Αρχική Ελλαδα “Βόμβα” Νικολόπουλου για πλαστούς λογαριασμούς Τραπεζών,δικογραφίες Ψυχάρη και επωνύμων ,για βιασμούς...

“Βόμβα” Νικολόπουλου για πλαστούς λογαριασμούς Τραπεζών,δικογραφίες Ψυχάρη και επωνύμων ,για βιασμούς και φαγοπότι δημοσιου χρήματος!

1701

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μπα; Τα μάθατε τα νέα;Υπαρχουν λέει κςι αποδείξεις για μια 36χρονη καθηγήτρια.Είχε ,λένε οι αποδείξεις “δεσμό” με  κάτω των 14 ετών(13χρονο) μαθητή της.Εντός της εβδομάδας θα οδηγηθεί στη φυλακή…Οπως οδηγήθηκε εντός 3-4 ημερών και ο προπονητής απο τη Σάμο που είχε “δεσμό” με την αθλήτρια,τότε κάτω των 14 ετών…

Και ποιές καλέ θα είναι οι αποδείξεις;

Οι πληροφορίες λένε ότι είναι φωτογραφίες και ηλεκτρονική αλληλογραφία-δημιουργία που δείχνει την ύπαρξη “σχέσης”.

Ο νόμος απαγορεύει οποιαδήποτε σχέση με ή χωρίς συναίνεση ενηλίκου με ανήλικο κάτω των 14 ετών…

Στα πλαίσια αυτά ερευνούσε όχι επι μία εβδομάδα,αλλά επι δέκα(10) χρόνια η Δικαιοσύνη την ύπαρξη ή όχι ερωτικής σχέσης 36χρονης καθηγήτριας ,μεγάλης πολιτικής οικογένειας με ανήλικο τάξης της κάτω των 14 ετών.

Μετά 10 χρόνια ερευνών έστειλε χωρίς ποτέ να προφυλακίσει την καθηγήτρια ,στο εδώλιο,στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο.Και εκεί τρεις δικαστές(δυο γυναίκες) και δυο ένορκοι είπαν ότι δεν αποδεικνύεται η ύπαρξη ερωτικής σχέσης!!!

Ερώτημα: η αλληλογραφία,οι αποδείξεις μπήκαν στη δικογραφία ή όχι;Είναι κρίσιμο για τις αποδείξεις που λένε στην υπόθεση αυτής της καθηγήτριας που οσονούπω θα μπει στο κελί;

Γιατί αυτή η αλληλογραφία που εμείς έχουμε υπόψη μας κάνει και τους τοίχους,όχι να κοκκινίζουν,αλλά να αποκτούν βεβαιότητα για την ερωτική σχέση…Για να δούμε αν η δικαιοσύνη είναι τυφλή.

Αφορμή για τις σκέψεις αυτές μας έδωσε μια ανακοίνωση-βόμβα και στη συνέχεια συζήτηση περί αυτών που είχαμε με τον πρώην Υπουργό και επι 30χρόνια βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται στις βιαιότητες κατά αδύναμων(γυναικών,ανηλίκων)και στην προκλητική,αισχρή προσπάθεια παροχής αμνηστίας στα τραπεζικά εγκλήματα με νέα προσπάθεια που εκκρεμεί στον Αρειο Πάγο.Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τοπθετήθηκε ήδη αρνητικά λέγοντας ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός,δηλαδή ωμή επέμβαση παραγραφής εγκλημάτων της διαπλοκής.

Ιδιαίτερη περίπτωση η πλαστογραφία ενός λογαριασμού στην Πειραιώς.Σε έγγραφό της ο λογαριασμός ύψους περίπου 150 χιλιάδων λιρών Αγγλίας εμφανίζεται ως λογαριασμός ύψους ενός δισεκατομμυρίου ,εκατόν πενήντα χιλιάδων λιρών Αγγλίας !!!

