Αρχική Ελλαδα Νέο Ευρωχαστούκι στην Ελλάδα-Σεισμός στη Δικαιοσύνη λόγω του αγαπημένου της εξουσίας Λιγνάδη-Κάθε...

Νέο Ευρωχαστούκι στην Ελλάδα-Σεισμός στη Δικαιοσύνη λόγω του αγαπημένου της εξουσίας Λιγνάδη-Κάθε κόμμα θα φτιάξει δική του Δικαιοσύνη και άρα και δικές του φυλακές;

1398

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ανήκουμε σε εκείνους της ερευνητικής δημοσιογραφίας  που υποστηρίζουν και τα εξής:

Κάτω τα χέρια από τους έντιμους δικαστές και από την έκφραση της ανεξάρτητης γνώμης τους στις αποφάσεις.

Επίσης σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι δικαστικές αποφάσεις ,μια και βγαίνουν δημόσια “ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ”κατά την εκτέλεσή τους ,αυτό δεν είναι γράμμα κενό ,αλλά ο ελληνικός λαός είτε είναι καφετζής και λεμβούχος στο Πέραμα,είτε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο,είτε τηλεμαϊντανός έχει δικαίωμα να κρίνει και στα ΜΜΕ και στις πλατείες δικαστικές αποφάσεις.

Οπως τις κρίνουν χρόνια τώρα οι πάντες στις δημοκρατίες και τελευταίο παράδειγμα η σκληρή κριτική Μπάϊντεν στην άθλια απόφαση περι αμβλώσεων του Ανωτάτου Αμερικανικού Δικαστηρίου.

Με την ευκαιρία:

Αλήθεια  ο τηλεμαϊντανός είναι κάτι κακό,ενώ δικαστής ή βουλευτής ή καθηγητής Πανεπιστημίου που στην πράξη είναι επιχειρηματιομαϊντανός είναι κάτι καλό;

Τούτων δοθέντων αναφερόμαστε σε πραγματικά γεγονότα και διατυπώνουμε ερωτήματα απλά ,αν και μπορούμε να διατυπώσουμε και γνώμες από καλές ,έως χείριστες:

Πραγματικό γεγονός,όπως έγινε γνωστό απο τις Βρυξέλλες:

“Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε  να παραπέμψει(ξανά) την Ελλάδα στο Δικαστήριο της EE για τη μη ορθή μεταφορά της οδηγίας για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε μεγάλα έργα υποδομής. Η Επιτροπή είχε αποστείλει στην Ελλάδα προειδοποιητική επιστολή τον Οκτώβριο του 2019 και, στη συνέχεια, αιτιολογημένη το Δεκέμβριο του 2020. Παρά την κάποια πρόοδο, οι ελληνικές αρχές δεν έχουν αντιμετωπίσει πλήρως τις αιτιάσεις. Ως εκ τούτου, η Επιτροπή παραπέμπει την Ελλάδα στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η οδηγία για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε μεγάλα έργα υποδομής υποχρεώνει τα κράτη- μέλη να διενεργήσουν εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων για ορισμένα μεγάλα έργα υποδομής και σύμφωνα με την Επιτροπή, η ελληνική νομοθεσία δεν εφαρμόζει, για παράδειγμα, τις διατάξεις της οδηγίας για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε όλα τα έργα που εξυπηρετούν σκοπούς εθνικής άμυνας. Η οδηγία για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων ορίζει ότι η εν λόγω εξαίρεση μπορεί να χορηγείται μόνο σε κατά περίπτωση εξέταση του έργου και μόνο αν το κράτος- μέλος θεωρεί ότι η εφαρμογή της διαδικασίας για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα επηρέαζε αρνητικά τους σκοπούς άμυνας ή έκτακτων περιστατικών πολιτικής προστασίας.”

Όπως βλέπετε δεν αφήνει απέξω και μερικές προσχηματικές μπούρδες πολιτικών και δικαστικών αποφάσεων για “εθνικούς σκοπούς” και τα ρέστα κάντε τεράστια κέρδη για διάφορες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρείες.

Πραγματικό γεγονός:

Το 2009 η δικαστίνα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αγοράζει σπίτι με αντικειμενική αξία κοντά στα 400 χιλιάρικα ευρώ σε σουπερ κατασκευή απο την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ,η οποία επενδύει σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της κ.Περιστέρη πολλάς δισ ευρώ στις ΑΠΕ.

