία 2-1 εκτός,η ΑΕΚ κέρδιζε 3-0 στον ΟΦΗ,έμεινε με δέκα παίκτες στο 1-0 και στο τέλος με 3-3 γλίτωσε την ήττα.Την γλίτωσε και ο ΠΑΟΚ στον Αστέρα ,όπου κέρδισε 1-0 χάρις στον Πασχαλάκη.Με ανατροπή η ομάδα που παίζει με τους περισσότερους Ελληνες ο Ατρόμητος έχασε στο γήπεδό του 2-1 απο τον Παναιτωλικό.

Ωραία μάτς μερικά απο αυτά,αλλά δεν έχει νόημα να γράφουμε όλους τους  σκόρερς.εβαλαν γκολ με τις ομάδες τους ο Μπουχαλάκης,ο Βέργος,ο Στρούγκης,ο Καραμάνος,ο Βούρος,ο Νικος Ιωαννιδης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στα 37 του χάρμα στο μάτς με την Γουέστ Χάμ στο Λονδίνο,όπου ισοφάρισε και η ομάδα του πήρε τη νίκη στο τέλος,αφού ο Ντε Χέα έπιασε πένλατυ στο τελευταίο …δευτερόλεπτο,προηγούμένως ο αγγλος διαιτητής αρνήθηκε δυο πέναλτυ πάνω στον Ρονάλντο.

Ωραία παράσταση στη Γαλλία,την Ιταλία και την Ισπανία.Η Παρί με ανατροπή και σουπερ απόδοση από Νεϊμάρ,μέσσι,Εμπαπέ,νΤΙ μαρία νίκησε την λυόν στο τέλος 2-1 στο Παρίσι.

Η Γιουβέντους έπαιζε με τη φωτιά στην άμυνα και στο τέλος η Μίλαν την ισοφάρισε 1-1,ενώ ση Ρεάλ με ανατροπή και τον Μπενζεμά νίκησε 2-1 στη Βαλένθια.Ο Παυλίδης έπαιξε,αλλά η Αλκμααρ έχασε 3-2 εκτός από την “Ηρακλής”,αφού όταν κέρδιζε 1-0 έμεινε με 10 πάικτες.

Ο ΠΑΟ με δεύτερο ακόμα καλύτερο ματς στο ΟΑΚΑ κέρδισε καθαρά την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφες.ΟΙ ξένοι που έχει φέτος είναι ποιοτικοί,αλλά ο Πρίφτης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες ,όπως θα δείτε στη σύνθεση και στο σκοράρισμα:

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 47-34, 59-54, 80-74.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Πέρι 9, Μέικον 13, Παπαγιάννης 8, Μποχωρίδης 3, Καββαδάς, Κασελάκης 6, Γουάιτ 7, Φλόιντ 10, Νέντοβιτς 9, Έβανς 6, Μαντζούκας 2, Σαντ Ρος 7.

Αναντολού Εφές (Εργκίν Αταμάν): Μπομπουά 17, Σαϊμπίρ 6, Μπαλμπάι, Γκετσίμ 2, Ιλιάσογλου, Γκαζί, Μοερμάν, Τουντσέρ 11, Μίτσιτς 17, Άντερσον 9, Πετρούσεβ 5, Ντάνστον 7.