Διαβάστε την ανακοίνωση που έρχεται μέσα σε μια θύελλα με δημοσιεύματα για τη βία κατα γυναικών.Διάφορα ΜΜΕ φωτογραφίζουν πασίγνωστο ηθοποιό για απίστευτη σεξουαλική βία κατά γυναικών,η οποία ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί,ενώ ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Αλέκος Μάρκελλος έθεσε θέμα για τον πασίγνωστο δημοσιογράφο της ΕΡΤ και ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών Τ.Χατζή.

Ο ΑΛ.Μάρκελλος είναι ανταποκριτής στην Αυστραλία,η οποία συγκλονίζεται απο τέτοια σκάνδαλα και αποκαλύπτεται εκεί και η ανάμειξη κορυφαίων πολιτικών για την συγκάλυψή της.

Μόλις προχθές το Ισραήλ αποφάσισε να εκδώσει στην Αυστρακλία μια υπερορθόδοξη 64χρονη καθηγήτρια ,η οποία έχει καταδικαστεί εκεί για την αποπλάνηση(καθίστε…)74 μαθητριών της.

Η έκδοση καθυστερούσε χρόνια γιατί ο υπουργός Παιδείας του Ισραήλ(έχουν και εκεί υπουργούς Παιδείας…)παρείχε προστασία στην καθηγήτρια.

Μας ρώτησαν ορισμένοι γιατί αποκαλούμε τον Τραμπ “παιδεραστή” .Φαίνεται ότι αγνοούν τα βασικά.Ο ΤΡάμπ βάφτισε υπουργό τον πρώην εισαγγελέα Ακόστα.Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Πάλμ Μπητς κατήγγειλε ότι ο ακόστα πήρε ως αντάλλαγμα την υπουργική θέση για να συγκαλύψει το σκάνδαλο παιδεραστίας του Τζ.Επστάϊν με εκατοντάδες θύματα.Ο Επστάϊν ήταν ο κολλητός του Μπιλ Κλίντον,του Ντ.Τράμπ και εχθρός της Χίλαρυ Κλίντον.Ο δικηγόρος του  Τζ Επστάϊν ο κ.Σλόεν και σήμερα υποστηρίζει οτι ο Επστάϊν δολοφονήθηκε (επι προεδρίας Τραμπ)στις φυλακές Μανχάτταν για να μη μιλήσει για τους επώνυμους συνεργούς του.

Μόλις προχθές ο Ντ.Τράμπ επέλεξε ως δικηγόρο του στη δίκη της Γερουσίας και τον Σλόεν.Για να δούμε ποια αμοιβή θα πάρει και να δούμε αν θα ξαναμιλήσει δημόσια για δολοφονία του Επστάϊν…

Ο κ.Νικολόπουλος στην ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

“…H Ελλάδα είναι “δακτυλοδεικτούμενη” και ποικιλοτρόπως εκβιαζόμενη χώρα λόγω διαφθοράς,η οποία έχει διαστάσεις μάστιγας και τοποθετεί τη χώρα μας στις χειρότερες θέσεις των διεθνών οργανισμών μέτρησης.

Η διαφθορά παρά τις υποσχέσεις δεν αντιμετωπίστηκε ριζικά ποτέ και το κυριότερο εμπόδιο το εντόπισαν με δυό λέξεις ο Κώστας Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής.Είναι οι λέξεις “Διαπλοκή” και “Νταβατζήδες”.

Με αυτές τις λέξεις απέδωσαν την ωμή πραγματικότητα,δηλαδή  μια  μοναδική στις δυτικού Τύπου δημοκρατίες πραγματικότητα,όπου ελάχιστες πολιτικές οικογένειες,με λίγους επιχειρηματίες απέκτησαν τον έλεγχο στη λειτουργία της κρατικής μηχανής,στη ροή του δημοσίου χρήματος- μέσω δήθεν δημοσίων έργων- σε φορολογικούς παραδείσους,σε ιδιωτικές επενδύσεις,πίσω απο τις οποίες κρύβονται και πολιτικοί.

