Αρχική Ελλαδα Νέες αποκαλύψεις-σοκ για την Τράπεζα Πειραιώς,την παρακολούθηση της αδελφής του Πρωθυπουργού,την διαφθορά...

Νέες αποκαλύψεις-σοκ για την Τράπεζα Πειραιώς,την παρακολούθηση της αδελφής του Πρωθυπουργού,την διαφθορά στην Αστυνομία ,τα επικίνδυνα παιχνίδια (με;)Ερντογάν!!!Νέα σφαλιάρα Παυλόπουλου…

1471

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα γεγονότα:

1)Δημοσιεύονται εδώ και μήνες ονόματα με θύματα παρακολούθησης.Υπουργοί,δημοσιογράφοι,επιχειρηματίες.Γεγονός είναι οτι οι πλείστοι εξ αυτών είναι φίλικά προσκείμενοι στο Μαξίμου.

Επίσημη τοποθέτηση του πρωθυπουργού κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι δεν γνώριζε το παραμικρό και όταν έμαθε για τον πολιτικό αρχηγό Νίκο Ανδρουλάκη δέχθηκε τις παραιτήσεις του ανηψιού του,του επικεφαλής της ΕΥΠ κλπ.Για τους υπόλοιπους τα έστειλαν στη Δικαιοσύνη,η οποία θα ερευνά όχι κατα προτεραιποτητα και με εντολή να έχει πόρισμα εντός μηνός,κάτι απολυτο εφικτό,αλλά όποτε τελειώσει.Δηλαδή μετά τις εκλογές.

Ενας απο τα φερόμενα ως θύματα παρακολουθήσεων είναι ο σημαντικότερος αυτή τη στιγμή στην κορυφή της χώρας δημοσιογράφος,ο Αλέξης Παπαχελάς,Διευθυντής της φιλικής ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Μετά την αποκάλυψη του ονόματός του όχι μόνο δεν είπε ότι δεν τρέχει τίποτα,αλλά ζητεί μεσω της εφημερίδας άμεσα πλήρες φως.

Επίσης σε άρθρο του έγραψε ότι ο Ερντογάν της Τουρκίας και ο Μητσοτάκης της Ελλάδας αλληλοκατηγορούνται έντονα με τρόπο που μοιάζει με παιχνίδι να ενισχύσει ο ένας τον άλλο στο εσωτερικό της χώρας του για τις επερχόμενες και στις δυο χώρες εκλογές.Το νόημα του πολύπειρου δημοσιογράφου είναι ότι είναι ένα παιχνίδι.Με η χωρίς τον Ερντογάν μικρή σημασία έχει…

Εχει δίκιο ο Α.Παπαχελάς γράφοντας για κοινά παιχνίδια Ερντογάν και Μητσοτάκη (και)επειδή είναι στριμωγμένοι  άσχημα στο εσωτερικό τους;

Προφανώς κάτι ξέρει ο πολύπειρος και ΘΥΜΑ κι αυτός του Κυριάκου Μητσοτάκη ,ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Ακαδημαϊκός καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος και χθες απο την Κέρκυρα έσπευσε να χαράξει γραμμή στον Κυριάκο λέγοντας σε ομιλία του οτι πρέπει η Ελλάδα να τηρήσει πιστά την εξωτερική πολιτική που έχει χαραχτεί εδω και δεκαετίες και αυτή δέχεται πάγια ότι με την Τουρκία έχουμε μόνο μια διαφορά:Την Υφαλοκρηπίδα.

