Αρχική Αθλητικα O Iωαννίδης νίκησε το …Μέσι,έχασε ο ΠΑΟ,σάρωσε ο ΠΑΟΚ!

O Iωαννίδης νίκησε το …Μέσι,έχασε ο ΠΑΟ,σάρωσε ο ΠΑΟΚ!

13

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανέβασε κατακόρυφα το κασέ του και θα ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ,εκτός και αν έχει κλείσει ήδη μυστικάη συμφωνία πώλησης στη Σπόρτιγκ αν ο ΠΑΟ αποκλειστεί από τους ομίλους.

Αυτή η μυστική συμφωνία είναι λογική γιατί ο Αλαφούζος συνηθίζει να…κερδίζει.Εδωσε χρήματα και αγόρασε τον Τετέ και τον Πελίστρι και τον Μάξ και τον Μπακασέτα κλπ

Με ένα καλό ντιλ με τον Ιωαννίδη βγάζει σχεδόν όσα πραγματικά έδωσε γιαυτούς.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έβαλε στο Λάνς μια γκολάρα αφού πρώτα πήρε τη μπάλλα έξω απο την περιοχή,προχωρησε προς την περιοχή του ΠΑΟ και ξαναγύρισε προς τη γαλλική εστία.

Εκείνη τη στιγμή οκτώ παίκτες της Λάνς ήταν μπροστά του και κάλυπταν κάθε χώρο στον οποίο πιθανό θα εκινείτο ο Φώτης.Εκείνος μπήκε κάθετα και πλάσαρε τον τερματοφύλακα γράφοντας το 2-1.Τη στιγμή του πλασέ όλοι οι παίκτες της Λάνς ήταν πίσω του.Επομένως δεν πέρασε τους πέντε που πήγαν στα πόδια του,αλλά και τους άλλους τρεις που προσπάθησαν να τον κλείσουν.Αυτό δεν το έχει καταφέρει ο Μέσι,αλλά ο Μαραντόνα στο περίφημο ματς με την Αγγλία στο Μεξικό…

Ο ΠΑΟ έχασε 2-1 καθώς ήταν αλλού στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε γκολ παιδικό στο 4 και στο 34,οταν η Λάνς έπαιζε με 10 παίκτες από το 22 λόγω αποβολής που κέρδισε ο Μπακασέτας.

Και το δεύτερο γκολ απο παιδικό λάθος στην περιοχή της Λάνς και παιδική αντιμετώπιση της αντεπίθεσης των 10…

Η Λάνς είναι καλύτερη απο τον Αγιαξ και αν ο ΠΑΟ παίξει και στο ΟΑΚΑ με τόσα λίγα φάουλ θα χάσει με κάτω τα χέρια…

Ο Πελίστρι έδειξε σε 30 λεπτά ότι προέρχεται απο τη Μάντσεστερ και αν τον αξιοποιήσουν θα είναι πολύ χρήσιμος…

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ άρχισε το παιχνίδι με καταιγίδα καιρού,δυσκολέυτηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου να ανοίξει το σκορ και το έκανε μόνης η Ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς με αυτογκόλ για να τον…διευκολύνει.

Στο β ημίχρονο από το δεύτερο λεπτό μέχρι και τις καθυστερήσεις ήταν ο ΠΑΟΚ καταιγίδα και στο αντίο του Κουλιεράκη που πάει στη Βόλφσμπουργκ έβαλε άλλα τρία γκολ και πάει στους ομίλους του Γιουρόπα.