Αντιπρόεδρος και συνέταιρος με μετοχές αξίας εκατομμυρίων στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι ο πεθερός του Υπουργού Γεραπετρίτη,του οποίου η συζυγος(και κόρη του συνεταίρου) είναι Νομική Σύμβουλος στη ΡΑΕ ,την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Πραγματικό γεγονός:

Το 2009 ξεκινάει μια υπόθεση πολύ σοβαρή στο Ε Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας.

Πραγματικό γεγονός:

Τον Φλεβάρη του 2010 υποβάλλονται και πρόσθετοι λόγοι στην υπόθεση αυτή.

Πραγματικό γεγονός:

Εν τέλει η υπόθεση αυτή καταλήγει στην απόφαση 2474/2011 του Ε Τμήματος ,το οποίο την παραπέμπει στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και ορίζει αυτή η απόφαση αυτού του τμήματος ότι εισηγήτρια και στην Ολομέλεια θα είναι η εισηγήτρια αυτού του Τμήματος,δηλαδή η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.Πρόεδρος του Τμήματος αυτού ήταν (και)στην συγκεκριμένη(2474/2011) υπόθεση ο κ.Μενουδάκος.

Πραγματικό γεγονός:

Πράγματι η υπόθεση δικάζεται το 2012 στην Ολομέλεια του ΣτΕ,η οποία συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του στις 2 Μαρτίου 2012, με την εξής σύνθεση: Κ. Μενουδάκος, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Προεδρεύων, σε αναπλήρωση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, που είχε κώλυμα, Αγγ. Θεοφιλοπούλου, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ν. Ρόζος, Δ. Μαρινάκης, Μ. Καραμανώφ, Αικ. Σακελλαροπούλου, Δ. Αλεξανδρής, Δ. Σκαλτσούνης, Α. – Γ. Βώρος, Γ. Ποταμιάς, Μ. Γκορτζολίδου, Ε. Νίκα, Ε. Αντωνόπουλος, Π. Καρλή, Φ. Ντζίμας, Σ. Χρυσικοπούλου, Ηρ. Τσακόπουλος, Β. Καλαντζή, Β. Αραβαντινός, Δ. Κυριλλόπουλος, Ε. Κουσιουρής, Ο. Ζύγουρα, Β. Ραφτοπούλου, Κ. Κουσούλης, Θ. Αραβάνης, Α. Χλαμπέα, Μ. Πικραμένος, Σύμβουλοι, Τ. Κόμβου, Π. Τσούκας, Ε. Σκούρα, Πάρεδροι. Από τους ανωτέρω οι Σύμβουλοι Ο. Ζύγουρα, Κ. Κουσούλης, καθώς και ο Πάρεδος Π. Τσούκας, μετέχουν ως αναπληρωματικά μέλη σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 του ν. 3719/2008.

Πραγματικό γεγονός:

Ο Μ.Πικραμμένος που μετείχε στη δίκη αυτή και μειοψήφισε δεν έχει καμία σχέση με τον επίσης δικαστή Πάνο Πικραμμένο, ο οποίος πέρασε στην πολιτική(έτσι του άρεσε…)και σήμερα είναι αντιπρόεδρος στην Κυβέρνηση Κυρ.Μητσοτάκη.

Αυτός ο Πάνος Πικραμμένος ήταν πρόεδρος εκείνη την περίοδο στο ΣτΕ και δεν προήδρευσε στην Ολομέλεια,αφού όπως διαβάζουμε στην απόφαση προήδρευσε ο Αντιπρόεδρος Μενουδάκος,ο οποίος ήταν πρόεδρος και στο τμήμα που έστειλε την απόφαση στην Ολομέλεια.

Πραγματικό γεγονός:

Ο πρόεδρος και ο εισηγητής(εισηγήτρια) του Ε Τμήματος και ο πρόεδρος και ο εισηγητής(εισηγήτρια) είναι ακριβώς οι ίδιοι!

Πραγματικό γεγονός:

Η  Ολομέλεια εξέδωσε την απόφαση 2499/2012 της Ολομέλεις του ΣτΕ με εισηγήτρια την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (προεδρίνα σήμερα) και προεδρεύοντα τον Μενουδάκο,διορισμένο πρόεδρο σήμερα κάποιας Ανεξάρτητης αρχής (δεν θυμόμαστε αυτή τη στιγμή ποια είναι) και αυτή η απόφαση έμπασε τις ΑΠΕ στα δάση.

