Αρχική Αθλητικα Νέο φρένο στον Παναθηναϊκό από Αλαφούζο-Αναστασίου!

Νέο φρένο στον Παναθηναϊκό από Αλαφούζο-Αναστασίου!

769

Εχουμε την πεποίθηση αναλύοντας πληροφορίες ότι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Αλαφούζος θέλει να τερματίσει ο ΠΑΟ κάπου μεταξύ 5ης και 8ης θέσης.Οχι καλύτερη.

Η εικόνα ΚΑΙ Η ΣΎΝΘΕΣΗ του ΠΑΟ στο Αγρίνιο(10 ξένοι) επιβεβαίωσε πλήρως την πεποίθηση αυτή.Ανούσια κατοχή,έξω απο την περιοχή,πέναλτυ χαμένο από τον εκτός (παρότι ήταν μέσα στο γήπεδο)παιχνιδιού επι 85 λεπτά Καρλίτος.

Ο Παναιτωλικός που είχε στη σύνθεση το μίνιμουμ που θέλει η ΕΠΟ δηλαδή 4 Ελληνες εύκολα κρατησε το 1-0 απο φάουλ και για λίγα εκατοστά ο Καρέλλης ήταν οφ σάϊντ στο κέντρο του γηπέδου.Χόρεψε όλη τη ξένη λεγεώνα,έβαλε γκολάρα αλλά δεν μέτρησε ως 2-0.

Ετσι  δικαιώθηκαν οι φίλοι που έβλεπαν στο διπλανό κανάλι Μάντσεστερ Σίτυ-Τότεναμ 2-3 και μας παρότρυναν να μην βλέπουμε δυο ομάδες με συνθέσεις Γ κατηγορίας και κάτω Ισπανίας(κανείς απο τους σημερινούς ξένους των δυο ομάδων δεν βρίσκει συμβόλαιο στη β Ισπανίας) γιατί  δεν υπήχρε κανένας απολύτως λόγος.

Αντίθετα χάρμα ήταν το παιχνίδι στη Νίκαια παρότι ούτε ο Ιωνικός,ούτε ο ΟΦΗ έβαλαν γκολ.Στο 30 μπήκε ο Μπουζούκης στο ΟΦΗ και έβγαζε τα μάτια του…Αλαφούζου που τον έδιωξε…

Γαι γέλια ήταν και η επιλογή του Αλαφούζου(δια του αντιπροσώπου προπονητή)να βάλει τον αρχηγό και καλύτερο μακράν παίκτη του ΠΑΟ Κουρμπέλη μετά το …80 και τον Χατζηγιοβάνη μετά το…89!!!

Ως και ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε μυαλό και έβαλε 4 Ελληνες στην αρχική ενδεκάδα απέναντι στους 6 Έλληνες του Ατρομήτου ,ο οποίος τον νίκησε 2-0 εύκολα αφού ο Αστέρας έχασε απο νωρίς έναν ξένο λόγω αποβολής και για πάνω απο μια ώρα έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Ο Τσιμίκας βασικός έδωσε μια ασιστ στη νίκη της Λίβερπουλ με 3-1 επί της Νόριτς,η οποία είχε στον πάγκο τον Γιαννούλη και εκτός τον Τζιόλη.Πάγκο ήταν και ο Κολοβέτσιος στην Καϊσερί που νίκησε ενώ βασικός ήταν στην Στουγκάρδη(1-1 και πάει για υποβιβασμό…) ο Μαυροπάνος.