Απαραίτητα “εργαλεία” οι τράπεζες,των οποίων και ο αριθμός των σκανδάλων και η εν ψυχρώ τέλεση εγκλημάτων δεν έχει προηγούμενο σε αυτού του τύπου της δημοκρατίες.Αυτές οι συντηρούμενες με κρατικό χρήμα τράπεζες,μία εκ των οποίων χωρίς αιδώ κρατικοποιήθηκε,αλλά παραμένει στα χέρια εκείνων που την οδήγησαν στην χρεοκοπία και προφανώς για να συμβεί αυτό το ανοσιούργημα παραποιούν και πλαστογραφούν την πραγματικότητα.

Αντιστάσεις θα έπρεπε να υπάρχουν απο το χώρο της πολιτικής,των Μέσων Ενημέρωσης και της Δικαιοσύνης.Είναι δυστυχώς ελάχιστες και καταπνιγμένες απο την δύναμη της “Διαπλοκής” και των “Νταβατζήδων”.

Προσπάθησα ως άτομο και εκλεγμένος επι 3 δεκαετίες εκπροσωπος “μη προνομιούχων” και προσπαθώ συνεχώς με παρακλήσεις,με αναφορές-επιστολές,με μηνύσεις να βοηθήσω την Δικαιοσύνη να παραμείνει το τελευταίο οχυρό προστασίας των πολιτών ,ιδιαίτερα των αδύναμων έναντι της “Διαπλοκής” και της  μάστιγας της διαφθοράς,η οποία απλώνεται πολλαπλασιαστικά απο της κορυφής έως των ονύχων.Αυτό είναι το καθήκον μας,αυτή είναι η απάντηση στο “γιατί” ορισμένων πραγματικών αλλά και άσπονδων φίλων.

Δεν είναι τυχαία,αλλά φυσική συνέπεια υπερχείλισης των δικαστικών γραφείων και των ψυχών η αποκάλυψη των τελευταίων φαινομένων που σχετίζονται με τον βίαιο τρόπο επιβολής και την ατιμωρησία.Είτε είναι επιβολή στους αδύναμους,ακόμα και με βιασμούς σωμάτων και ψυχών,είτε είναι επιβολή ατιμωρησίας με αισχρούς νόμους,όπως ο αντισυνταγματικός νόμος ατιμωρησίας τραπεζιτών και επιχειρηματιών,ο οποίος αφού κρίθηκε αντισυνταγματικός μια φορά,ξανακρίνεται τώρα στον Αρειο Πάγο,αφού η “Διαπλοκή” με νέα διατύπωση λέει στους δικαστές ότι “αλλαξε ο Μανωλιός γιατί φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς”.

Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας με ειδοποίησαν χθες ηλεκτρονικά-τηλεφωνικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ότι για την δικογραφία ΕΓ 129-201131 ,η οποία αφορά τον περιβόητο δανεισμό του ΔΟΛ-Ψυχάρη υπάρχει διαφωνία μεταξύ Εισαγγελέα και ανακριτή για το αν πρέπει πάει η δικογραφία στο αρχείο ή όχι και αν έχω κάτι να προσθέσω εγώ στη δικογραφία σε αυτό το στάδιο. Σχετική η πρόταση 259/21 και η υπόθεση που εκκρεμεί στο κτήριο 16 γραφείο 220.

Στην απάντηση  που έστειλα προς την αρμόδια Προϊσταμένη αναφέρω ότι το μόνο που μπορώ να προσθέσω, επιπλέον των όσων εξωφρενικών δήλωσε επίσημα ο εμπλεκόμενος επιχειρηματίας, των οποίων υπήρξα  αυτήκοος μάρτυς αλλά και ερωτών, είναι η πίστη μου ότι θα έπρεπε ήδη να εκτίει δικαστική ποινή. Όχι μόνο αυτός αλλά και οι  άλλοι που συνήργησαν μαζί του και άλλοι που διέπραξαν τα ίδια σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις που εξελίχθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη και εκκρεμούν σε τρία επίπεδα μέχρι τον Αρειο Πάγο. Να προσθέσω επίσης  ότι είναι  πίστη μου ότι αν οι εμπλεκόμενοι δεν ήσαν αυτοί που ήσαν το θέμα θα είχε λήξει προ πολλού με τρόπο που θα ικανοποιούσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Σε αντιδιαστολή αναφέρθηκα παραδειγματικά σε περίπτωση εντίμου υπαλλήλου της Εφορίας, χωρίς περιουσιακά στοιχεία,  που βάσει απλών κατηγοριών μεγαλόσχημων ελεγχομένων, ευρέθει ένοχος, χωρίς αποδείξεις και εκτίει ποινή δεκαετούς κάθειρξης. Προφανώς δεν είχε την δυνατότητα ούτε να προσλάβει γνωστό δικηγόρο και να αθωωθεί.

