Αρχική Αθλητικα O καραγκιόζης είναι ακόμα στο Μάντσεστερ-Απίθανες Ρεάλ και Μπάγερν!

O καραγκιόζης είναι ακόμα στο Μάντσεστερ-Απίθανες Ρεάλ και Μπάγερν!

154

Παρέλαση κάνει όποιος θέλει στο κέντρο της….Μάντσεστερ και του Θεάτρου των Ονείρων.Ο προπονητικά καραγκιόζης δεν θα πάρει χαμπάρι τίποτα!

Η τουρκική Γαλατά Σαράϊ έκανε παρέλαση πιο εύκολη από την Μπράϊτον και την Κρύσταλ Πάλας.Απλά δεν πίστευε ότι μπορεί να βάλει εύκολα 6-7 γκολ στο ολντ Τράφορντ και έτσι έχασε μια σπάνια ευκαιρία και έμεινε μόνο στο 3-2.

Τα γκολ της Μάντσεστερ ο αντιΧάαλαντ,δηλα΄δη ο Χόϊλουντ,ο οποίος τα έβαλε με το δικό του αποκλειστικά σπαθί και χωρίς καμία βοήθεια.

Στο ένα ξεκίνησε πίσω απο το κέντρο και κέρδισε στο σπρίντ όσους ήταν μπροστά του βάζοντας ωραιότατο γκολ,ενώ στο πρώτο κέρδισε και με δύναμη και με ταχύτητα.Και στις δυο φάσεις είχε ντεσαβαντάζ.

Αν δεν ηταν αυτός η Μάντσεστερ που έχει κέντρο παιδικής χαράς και ΚΑΠΗ μικτό θα εισέπραττε 6-7 γκολ.Ο Ικάρντι έχασε και πέναλτυ το οποίο έκανε  η χελώνα Κασεμίρο και αποβλήθηκε στο 2-2.

Οι επίσης οι χαζοχαρούμενοι-ιδιοκτήτες Γκλέϊζερ μέχρι χθες το βράδυ δεν άκουγαν τις αποδοκιμασίες στο Μάντσεστερ και ο “προπονητής-Τοτός Τεν χαγκ ήταν ακόμα στη θέση του.

Για ώρες;Μέρες;

Η Ρεάλ δείχνοντας αξία σταθερή ανεξάρτητα απο προπονητές κλπ ανέτρεψε το σκορ και κέρδισε μέσα στη Νάπολι με 3-2.Το ίδιο έκανε η Μπάγερν στην Κοπεγχάγη και κέρδισε με 2-1,όπως και η Μπράγκα που κέρδισε στο Βερολίνο την Ουνιόν στις καθυστερήσεις με 3-2 ανατρέποντας το 2-0.Ματσάρα και στο Αϊντχόβεν,όπου η Σεβίλλη προηγήθηκε στο 68.Ισοφαρίστηκε στο 86 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ξαναπροηγήθηκε!Η Αϊντόβεν ισοφάρισε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.