Αρχική Αθλητικα Μπάσκετ:Ρεάλ,Φενέρ πρωταθλήτριες! Στο 2-2 οι “αιώνιοι”

Μπάσκετ:Ρεάλ,Φενέρ πρωταθλήτριες! Στο 2-2 οι “αιώνιοι”

13

Η Φενέρ του Νικ Καλάθη,του Γιώργου Παπαγιάννη και του Τάίλερ Ντόρσεϊ επιβεβαίωσε την παρουσία της στο φάϊναλ φορ της Ευρωλίγκα και έριξε στο καναβάτσο την μεγάλη αντίπαλο Εφες με 3-1.Η Φενέρ είχε καταφέρει να σπάσει την έδρα της Εφές.

Ηρωας της Φενέρ ο Γιώργος Παπαγιάννης,ο οποίος σε νεκρό χρόνο έριξε τάπα στον Οζντεμίρογλου και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση,όπου η Φενέρ νίκησε με τελικό 80-72.

Στην Ισπανία η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την εκπληκτική φέτος Μούρθια και έτσι θα τερματίσουν πρωταθλητές Ισπανίας την καριέρα τους ο Ρούντι που κρεμάει τα “αρματα”τα οποία τίμησε και μάλλον και ο Σέρχι,ίσως και ο Γιούλ.Ο Σέρχι στα 38 του τελειώνει στη Ρεάλ,αλλά ίσως πάει στην Τενερίφη για 1-2 χρόνια ακόμα.

Πάντως ο Χεζόνια που ήταν καταπληκτικός στους τελικούς με δηλώσεις του είπε ότι ελπίζει σε περισσότερους τίτλους με τη Ρεάλ και αυτό είναι μάλλον ένδειξη ότι έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στην Ρεάλ και όχι στον Παναθηναϊκό.

Η σειρά του ελληνικού πρωταθλήματος διεξάγεται κάτω απο εμετικές συνθήκες εκτός των γραμμών του παρκέ και αυτές ακυρώνουν την απόδοση των ομάδων.

Γνωστης των παρασκηνίων μας είπε ότι η Κυβέρνηση συντηρεί την φοβερή αντιπαλότητα(με εμετικά πανώ και συνθήματα)για να στρέφεται η προσοχή του κόσμου εκεί και όχι στο δικό της προσκηνιο και παρασκήνιο.

Το σκορ ως τώρα είναι 2-2 στη σειρά και το πρωτάθλημα θα κριθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Παρέλκει να αναφερθούμε σε αγωνιστικά ζητήματα γιατί οι παίκτες αν και παίζουν καταπληκτικό μπάσκετ δεν είναι οι πρωταγωνιστές…Γιαυτό και δεν αναφερόμαστε στα πεπραγμένα τους.