Αρχική Αθλητικα Έλαμψαν στο ξεκίνημα του 2022 Αντετοκούνμπο και Τσιμίκας!

Έλαμψαν στο ξεκίνημα του 2022 Αντετοκούνμπο και Τσιμίκας!

721

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κώστας Τσιμίκας είναι οι Έλληνες αθλητές με το πιο επιτυχημένο ξεκίνημα στο 2022.

Ο Γιάννης μάλιστα πέτυχε το 15ο τριπλ στην καριέρα του στο ΝΒΑ και με τους 36 πόντους τα 17 ριμπάουντ και τις  10 ασίστ ήταν βασικός συντελεστής και στη νέα νίκη των Μπάκς στην αρχή του χρόνου.Κέρδισαν στην έδρα τους τους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης με 136-118 και έχουν εδραιωθεί στην 8άδα για τα πλέί όφς σε ένα πρωτάθλημα που φέτος έχει πολλές νέες ομάδες στα ψηλά ,όπως π.χ. του θρυλικούς Μπουλς του Σικάγο και τους ανανεωμένους Γουόριορς του Στεφ Κάρι.

Το γήπεδο των Μπακς ήταν γεμάτο και ο Γιάννης καταχειροκροτήθηκε.

Ιδια εμπειρία είχε και ο Κώστας Τσιμίκας που ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη θρυλική Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Μάλιστα στο τέλος του ματς που έληξε 2-2 με εκπληκτικά γκολ των Μανέ,Σαλάχ και Κοβατσιτς,Πούλισιτς ο Τσιμίκας έκανε επελάσεις-πάρτυ μπροστά στην κατάμεστη κερκίδα των οπαδών της Λίβερπουλ και έπαιρνε συνεχή χειροκροτήματα.

Η Ρεάλ δεν έπειθε ότι πάλευε γερά το ματς με την συμπολίτισα Χετάφε από την οποία έχασε 1-0 με γκολ που πρόσφερε η ίδια απο παιδικό λάθος της άμυνας.

Είναι πρώτη,δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα καθώς μόνο η Σεβίλλη μπορέι να την απειλήσει,Μπάρτσα και η περσινή πρωταθλήτρια Ατλέτικο είναι εκτός μάχης για τον τίτλο.

Η Χετάφε είχε απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς…