Αρχική Αθλητικα O Κριστιάνο και ο Γιάννης που συναρπάζουν τον κόσμο και οι...

O Κριστιάνο και ο Γιάννης που συναρπάζουν τον κόσμο και οι …Παπανδρέου που κυβερνουν έναν αιώνα!

699

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γεννήθηκε ανήμερα των γενεθλίων του Ανδρέα Παπανδρέου (5 Φεβρουαρίου 1985 )και σε εκείνα τα γενέθλια είχε γεννηθεί το σκάνδαλο Κασόγκι-Παπανδρέου-μίζες όπλων.

Κατα μία συγκυρία την ημέρα που ο γυιός Παπανδρέου Γιώργος ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του (παρότι έχασε τη δίκη με τον κατήγορο των Παπανδρέου, δημιουργό της λίστας Λαγκάρντ Φαλσιανί) ο Κριστιάνο έδειχνε στον κόσμο ότι παρότι θα συμπληρώσει τα 37 σε 3 μήνες είναι ο πρώτος  των πρώτων όλων των εποχών.

Και η Ελλάδα είναι πρώτη των πρώτων στον δυτικό κόσμο αλλά αρνητικά.Είναι η μονη χώρα της Ευρώπης που κυβερνάται απο 3 οικογένειες από τον παγκόσμιο πόλεμο και μετά.Από το 1945.Μια απο αυτές οι Παπανδρέου.Ο Φαλσιανί είπε ότι με τον θηριώδη λογαριασμό των 585 εκατομμυρίων ευρώ εκβιάστηκαν οι Παπανδρέου και κέρδισε τη δίκη όταν ο Γιώργος τον καταμήνυσε για συκοφαντική δυσφήμηση.

Τόσα λεφτά πάντως ο πρώτος των πρώτων όλων των εποχών,ο Κριστιάνο δεν τα έχει βγάλει.Ερχεται κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα ,ρωτήστε τον…

Ο Κριστιάνο είναι ο μόνος μεγάλος ποδοσφαιριστής που όχι απλά έπαιξε στις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη(Γιουνάϊτεντ-Ρεάλ-Γιουβε-Γιουναϊτεντ αλλά από την πρώτη ημέρα ως την τελευταία σε αυτές τις ομάδες είναι ο πρώτος.

Το βράδυ της 20 Οκτωβρίου 2021 φαινόταν καταστροφικό για την γουνάϊτεντ με τον Κριστιάνο,δυο ημέρες μετά την θεαματική ήττα της στο Λέστερ με ανατροπή σε βάρος της…

Εχανε 2-0 από την Αταλάντα στο ημίχρονο και έπαιζε χάλια.

Στο 81 ο Κριστιάνο Ρονάλντο απογειώθηκε και με κεφαλιά έγραψε το 3-2 της νίκης και το κατάμεστο “θέατρο των ονείρων” τον χειροκροτούσε όρθιο και εκστασιαζμένο!

Ο ΓΙάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε πάλι με Παπανδρέου στην εξουσία στις 6 Δεκεμβρίου του 1994 στα Σεπόλια.

Την ίδια ημέρα με τον Ρονάλντο στις ΗΠΑ ήταν πρωταγωνιστής.Στην πρεμιέρα του ΝΒΑ ανακηρύχθηκε πρωταθλητής επίσημα,αλλά και μέσα στους 75 καλύτερους όλων των εποχών.Είναι ακόμα 27 χρόνων.Αν δεν τραυματισθεί είναι βέβαιο ότι θα ανέβει πολύ πιο ψηλά.Ηδη έχει κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια και γέμισε με προσφορές σε δώρα και χρήμα τις φτωχογειτονιές στα Σεπόλια τα οποία μνημονεύει  από τα διεθνή φόρα.

Επι των Παπανδρέου τα Σεπόλια είχαν γίνει γνωστά γιατί σε μια νεροποντή πλημμύρισε μια πολυκατοικία στην οδό Καλαμά 27 και αυτό ήταν αφορμή να αποκαλυφθεί ότι με διακριτική επιτήρηση …μυστικών υπηρεσιών  ήταν εκεί μια γιάφκα τρομοκρατών!!!

Ο Γιάννης στην πρειμιέρα ήταν και πάλι πρώτος.Εβαλε 32 ποντους είχε 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ .Νίκησε με άνεση 127-104 τους Νέτς του άσπονδου φίλου του Χάρντεν,ομάδα που πέρυσι απείλησε να του στερήσει το πρωτάθλημα και ο Χάρντεν δεν μπόρεσε να το χωνέψει,καθώς είχε δηλώσει ότι πήγε στους Νετς για να πάρει με τα άλα αστέρια το πρωτάθλημα…

Στα άλλα ματς:Φαινόταν οτι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα κρατούσε το 0-0 απέναντι στην περίφημη Μπάγερν.Αλλά μετά το 70ο λεπτό η άμυνα τον πρόδωσε με παιδικά λάθη και αυτογκόλ και στο τέλος η Μπενφίκα συνετρίβη με 4-0…Η Γιούβε,η Τσέλσι και η Μπάρτσα επίσης νίκησαν δύσκολα ή εύκολα.