Αρχική Αθλητικα Μόνο ο Ολυμπιακός όρθιος,αχ ο Άρης,βάχ ο ΠΑΟ στην Ευρώπη!

Μόνο ο Ολυμπιακός όρθιος,αχ ο Άρης,βάχ ο ΠΑΟ στην Ευρώπη!

502

Ποιός άλλος;Μόνο ο Ολυμπιακός έχει μείνει όρθιος τα τελευταία 10-15 και βάλε χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ευρώπης.

Με δυσκολία μεν κατάφερε δε να περάσει και απο την Μπρατισλάβα και ,έστω στα πέναλτυ να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους της Ευρώπης με πέρασμα και απο τη Λεμεσό για δυο παιχνίδια με τον Απόλλωνα απο την προσεχη εβδομάδα.

Τα κατάφερε γιατί έχει αθλητική ομάδα,έστω και ανομοιογενή με την παγκοσμιοποίηση όλων των ομάδων και τους πολλούς ξένους διαφορετικών χωρών και γλωσσών.

Προηγήθηκε δυο φορές (Ζιγκερνάγκελ,Καμαρά)απέναντι σε μια εξίσου αθλητική ομάδα ,η οποία ισοφάρισε αν και με 10 παίκτες .

Στα πέναλτυ ο Ολυμπιακός έβαλε το κρίσιμο με την γαλλική “παλιοσειρά”,τον Βαλπουενά.

Ο Άρης έφτασε κοντά με τη δική του λεγεώνα καιαφού πρώτα η Μακάμπι έμεινε για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής.Προηγήιθηκε ο Άρης,ισοφάρισε η Μπακάμπι,αμέσως και δεύτερο ο Άρης,αλλα ως εκεί ,αν και είχε χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός είχε κόσμο που έδινε ώθηση συνεχώς,έφτασε στην πηγή αφού νωρίς (58) έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ από τον παίκτη που πήρε από το καλούτσικο “ράφι”(Σπόραρ),αλλά 4 λεπτά πριν το τέλος ο Καμπετσής που μπήκε για ενίσχυση και έκανε μόνο λάθη όσο έπαιξε έβαλε σχεδόν αυτογκολ δίνοντας την μπάλλα σε γύρισμα πίσω σε αντίπαλο που εύκολα ισοφάρισε και τέλος.

Η περίδοςο Αλαφούζου,είναι μακράν η χειρότερη στην ιστορία του ΠΑΟ και αυτό προφανώςδεν οφείλεται σε έλλειψη χρημάτων,αλλά σε επιλογή επιχειρηματική.