Αρχική Αθλητικα Μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού(62-68) κρίθηκε με το…σκληρόμετρο!

Μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού(62-68) κρίθηκε με το…σκληρόμετρο!

615

Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μέχρι να πλησιάσει στο…τέλος του.Σε όλο το διάστημα ο Μπαρτζώκας ,ο οποίος έχει χτίσει μια ακριβότερη πολύ απο τον ΠΑΟ,αλλά και πολύ καλύτερη ομάδα,έδινε εντολές για συνεχή επιθετική άμυνα.Και πράγματι οι πάικτες του Ολυνμπιακού έπαιζαν με όλο το σώμα χωρίς να εξαιρείται κανένα… μέλος.Ο Ολυμπιακός εκτέλεσε 18 βολές ένατι…6 του ΠΑΟ και αυτό τα λέει όλα.Γιαυτό και ο εκνευρισμός των παικτών του ΠΑΟ σχεδόν απο την πρώτα σφυρίγματα αυτής της κατηγορίας.

Στο ντέρμπι οι δυο ομάδες με αυτά τα σφυρίγματα φαίνονταν ισοδύναμες μέχρι και τα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα ,όταν το παιχνίδι ήταν στον πόντο.

Στο τελευταίο τρίλεπτο αναδείχθηκε η …ποιότητα των σφυριγμάτων και όχι οι ικανότητες των παικτών

Παρατήρηση:οι δυο προπονητές έβαζαν τους πάικτες με χρονόμετρο και όχι ανάλογα με την απόδοση και τη φόρμα του καθενός.Έτσι παίκτες που πήγαιναν καλά έβγαιναν γιατί είχε τελειώσει ο …χρόνος τους!

O προπονητής του ΠΑΟ Δ.Πρίφτης απέδωσε τη νίκη στον εκνευρισμό και στα λάθη στο β ημίχρονο.Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε ότι ο Ολυμπιακός νίκησε γιατί αμυντικά έκανε καλή δουλειά στους σουτέρ του ΠΑΟ και ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει ο Ολυμπιακός .

Για την σκληρότητα που τους έδωσε τη νίκη μίλησε και ο καλύτερος του Ολαυμπιακού Γουόκαπ όπερ μεθερμηνευόμενον εστί ότι το “σκληρόμετρο” το κρατούν πάντα οι διαιτητές και ανάλογο των…μετρήσεών τους είναι το αποτέλεσμα του αγώνα.

Τελικό σκορ 68-62