Η απόφαση λήφθηκε με ψήφους 14-9.Αν δηλαδή τρεις ψήφοι της πλειοψηφίας άλλαζαν θα είχε απορριφθεί.Τόσο μικρή η διαφορά.Η μειοψηφία επιμένει στο “απαξ δάσος, πάντα δάσος,η πλειοψηφία απορρίπτει το αξίωμα αυτό και τους ισχυρισμούς για περιβαλλοντικούς λόγους κλπ

Η ΕΦ ΣΥΝ δημοσίευσε ένα άρθρο-ύμνο στην απόφαση αυτή.Προφανώς θα συμφωνούν κι άλλοι και πάντως σίγουρα οι επιχειρήσεις ΑΠΕ που θέλουν να επενδύσουν σε τέτοιες εκτάσεις…

Η δική μας γνώμη και άλλων ασκούν κριτική ,την απορρίπτουν ως νομικό έκτρωμα(σαν κι αυτή την περι αμβλώσεων στις ΗΠΑ) και συντάσσονται κοντολογής με την εξαιρετική γνώμη των μεοψηφισάντων δικαστών Ν. Ρόζου, Μ. Καραμανώφ, Γ. Ποταμιά, Ε. Αντωνόπουλου, Β. Καλατζή, Δ. Κυριλλόπουλου, Ο. Ζύγουρα, Θ. Αραβάνη και Μ. Πικραμένου.

Πραγματικό γεγονός:

Πολιτικοί έκαναν σφοδρή επίθεση στους Εισαγγελείς που άσκησαν διώξεις για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ και δεν χρειάζονται περισσότερες “λεπτομέρειες”

Πραγματικό γεγονός:

Ο Λιγνάδης είναι ο ΜΟΝΟΣ καταδικασμένος για βιασμούς ανηλίκων που αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταδίκη του.

Πραγματικό γεγονός:

Ο Λιγνάδης είχε πρωθηθεί το 2019 τόσο στην κορυφή του θεατρικού τομέα με κρατική θέση από την Κυβέρνηση,αλλά και με βράβευση ως καλλιτέχνη της χρονιάς από ίδρυμα ,στο οποίο μετέχουν ονόματα πολύ φιλικά στην σημερινή Κυβέρνηση.

Το Ιδρυμα που τον βράβευσε (ΚΕΦΙΜ-Δραγούμη) και ανακάλεσε το βραβείο μέχρι να αθωωθεί συστήνεται ως εξής:

“Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) είναι η κύρια ανεξάρτητη, μη κρατική, μη κομματική φιλελεύθερη δεξαμενή σκέψης στην Ελλάδα. Έχει τη νομική μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας και έδρα την Αθήνα. Το όραμά μας είναι μια Ελλάδα πρότυπο οικονομικής και κοινωνικής ελευθερίας που παρέχει στους πολίτες της τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να επιδιώξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Ο σκοπός του ΚΕΦίΜ είναι να αυξήσει την επιρροή των φιλελεύθερων προτάσεων και ιδεών στον δημόσιο διάλογο και την πολιτική.”

Πραγματικά γεγονότα:

Με απίστευτη ταχύτητα η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατ.Σακελλαροπούλου βρήκε το χρόνο και τους τόπους να φωτογραφηθεί όχι μία,αλλά πολλές φορές με τον Λιγνάδη και να τον εκτοξεύσει έτσι ,ώστε να σκέφτεται όποιος τις βλέπει ότι είναι πρώτη επιλογή του Προεδρικού Μεγάρου και κορυφαίας δικαστίνας που μεταπήδησε στην πολιτική-Πολιτειακή εξουσία.

Πραγματικό γεγονός:

Η Ενωση Δικαστών και εισαγγελέων με ανακοίνωσή της παρενέβη στην υπόθεση καταδίκης και αποφυλάκισης Λιγνάδη και στην κριτική που ακολούθησε με την εξής ανακοίνωση:

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν πρόκειται να ανεχθεί τη δημόσια και ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ για πολιτικές σκοπιμότητες προσβολή και διαπόμπευση της προσωπικότητας της Προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, καθώς και των υπολοίπων Δικαστών της Συνθέσεως, που επί σειρά ετών κοσμούν την Ελληνική Δικαιοσύνη με την εξαίρετη νομική τους κατάρτιση, το ακέραιο ήθος και την ευσυνειδησία τους και οι οποίοι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο κατ’ εξακολούθηση συκοφαντικών επιθέσεων, που συνοδεύονται από έμμεσες προτροπές ακόμη και τέλεσης πράξεων βίας.