Αναφέρω επίσης στην απάντησή μου προς την κα. Προισταμένη της Εισαγγελίας «…Όπως είναι γνωστό τοις πάσιν , τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια, έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές τέτοιες υποθέσεις με τεράστια ποσά και πανίσχυρους εμπλεκόμενους. Σχεδόν όλες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ,στο τέλος καταλήγουν στο αρχείο και είναι όχι μόνο ματαιοπονία, αλλά και κίνδυνος για όσους ρομαντικούς πιστεύουν στην ισοπολιτεία και ισονομία, έννοιες που αναγνωρίζονται  μεν  στην πράξη απο ορισμένους δικαστικούς λειτουργούς,αλλά σε υποθέσεις επωνύμων και ισχυρών είναι σχεδόν πάντα ζητούμενες…»

Θεωρώ ότι η κακοδαιμονία αυτού του τόπου οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στο γεγονός ότι η Δημόσια ζωή έχει εγκλωβιστεί στην “ζώνη” που αποκαλύπτεται από αυτή την μεσαίας εμβέλειας υπόθεση.

Είναι πίστη μου όμως ότι υπάρχουν δικαστές και στο Βερολίνο και στην Αθήνα,υπάρχουν ανεξάρτητες της “διαπλοκής” και των “νταβατζήδων” φωνές και όλα αυτά να περάσουν στο παρελθόν και να δημιουργήσουμε ένα άλλο διαφορετικό περιβάλλον όπου καθένας θα κρίνεται όχι από το όνομά του ή από τους φίλους του και την θέση που κατέχει, αλλά από τις δικές του πραγματικές ικανότητες και κυρίως από τις πράξεις του.

Ο,τι η Δικαιοσύνη δεν θα κρίνει τον βιαστή ,τον κλέφτη,τον εγκληματία ανάλογα με την οικογένεια στην οποία ανήκει ή τον πολιτικό που τον προστατεύει,αλλά αν΄λογα με την πράξη του.”

 

Φωτογραφιες:Ο Τράμπ με τον Επστάϊν και την Μάξγουελ,η οποία (και)αποπλανούσε (και) κοριτσάκια και τα οδηγούσε στη βίλα Επστάϊν

Υ.Γ.Μας ρώτησαν ορισμένοι γιατί αποκαλούμε τον Τραμπ “παιδεραστή” .Φαίνεται ότι αγνοούν τα βασικά.Ο Τραμπ βάφτισε υπουργό τον πρώην εισαγγελέα Ακόστα.Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Πάλμ Μπητς κατήγγειλε δημόσια ότι ο Ακόστα πήρε ως αντάλλαγμα την υπουργική θέση απο τον Τραμπ για να συγκαλύψει το σκάνδαλο παιδεραστίας του Τζ.Επστάϊν με εκατοντάδες θύματα.Ο Επστάϊν ήταν ο κολλητός του Μπιλ Κλίντον,του Ντ.Τράμπ και εχθρός της Χίλαρυ Κλίντον.Ο δικηγόρος του  Τζ Επστάϊν ο κ.Σλόεν και σήμερα υποστηρίζει οτι ο Επστάϊν δολοφονήθηκε (επι προεδρίας Τραμπ)στις φυλακές Μανχάτταν για να μη μιλήσει για τους επώνυμους συνεργούς του.

Μόλις προχθές ο Ντ.Τράμπ επέλεξε ως δικηγόρο του στη δίκη της Γερουσίας και τον Σλόεν.Για να δούμε ποια αμοιβή θα πάρει και να δούμε αν θα ξαναμιλήσει δημόσια για δολοφονία του Επστάϊν…

Ομορφος κόσμος;Αγγελικός;