Είπε συγκεκριμένα απευθυνόμενους στους ΑΧΕΠΑΝΣ ,αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“…Η Ελλάδα
διατηρεί, στο ακέραιο, το δικαίωμά της να επεκτείνει, μονομερώς και όποτε
το κρίνει σκόπιμο, την Αιγιαλίτιδα Ζώνη της από τα 6 ν.μ. στα 12 ν.μ. Και
με βάση την τακτική της Τουρκίας είναι σκόπιμο η Ελλάδα να
προσανατολίζεται περισσότερο προς την προοπτική πλήρους άσκησης του
ως άνω δικαιώματός της για την ολοκληρωμένη επέκταση της Αιγιαλίτιδας
Ζώνης στα 12 ν.μ. – πρωτίστως στην Ν.Α. Μεσόγειο ιδίως μετά το νομικώς
ανυπόστατο «τουρκολιβυκό μνημόνιο» – παρά ν’ αγωνίζεται μόνο για την
άρση του παντελώς αυθαίρετου «casus belli» της τουρκικής
Εθνοσυνέλευσης της 8 ης Ιουνίου 1995, αμέσως μετά την έναρξη ισχύος του
Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας κατά την Σύμβαση του Montego Bay του
1982. Επομένως, κοινή προσφυγή Ελλάδας και Τουρκίας στο Διεθνές
Δικαστήριο της Χάγης είναι νοητή και θεσμικώς επιτρεπτή μόνον ως προς τα Κυριαρχικά Δικαιώματα -άρα όχι ως προς την Εθνική Κυριαρχία κατά τ’
ανωτέρω- επί της Υφαλοκρηπίδας και της Αποκλειστικής Οικονομικής
Ζώνης, με «πλήρη επήρεια» των Νησιών μας.

Ως προς την στρατηγική, την οποία πρέπει ν’ ακολουθήσει η Ελλάδα για
την διασφάλιση της «πλήρους επήρειας» των Νησιών μας ιδίως κατά την
οριοθέτηση της Υφαλοκρηπίδας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης,
σύμφωνα με τις διατάξεις του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας κατά την
Σύμβαση του Montego Bay του 1982, πρέπει να τονισθεί ότι οι «οιωνοί»
της διεθνούς νομολογίας εμφανίζονται σήμερα ιδιαιτέρως ευνοϊκοί υπέρ
των Εθνικών μας Θέσεων. Άκρως ενδεικτική και αντιπροσωπευτική είναι η
πρόσφατη απόφαση -της 12 ης Ιουλίου 2016- του Διεθνούς Διαιτητικού
Δικαστηρίου. Μείζονα νομική σημασία έχουν εκείνες οι σκέψεις της
απόφασης της 12 ης Ιουλίου 2016 του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου,
που εμπεριέχονται στα obiter dicta αρ. 473-553…”

2)Τα ισχυρότερου βεληνεκούς πολιτικά περιοδικά του πλανήτη, ο αγγλοιταλικοδιεθνής(μέτοχοι Ρότσιλντ,Ανιέλι,Βρετανοί κλπ) ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ,το γερμανικό ΣΤΕΡΝ και το αμερικανικό “ΟΥάσιγκτον Εξάμινερ” παρουσιάζουν ταυτόχρονα τον Ερντογάν ως “σατανά της παγκόσμιας σκηνής” και ζητούν από τη Δύση όχι απλώς πλήρεις και διακριτές αποστάσεις,αλλά και μέτρα εναντίον του για τα επικίνδυνα “παιχνίδια” του με τις συμμαχίες,τη Δύση,τα εκατομμύρια των συμπατριωτών του που δεν τον θέλουν.

3) Η εφημερίδα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του Κώστα Βαξεβάνη γράφει (και πρωτοσέλιδα,κάτω απο το κεντρικό θέμα) εδώ και αρκετές ημέρες για “παιχνίδι” ενός επιχειρηματία με τίτλο “Φίλος του Μητσοτάκη εξαπατούσε με συνεργό την Τράπεζα Πειραιώς”.

Απάντηση ψάξαμε,αλλά δεν βρήκαμε.Υπάρχει και δεν την ανακαλύψαμε εμείς;Σχεδόν απίθανο,αλλά περιμένουμε.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ,τα οποία ΔΕΝ πληρώνονται χαριστικά,την ίδια ώρα που αρπάζουν σε διαγωνισμούς που ουσιαστικά είναι ΣΤΗΜΕΝΟΙ τα σπίτια ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ και ας είναι πρώτη κατοικία.

