Αρχική Αθλητικα Ο Μητσοτάκης έβγαλε στην κρατική σέντρα τον Αλαφούζο για το χάλι του...

Ο Μητσοτάκης έβγαλε στην κρατική σέντρα τον Αλαφούζο για το χάλι του Παναθηναϊκού!

907

 

ΓΙΑΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

“Xολήν άμα και όξος” έδινε ο Αλαφούζος από τα ΜΜΕ που ελέγχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.Και οι ύμνοι στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο μητσοτάκη τελειωμό δεν είχαν.

Η αλήθεια είναι ότι μετά δυο χρόνια με κυβέρνηση Μητσοτάκη κάπου-κάπου τα άρθρα και τα ρεπορτάζ στο Αλαφουζέϊκο είναι πολύ ενοχλητικά για τη Νέα Δημοκρατία.Οπως π.χ. η γελοιογραφία που βλέπετε για την αθλιότητα του δημοσιογράφου-βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου σχετικά με την συνεπιμέλεια παιδιών.Είναι αυτός που είπε(γράφουμε σχετικά στο πρώτο μας θέμα) από το βήμα της βουλής ότι ένας άντρας μπορεί να απατά και δέρνει τη γυναίκα του ,αλλά μπορεί να είναι καλός πατέρας και άρα να έχει συνεπιμέλεια των παιδιών.Προφανώς για να τα μαθαίνει πως να απατούν και να δέρνουν τις γυναίκες τους…Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε τι θα έκανε ο εν λόγω Λοβέρδος αν είχε μια κόρη που τη σάπιζε στο ξύλο ο γαμπρός του και της έφερνε κάθε δεύτερο βράδυ και μία ακόμα να κοιμούνται μαζί και ζητούσε να μην δίνει στο παιδί ούτε ένα ποτήρι γάλα χωρίς την συμμετοχή και έγκρισή του…

Στη γελοιογραφία που βλέπετε στην εφημερίδα του Αλαφούζου βλέπετε τον εν λόγω Λοβέρδο να λέει ότι και ο πατέρας που κακοποιεί το παιδί του μπορεί να είναι καλός συζυγος.

Ομως με κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Αλαφούζος εκτέθηκε γερά και θα φανεί στο λίαν προσεχές μέλλον αν εκτέθηκε και ανεπανόρθωτα.

Στην κρατική τηλεόραση ο δημοσιογράφος Αρης Γάτας είχε μια πολύ καλή πρωτιά.

Επεισε τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Μάρκο Δρακωτό να μιλήσει στη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης και όχι σε ιδιωτικό μέσο και εκεί εξέθεσε τον Αλαφούζο περιγράφοντας το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο Παναθηναϊκος τα τελευταία χρόνια.Ακόμα πιο πολύ τον εξέθεσε λέγοντας ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Παναθηναϊκό και θα φανεί αν πραγματικά ο Αλαφούζος θέλει να πουλήσει.

Με νόημα τόνισε ότι προέρχεται απο οικογένεια παναθηναϊκών σε αντίθεση με αυτά που δηλώνουν τα πρωτοσέλιδα που βλέπετε για το αλαφουζέϊκο.Και προφανώς όχι τυχαία είπε ότι ήδη έχει ευρείες επαφές με παλαιούς άσους που είναι ιστορία του ΠΑΟ και τους οποίους θα καλέσει για να έχουν ρόλο.

Και τα δυο έχουν την ιδιαίτερη σημασία τους καθώς επι Αλαφούζου ο ΠΑΟ έφτασε στο έσχατο σημείο αθλιότητας να παίζει με 11 ξένους στην ενδεκάδα ,να βάλει 3 αλλαγές και πάλι ξένους και στον πάγκο να έχει μόνο ξένους.Χωρίς ούτε έναν απο την ένδοξη ιστορία του ΠΑΟ.

Μετά την στραπατσάδα Στραματσόνι ανακάλυψε τον…Καρλίτος και επι 2 χρόνια ζάλιζε τον κόσμο για τον μεγάλο σέντερ φορ που έφερε και τον είχε σε…αναμονή!Δεν μπορεί να σπάσει τη μέση ούτε για να δέσει τα κορδόνια π.χ. του στράϊκερ του πρωταθλήματος Τύπου Τάσου Δρακωτού…

Αυτό δεν μπορεί να είναι βλακεία,γιατί και η βλακεία έχει όρια.Αντίθετα…

Η κρατική τηλεόραση ,λοιπον,επι Μητσοτάκη,εξέθεσε τον σημερινό ιδιοκτήτη του ΠΑΟ καθώς του αφαίρεσε το φύλλο συκής περι μη ύπαρξης σοβαρού ενδιαφέροντος για την αγορά του ΠΑΟ,τον οποίο με πρόσχημα τα χρέη,το πραγματικό ύψος των οποίων ουδέποτε παρουσιάστηκε δημόσια με ακλόνητα στοιχεία και όχι …εικονικά τιμολόγια!

Φάνηκε απο το ρεπορτάζ ότι τα προβλήματα του ΠΑΟ και των μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα,δεν είναι η έλλειψη επενδυτικού ενδιαφέροντος,αλλά η αιχμαλωσία τους σε πολιτικά-επιχειρημαιτκά παιχνίδια εξαγοράς και άσκησης εξουσίας.Σκέτα-νέτα.

Αυτά που κατάφεραν οι μεγαλοεπενδυτές του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια είναι να βρίσκεταο το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό την επιτροπεία ευρωπαϊκών οργάνων,κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στην Αλβανία και σε παρόμοιες “δημοκρατίες”…

Γράψαμε  Αλβανία και θυμηθήκαμε.Προχθές οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την είσοδο στις ΗΠΑ του πρώην πρωθυπουργού Μπερίσα και της οικογένειάς του γιατί είναι μπροστινοί ομάδων της Μαφία που ρήμαζε το δημόσιο χρήμα της χώρας.

Γράψαμε Μαφία και θυμηθήκαμε ότι για πρώτη φορά μεταπολεμικά  Υπουργός Δημ.Τάξης (Χρυσοχοίδης) πήγε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου(κ.Πλιώτα) δικογραφίες από τις οποίες φαίνεται η απελπισία των Αρχών.Αυτό διότι η Ελλάδα είναι υπο την αιχμαλωσία ομάδων της ΜΑΦΊΑ που διαφεντεύουν τον τόπο σε συνεργασία με αξιωματικούς της αστυνομίας,δικαστές και επιχειρηματίες.Για πολιτικούς δεν έιπαν,αλλά όλοι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν βήμα,χωρίς προστασία πολιτικών….