Στο Κράτος Δικαίου οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους Νόμους της Ελληνικής Πολιτείας. Οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση ή μη ανασταλτικού αποτελέσματος στην έφεση ορίζονται στη διάταξη του άρθρου 497 παρ. 8 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων και κρίνονται από το Δικαστήριο με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, τη θεμελιώδη αρχή της ηθικής απόδειξης και την ελεύθερη συνείδηση των Δικαστών.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τα λαϊκά Δικαστήρια, που δυστυχώς είχε προβλέψει πως θα “στηθούν”, άγεται στο συμπέρασμα ότι η συνεχιζόμενη δημόσια προσβολή της προσωπικότητας των Μελών της Ένωσης μας και Μελών της Συνθέσεως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και ειδικώς της Προέδρου αυτής, ενέχει πολιτικές και μόνο σκοπιμότητες και είναι ξεκάθαρα ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ απ’ αυτούς που δεν επιδεικνύουν στοιχειώδη σεβασμό στους θεσμούς και η απαξίωση αυτών (θεσμών) αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή τους, απ’ αυτούς που κινούνται στην κινηματική λογική παρελθόντων ετών, που κύριο χαρακτηριστικό έχει την πόλωση και το διχασμό, απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι η Δικαιοσύνη είναι ένας ακόμα κρατικός μηχανισμός ενταγμένος στους σχεδιασμούς τους και ότι με την απειλή της δημόσιας διαπόμπευσης προσωπικοτήτων της Ελληνικής Δικαιοσύνης σε πλατείες και σε δημόσιους χώρους θεαμάτων θα εκβιάσουν τις αποφάσεις της προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, μετά την έκδοση της απόφασης του Μ.Ο.Δ. και θα χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη, ώστε να αποφασίζει σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.Έτσι αντιλαμβάνονται όλα αυτά τα κέντρα την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταγγέλλει, δημόσια, στοχευμένη και εκβιαστική παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, μετά την έκδοση της απόφασης σε πρώτο βαθμό, και θα προβεί άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την αποτροπή της θεσμικής αυτής εκτροπής, την προστασία Προσωπικοτήτων της Δικαιοσύνης έναντι εξακολουθητικών συκοφαντικών δυσφημίσεων και τη διαφύλαξη των αρχών του Κράτους Δικαίου.

Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο έλεγχος της Δικαιοσύνης και ο εκφοβισμός των εκπροσώπων της δεν θα περάσει

Καλούμε τα κοινοβουλευτικά κόμματα να λάβουν θέση και να καταδικάσουν τα παραπάνω πρωτοφανή φαινόμενα για την ευνομούμενη πολιτεία μας».

Πραγματικό γεγονός:

Ο κ.ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ

Ο τέως και για μια εξαετία πρόεδος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ.Σεβαστίδης έκανε την εξής δήλωση κρίνοντας την ανακοίνωση(είναι κι αυτό μιας μορφής απόφασης,όταν εκδίδεται από Δικαστές)της Ενωσης:

«Η χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης είναι μια πρωτοφανής στα χρονικά κομματική τοποθέτηση. Χρειάστηκε πολλές φορές στο παρελθόν να υπερασπιστούμε συναδέλφους από την στοχοποίηση που δέχτηκαν σε προσωπικό επίπεδο από πολιτικούς και δημοσιογράφους. Οι ανακοινώσεις μας δεν έλαβαν ποτέ τον χαρακτήρα συλλήβδην πολιτικής καταδίκης, προφανώς διότι δεν είναι αυτός ο ρόλος της Ένωσης.

Σήμερα, ξεκάθαρα πλέον, η πλειοψηφία λαμβάνει θέση επιθετική εναντίον όλων των πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης και μάλιστα φτάνει στα ακραία όρια θεσμικής αμετροέπειας, με το να καλεί τα πολιτικά κόμματα να λάβουν θέση.

Η χθεσινή ανακοίνωση έχει ωστόσο ένα θετικό στοιχειό. Δε μιλάει με μισόλογα, αλλά δείχνει απροσχημάτιστα τη νέα αντίληψη που θα κυριαρχήσει και θα καταστήσει τη μεγαλύτερη δικαστική ένωση έναν συνδικαλιστικό βραχίονα συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Αυτού του χώρου που πριν μια εβδομάδα το δελτίο τύπου ντράπηκε να ονομάσει, όταν υπουργός της κυβέρνησης καταλόγισε σκοπιμότητες στο βούλευμα του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου για την Novartis, χυδαιολογώντας σε βάρος ανώτατων δικαστών».

