Αρχική Ελλαδα Κυριάκοοο! Η “Μήδεια” ξεγύμνωσε το βασιλιά και το στρατηγό το Χαρδαλιά!..

Κυριάκοοο! Η “Μήδεια” ξεγύμνωσε το βασιλιά και το στρατηγό το Χαρδαλιά!..

982
 Του Νίκου Νικολόπουλου
Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας
Ακόμα ηχούν στα αυτιά όλων μας οι ζητωκραυγές που ακολουθούσαν το σύνθημα “Επιστροφή στην κανονικότητα”.
Υπήρξαν ορισμένες φωνές σωφροσύνης που τους καλούσαν να μην είναι κομπορρήμονες και αλλαζόνες.Τους θύμιζαν ποιό κράτος υπήρχε μέχρι τον Γενάρη του 2015 και ότι ο λαός το είχε αποδοκιμάσει τότε γιατί ήταν ανάλγητο και τόσο αναργάνωτο ,ώστε να πνίγει σε μια κουταλιά νερό πολίτες ή να τους κατακαίει μόλις το αεράκι ξεπεράσει τα 5-6 μποφόρ.
Τους θύμιζαν ότι τα ρέματα και τα ποτάμια μπαζώθηκαν και χτίστηκαν πολύ πριν το 2015 και συνεχίζουν να μπαζώνονται και να χτίζονται ,γιατί κάποιοι εγκλημάτισαν και ασέλγησαν και συνεχίζουν να το κάνουν επι της μόνης χώρας που δεν έχει Κτηματολόγιο, για να μην θίξει οργανωμένα συμφέροντα πολιτικών,τραπεζικών,δικαστικών και άλλων ισχυρών ομάδων, στις οποίες ρόλο έχουν και άνθρωποι των ΜΜΕ.
Τους θύμιζαν ότι η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα έπρεπε να ανήκει στο κράτος και να αποτελεί χρυσοφόρο όρνιθά του,καθώς άλλωστε την πλήρωσε πανάκριβα.Και ακόμα είναι στα χέρια ιδιωτών με εισπράξεις δισεκατομμυρίων ευρώ.
Τους θύμιζαν ότι το εθνικό  οδικό δίκτυο θα έπρεπε να λειτουργεί ακόμα και με θερμαινόμενα οδοστρώματα,αναλογικά με το κόστος που χρεώθηκε στα κρατικά ταμεία,αλλά λειτουργεί μόνο ως εισπρακτικός μηχανισμός ιδιωτών με τρόπο που δεν έχει “ταίρι”στην οργανωμένη ,ως κοινωνικό κράτος ,Δύση.
Εκείνοι όμως επέμεναν και αλληλοσυγχαίρονταν για το σύνθημα που επινόησαν και τους έφερε στην εξουσία.
Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν;
Για σήμερα θα περιοριστώ στην “κανονικότητα” που ανέδειξε η βιαστικά περαστική “Μήδεια”.
Ήταν αρκετή ,παρά τη βιασύνη της, για να μας δείξει ότι ο “βασιλιάς είναι γυμνός”. Πλήρης αποτυχία από ανευθυνότητα και ανικανότητα για την αντιμετώπισή της.
Δεν ενέσκηψε ως κεραυνός εν αιθρία.
Το ξέρουμε εδώ και δύο εβδομάδες ότι θα έρθει.
Αδράνησαν. Αφήσαν το  σχετικό λίγο για τις  αρχικές προδιαγραφές των έργων χιόνι να κόψει την Ελλάδα στα δύο. Επιστράτευσαν γονατιστούς -κατα κυριολεξία αλλά και μεταφορικά- δημοσιογράφους για να πείσουν ότι ήρθε Αρμαγεδών ντυμένος “Μήδεια”.
Ότι μας έπνιξε το χιόνι.
Κατέβασαν οι αθεόφοβοι εκχιονιστικό μηχάνημα, που έμοιαζε με χωματουργικό, στο Κολωνάκι για να πιει καφέ ο κ. Πρωθυπουργός με κάποιους περαστικούς και «πρόθυμους»  για μια στάση δημοσιογράφους. Αυτό-εξευτελίστηκε ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ που δήλωσε την μια στιγμή ότι δεν θα αφήσει να κλείσουν οι Εθνικές οδοί και μετά διέταξε να κλείσουν. Πολλά λέγονται για την απόφαση αυτή και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ισχύουν. Άλλωστε το χρήμα κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Εκείνο όμως που αποδεικνύεται είναι ένα: Ο κ. ΠΡΟ.ΠΟ. Χρυσοχοϊδης δεν έχει και σε μεγάλη υπόληψη ούτε τις υποσχέσεις του ούτε τις κουβέντες του. Περισσότερο θυμίζει αυτόν που έλεγε «Ε λέμε και καμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα», παρά Υπουργό.
Τουλάχιστον όπως ήξερα εγώ τους Υπουργούς. Παρεπιμπτόντως βέβαια πέθαναν και 5-6 άνθρωποι επειδή κόπηκε το ρεύμα και δεν δούλεψαν τα μηχανήματα , χιλιάδες άλλοι έμειναν και …μένουν(!!!) μέσα στο κρύο κοντά τρίτη ημέρα και βλέπουμε… Χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό η οικονομική καρδιά της χώρας,τα πλούσια προάστεια,τα δήθεν οργανωμένα και φιλόξενα για τις κατοικίες των αρχόντων της εξουσδίας. Μωρά, ηλικιωμένοι, άρρωστοι, καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς, χειρουργημένοι, μόνοι. Δεν μαγείρεψαν, δεν ζεστάθηκαν, δεν έφαγαν, δεν ήπιαν, δεν ψώνισαν, δεν πήραν φάρμακα, δεν είχαν βοήθεια.
Μπούμεραγκ η δήθεν επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν…Η “Μήδεια” πήρε και τα σ… κα του βασιλιά και του στρατηγού του Χαρδαλιά με ένα απλό βιαστικό πέρασμα απο τις παιδικές χαρές…
Το καταλαβαίνουν.Και αντί συγνώμης ο κόσμος έκπληκτος ακούει εκπροσώπους τους να χυδαιολογούν δημόσια νομίζοντας ότι δεν είναι μπροστά στις κάμερες της παραπληροφόρησης και ότι έχουν επιστρέψει σε αυτό που πράγματι εννοούν ως κανονικότητα…
Υ.Γ.
Εκεί στο βάθος βλέπετε και εσείς κάποιους να κλείνουν το μάτι σε “σωστούς”ανθρώπους που με τη «σωστή» συνεργασία του Κράτους, έκλεισαν την δουλειά και πάνε ταμείο για τα κέρδη τους;