Αρχική Αθλητικα Ο διαστημικός Χώλαντ απορρίφθηκε απο τη Μάντσεστερ και …πάει με χίλια για...

Ο διαστημικός Χώλαντ απορρίφθηκε απο τη Μάντσεστερ και …πάει με χίλια για Τσάμπιονς Λιγκ!Αποκλείστηκε η ΑΕΚ

354

 

 

Στον πολιτισμένο κόσμο σε κάθε έγκλημα υπάρχουν και συνέπειες.

Το ποδόσφαιρο στον πολιτισμένο κόσμο είναι κοινωνικό αγαθό και γιαυτό κυρίως οι μεγάλες ομάδες και ανήκουν στους οπαδούς τους και λογοδοτούν σε αυτούς.Και στους μικρότερους συλλόγους αναλογικά τα ίδια συμβαίνουν και επειδή αυτά συμβαίνουν τα γήπερα είναι γεμ΄τα και όταν παίζει η Ρότσντέϊλ με τη Μίλτον Κέϊνς

Σε κάθε χώρα του πολιτισμένου κόσμου υπάρχουν ιδιαίτερες ρυθμίσεις για τη λειτουργία αυτών των ομάδων,αλλά με την ευρεία συμμετοχή των πολιτών και την τελική λογοδοσία.

Τα σκεφτήκαμε αυτά βλέποντας την ποδοσφαιρική πανδαισία στο παιχνίδι Μπάγερν-Σίτυ που έληξε με 1-1 και προκρίθηκε με το 3-0 του πρώτου αγώνα η Σίτυ.

Ενας απιστευτος στο τρέξιμο και στην απόδοση Χώλαντ.Ο Νορβηγός που έπαιζε στη Ντόρτμουντ και πετούσε.Τότε είχε γραφεί ότι η Μάντσεστερ(μία είναι η Μάντσεστερ) τον απέρριψε με εισήγηση του …”ειδήμονα”που είχε στείλει να τον παρακολουθήσει και έκρινε ότι είναι ένας μέτριος παίκτης,αταίριαστος στη Μάντσεστερ,μονοδιάστατος κλπ κλπ.

Κανονικά στα πλαίσια της λογοδοσίας του θα έπρεπε να κρεμάσουν μια τεράστια φωτογραφία του απέξω απο το “θέατρο των ονείρων”και να γράφουν “ο άνθρωπος που απέρριψε τον Χώλαντ”.

Ο Χώλαντ τότε κόστιζε ένα μικρό ποσό που ζήτησε η Ντόρτμουντ.Τώρα κοστίζει τα χιλιαπλάσια,γιατί απλά είναι…διαστημικός!

Εχασε πέναλτυ μεν στο παιχνίδι,αλλά κάνοντας στο γήπεδο περίπου 11 χιλιόμετρα ,με μερικά σπρίντ σαν τον Μπόλτ έβαλε ένα γκολ-ποίημα και με αυτό τελείωσε την πρόκριση.

Η Μπάγερν ισοφάρισε με πέναλτυ απο χέρι στο τέλος.

Στο άλλο σουπερ παιχνίδι η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου,η Μπενφίκα έβαλε τρία γκολ στην έδρα της Ιντερ!!!Τόσα χρειαζονταν για να προκριθεί μετά το 0-2 της Λισαβώνας.Αλλά δεν προκρίθηκε γιατί έφαγε άλλα τρία γκολ και μάλιστα ισοφάρισε από το 3-1!

ΜΠΑΣΚΕΤ.

Ονειρο ήταν για την Αεκ η πρόκριση στο φάϊναλ φορ.Συνετρίβη στην Ιερουσαλήμ από τη Χάποελ με 91-51 και οι δικαιολογίες ότι οι οπαδοί δεν άφησαν τους παίκτες να κοιμηθούν είναι απλά δικαιολογίες.Ας μεριμνούσαν…Και πάντως οι 40 πόντοι είναι πολλοί.Με μεγάλη διαφορά (81-51)έχασε και ο Προμηθέας από την Προμιτέϊ