Χαρακτηριστική είναι η τελευταία σελίδα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.Ανήκει στον επιχειρηματία Β.Μαρινάκη ο οποίος:

α.ηταν ο ίδιος θύμα παρακολούθησης κατα τα προαναφερόμενα.Επειδή είναι κουμπάρος της Ντόρας και φιλικότερα προς εκείνη προσκείμενος.

β. παραπονείται μέσω ΜΜΕ τα οποία τον στηρίζουν ότι ενώ ο ίδιος είναι στη δημοσιότητα για το ναρκόπλοιο ΝΟΟΡ1 ο επιχειρηματίας-εφοπλιστής με τα 4,5 τόνους κοκκαίνη παραμένει στο σκοτάδι και η Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη δεν κάνουν το παραμικρό να τον αποκαλύψουν,ενώ φαίνεται να πιάστηκε κι άλλο πλοίο(ισπανικά νησιά)με παρόμοιο φορτίο τις τελευταίες ημέρες!!!

Στη σελίδα αυτή γράφει ο Γ.Πρετεντέρης και στο σημερινό του άρθρο σχεδόν δικαιολογεί τα πάντα εκ των προαναφερομένων,αφού ασχολείται μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ.Στην απέναντι στήλη της ΙΔΙΑΣ ημέρας ο Μιχ.Μητσός ρίχνει φαρμακερά βέλη στον Κυριάκο για τα προαναφερόμενα σκάνδαλα των υποκλοπών κλπ

Ο Γ.Πρετεντέρης είναι ο εικονιζόμενος με τον Αδωνη στο κότερο.

Κουμπάρος Υπουργάρας έχασε δίκες με την Τράπεζα Πειραιώς,έστω και αν ανεξήγητα το Δικαστήριο πετσόκοψε εκατομμύριο.Πρέπει να πληρώσει ένα ποσό,τόσο σημαντικό,ώστε να μην πάρει τα ακίνητα των εγγυητών.Τα πήρε.Διότι η Πειραιώς δεν βρίσκει για να πάρει απο τον υπουργικό κουμπάρο,αφού λέει συνέπραξε με ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ εταιρεία.Αλλά ενώ δεν βρίσκει για να πάρει συνεχίζει να διαφημίζει νέες δουλειές με τον Υπουργικό κουμπάρο.Φυσικά ο υπουργός δεν γνωρίζει το παραμικρό…Όποια απορία είχαμε για τον κουμπάρο υπουργάρας μας διαλύθηκε μετά την αποκάλυψη του Βαξεβάνη για τον “φίλο μητσοτάκη που εξαπατούσε με συνεργό την Τράπεζα Πειραιώς”.Μόλις βρούμε απάντηση της Τράπεζας ή του Πρωθυπουργικού Γραφείου θα την δημοσιεύσουμε.Αμφιβάλλουμε σφόδρα όμως ότι θα υπάρξει οποιαδήποτε και μακάρι ο Γ.Πρετεντέρης όταν κατεβεί απο το υπουργικό κότερο να απαντήσει με άρθρο του και γιαυτά.

4)Οι κρίσεις ανώτατων αξιωματικών της Αστυνομίας γίνονται απο το Ανώτατο συμβούλιο της ΕΛ-ΑΣ στο οποίο μετέχει ο αρχηγός της ΕΛ-ΑΣ και δυο Αντιστράτηγοι του Στρατού.

Οι κρίσεις των ανώτερων έως και Ταξίαρχων γίνονται απο συμβούλιο στο οποίο μετέχει ο Αρχηγός της ΕΛ-ΑΣ και δυο Αντιστράτηγοι-υποστράτηγοι της ΕΛ-ΑΣ.

Απαγορεύεται απολύτως η συμμετοχή άλλου στα συμβούλια αυτά και ιδιαιτέρως πολιτικών προσώπων.

