Αρχική Αθλητικα Ο απίθανος Σάρι και ο αγύμναστος Τσιτσιπάς…

Ο απίθανος Σάρι και ο αγύμναστος Τσιτσιπάς…

16

Υπάρχουν εκατοντάδες μεγάλες και μικρές και ακόμα μικρότερες ομάδες στην Ευρώπη που θα πλήρωναν για να μην τις υποχρεώσουν να πάρουν προπονητή-πλυντήριο τον Ιταλό Μαουρίτσιο Σάρι…

Ο Αλαφούζος παλεύει με νύχια και με δόντια να τον πάρει.Τουλάχιστον έτσι λέει.Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να νομίζει πως είναι ένας προποντής-Αταμάν,δηλαδή έτοιμος να πάρει πρωτάθλημα,έστω και το “δικαιούται” απο τη στιγμή που θα μπουν τα θεμέλια στο νέο γήπεδο.

Είναι ένας προπονητής με ένα επιτελείο δικό του και αυτό έχει τη φήμη του…πλυντηρίου.Οπου πήγε τα τελευταία χρονια ήταν μεγάλες μπιζνες.Και απέτυχε παταγωδώς.

Θα κάνει τόσο μεγάλες και ο Αλαφουζος;

Προφανώς δεν χρειάζονται γιατί τα μεγέθη στην Ελλάδα ειναι μικρά.Αλλά με νέι γήπεδο με το οποίο συνήθως πάει δωρο και ένα πρωτάθλημα πρέπει να πουληθούν διαρκείας.Και ο μπασκετικός ΠΑΟ είναι ξεχωριστός.

Αρα;

Κοντός ψαλμός…γιατί ακόμα το σκεφτόταν και ζητησε παραταση απάντησησ ο Σαρι…

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε κατά κράτος από τον νεο βασιλιά στο τενις Ισπανό Αλκαράθ παρότι το κοινό του Ραλόν Γκαρός με πολλούς διάσημους ηθοποιούς και άλλους ληταν μαζί του.

Οποιος έβλεπε τον Αλκαράθ και τον Τσιτσιπά από τη μέση και κάτω θα …’εστελνε αμέσως τον Στέφανο στο …Καλλιμάρμαρο να ανεβοκατεβαίνει σκάλες και να κάνει κοιλιακούς.

Ο Ισπανός έχει μέση και τετρακεφάλους Ναδάλ και Τζόκοβιτς και Φέντερερ.

Ο Τσιτσιπάς δεν διαθέτει καν τα ποδια ενός άλτη του ύψους…

Με αυτό το αγύμναστο σώμα δεν μπορεί να ανέβει στο τελευταίο υψηλότερο επίπεδο.Μέχρι τις θέσεις 4-5 και κάτω.Εκεί θα μένει μόνο και μόνο γιατί είναι ταλέντο και το σώμα του απο τη μέση και πάνω είναι σε τοπ επίπεδο…

Δεν βοηθούν τα …πόδια και έτσι ήρθε το 3-0 από τον Αλκαράθ εύκολα…