Αρχική Αθλητικα O Αλκαράθ είναι ο νέος βασιλιάς του τένις,σάρωσε τον Τσιτσιπά στο Ρολάν...

O Αλκαράθ είναι ο νέος βασιλιάς του τένις,σάρωσε τον Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός!

893

 

Ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ στα 20 του χρόνια έφτασε στο Νο1 του τένις και η σαρωτική νίκη του επι του Τσιτσιπά επιβεβαιώνει απλώς οτι είναι ο διάδοχος του σημερινού βασιλιά του τένις Νοβακ Τζόκοβιτς.

Ακόμα και αν ο φιλέλληνας σέρβος που βρίσκεται στην κορυφή των τίτλων νικήσει τον Αλκαράθ στο ρολάν Γκαρός ο νεαρός Ισπανός δείχνει ότι έχει τα φυσικά και τα τεχνικά προσόντα πολλές κλάσεις πάνω από όλους οτυς αλλους για να μείνει στην κορυφή τα επόμενα πολλά χρόνια.

Εάν το μυικό του σύστημα δεν είναι προϊόν ντοπιγκ και διατηρηθεί τότε ,όπως ο Ναδάλ θα διαγράψει πολυετή ιστορία στην κορυφή καθώς ο Τζόκοβιτς είναι πια σε μεγάλη ηλικία.

Ο Αλκαράθ υστερεί των Τζόκοβιτς και τσιτσιπά σε τεχνική,αλλά ενώ ο Τζόκοβιτς έχει σιδερένιο μυϊκό σύστημα ανάλογο και ταχύτητα επίσης ο Τσιτσιπάς είναι πιο τεχνικός στα ψηλά χτυπήματα,αλλά υστερεί σε “πατήματα” και ταχύτητα και αν δεν αλλάξει τελείως τετρακεφάλους και δικεφάλους δεν έχει καμία τύχη απέναντι σε τενίστες όπως ο Ναδάλ και ο Αλκαράθ.

Πάλεψε μόνο το τρίτο σετ(7-6) στο 3-0 σετ απο τον Αλκαράθ και αποκλείστηκε από τον ημιτελικό,όπου πέρασε και ο Τζόκοβιτς με 3-1 επι του Κατσάνοφ.