Ένας Ταξίαρχος της Αστυνομίας και ένας άλλος ανώτερος αξιωματικός κατέθεσαν ότι πριν 15 μήνες , στις 21 Νοεμβρίου του 2021,δέχθηκαν αφόρητες πιέσεις να εξαφανίσουν μια δικογραφία που αφορούσε σε σύλληψη νεαρών με ναρκωτικά γιατί ανάμεσά τους ήταν και συγγενής υπουργού.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με δήλωσή του(ίδια-σχεδόν- δήλωση διάψευσης κάνει και ο τέως Αρχηγός της Αστυνομίας και νυν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου)διαψέυδει το φερόμενο ως γεγονός,δηλαδή την εξαφάνιση της δικογραφίας και επιβεβαιώνει το περιστατικό της εμπλοκής με τον συγγενή υπουργού.Γράφει ότι δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό και συμπληρώνει μεταξύ πολλών άλλων και τα εξής επι λέξει:

“…τα ψεύδη και οι συκοφαντίες προήλθαν από Αξιωματικό της Αστυνομίας το ίδιο βράδυ(σ.σ. εννοεί στις 25 Ιανουαρίου 2023) που αποστρατεύτηκε. Η κατάθεση, μάλιστα, δόθηκε στην υπηρεσία στην οποία προΐσταται Αξιωματικός που, επίσης, αποστρατεύτηκε εκείνη την ημέρα! Πρόκειται για δύο αποστρατείες οι οποίες αποφασίστηκαν από την πολιτική ηγεσία για την διασφάλιση της ορθής, διαφανούς και νόμιμης λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας. Παρά τις πιέσεις του να παραταθεί η θητεία του, αλλάζοντας το όριο ηλικίας που προβλέπει ο νόμος…”

Στην εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ)Διευθυντής ο Γ.Πρετεντέρης…)παρουσιάζει ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος ένα φοβερό ρεπορτάζ για διάλογους μεταξύ της ΜΑΦΙΑ και αξιωματικών της ΕΛ-ΑΣ για διάπραξη παρανομιών.

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε έρευνα για να ανακαλύψει αν στην Αστυνομία αξιωματικοί και άλλοι δεν εφαρμόζουν το νόμο κλπ

Προφανώς ο εισαγγελέας που θα ασχοληθεί πρέπει να καλέσει και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να καταθέσει για τα παραπάνω. Δηλαδή,με ποιόν ακριβώς τρόπο,από ποιά πρόσωπα και με βάση ποιό νόμο η πολιτιή ηγεσία αποφάσισε δυο αποστρατείες και απο ποιούς ακριβώς και πως ακριβώς δέχθηκε πιέσεις να απαρατείνει θητεία και να αλλάξει ο νόμος.

Αν αυτό συμβαίνει είναι πιο σοβαρό απο τις τηλεφωνικές επαφές που προαναφέρονται…Διότι όταν η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ (με βάση ποιά διάταξη νόμου;)την αποστρατεία των δυο αξιωματικών ΔΕΝ ειχε δοθεί κατάθεση με συκοφαντίες  κλπ κλπ

Η μόνη παρέμβαση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ σε κρίσεις που κάνει ΑΝΕΚΑΡΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ είναι αυτή;

5)Ο Κώστας Βαξεβάνης με πρωτοσέλιδό του αναφέρει ότι θύματα των υποκλοπών είναι η οικογένεια της Ντόρας Μπακογιάννη,δηλαδή η ίδια και τα παιδιά της.Αναφέρεται σε συγκεκριμένους διαλόγους που είχε ο ίδιος με την Αλεξία Μπακογιάννη και σε διάλογο ενημέρωσης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ,ο οποίος αρχικά δεν ήθελε να πιστέψει επαφές της Αλεξίας με τον Κώστα Βαξεβάνη,δηλαδή τον “εχθρό” του.Και για να πεισθεί του έφεραν διαλόγους.Φοβερή αποκάλυψη ,η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευσθεί.

Οι συνθήκες (κείμενα,ημερομηνίες,διάλογοι κλπ)δείχνουν ότι είναι πολύ δύσκολο να διαψευσθεί.Αν επιβεβαιωθεί τύποις ή ουσιαστικά τότε θα αναμένονται φοβερές συνέπειες που θα ξεκινούν απο το εσωτερικό της οικογένειας.Η Ντόρα κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος θα είναι για τον Κυριάκο…