Πραγματικό γεγονός:

O ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

Ο π.Υπουργός Παυλος Πολάκης έκανε την εξής δημόσια δήλωση:

ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ Κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ,για την αχαρακτήριστη ανακοίνωση που έβγαλε ,απειλώντας μάλιστα πως θα «πάρει μέτρα»:
1) Για τον Λιγνάδη σας απάντησε το πανώ στην Επίδαυρο!!! Όλα τα άλλα είναι ΦΟΥΣΚΕΣ!
2) Πριν μερικές μέρες ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ως τομέας διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ στην Εισαγγελέα ΜΑΡΙΑ ΚΑΨΟΥ που έκανε απαλλακτική πρόταση για τον Αντρέα Λοβερδο με ΠΛΗΘΟΣ ΑΙΣΧΡΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ,ΑΠΟΚΡΥΨΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ!!!
Το αποδείξαμε με υπόμνημα που κατατέθηκε μαζί με την ερώτηση των 42 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,στην Εισαγγελια Αθηνών και στον Άρειο Πάγο!
Αυτή την «επίθεση»που κάναμε ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;;
Γιατί δεν βγάλατε για αυτήν ανακοίνωση να μας εγκαλέσετε για παρέμβαση στη δικαιοσύνη και στοχοποίηση δικαστή;
Να σας πω εγω γιατί:
ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ και δεν θέλετε να πάρει άλλη δημοσιότητα το θέμα αλλά να κρυφτεί από τα Πετσοταισμενα ΜΜΕ !!!
Σας κοινοποιώ ξανά την είδηση και ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΥΘΕΩΣ να πείτε την άποψη σας για αυτήν την ΕΠΙΟΡΚΗ όπως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ,εισαγγελέα την ΜΑΡΙΑ ΚΑΨΟΥ!!!!
Για να σας δω κύριοι της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που μας κουνάτε το δάκτυλο πως θα μας κάνετε ντα-ντα επειδή κρίναμε την Κυρία ΓΙΑΒΗ την πρόεδρο που και με την δική της ψήφο κυκλοφορεί ελεύθερος ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ!!!”

Τούτων δοθέντων μεταξύ πολλών άλλων δηλώσεων για τα συμβαίνοντα στη Δικαιοσύνη με αφορμή την περίπτωση του ΜΟΝΟΥ καταδικασθέντος για βιασμούς ανηλίκων που δεν πήγε στη φυλακή το ερώτημά μας είναι:

Ερχονται για την Δικαιοσύνη μας,για την Ελλάδα,αυτή τη βασίλισσα της διαφθοράς στην Ευρώπη λαμπρές ή υπέρλαμπρες ημέρες;

Θα φτιάξει μήπως κάθε Κόμμα τη δική του Δικαιοσύνη στο μέλλον ή θα ακολουθήσουμε τους κουτόφραγκους της Δύσης που έχουν μεν κόμματα,αλλά κανένα Κόμμα δεν έχει δική του Δικαιοσύνη;

Σε άλλη στήλη διαβάστε το άρθρο του Νίκο Νικολλόπουλου στο οποίο γράφει ότι ο ελεύθερος Λιγνάδης οδηγεί(και)στο Συνταγματικό Δικαστήριο…

Y.Γ. Όσοι δεν ανήκουν σε κανένα Κόμμα (και είμαστε πολλοί…) θα έχουμε την …ευτυχία να δοκιμάσουμε τις φυλακές όλων των κομμάτων εξουσίας με αφορμή κάποια κριτική,όπως π.χ. επι των ημερών Μητσοτάκη πολλές φυσικές καταστροφές και λίγη αποτελεσματικότητα της κρατικής μηχανής των αρίστων;

Υ.Γ.2.Οταν σε μια δικογραφία δεν μπαίνουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τον σχηματισμό γνώμης και κρίσης και αυτό συμβαίνει με ευθύνη δικαστικών λειτουργών π.χ. πάμπολλες υποθέσεις Τραπεζών κ.α. τότε δεν είναι αστείο να προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι οι δικαστές δεν έχουν ευθύνη διότι μόνο αυτά τα στοιχεία είχε η δικογραφία;