Αρχική Αθλητικα O Μαρινάκης με την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ στο μεγάλο σαλόνι(πρέμιερ λιγκ) της...

O Μαρινάκης με την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ στο μεγάλο σαλόνι(πρέμιερ λιγκ) της Αγγλίας!

593

Οταν στο ιστορικό Γουέμπλεϊ του ΛΟνδίνου μαζεύονται 80 χιλιάδες θεατές για να δουν αγώνα προβιβασμού στο μεγάλο σαλόνι της Αγγλίας και δεν υπάρχει το παραμικρό καπνογόνο,το παραμικρό παρατράγουδο βρισιάς στους παίκτες που αγωνίζονται χωρίς κάγκελα στο μισό μέτρο τότε θλίβεται κανείς με το ελληνικό χάλι.

Παίζει ο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και αντίστροφα και το μισό γήπεδο είναι άδειο,ενώ στο άλλο μισό βλέπει κανείς όποιοας κατηγορίας αίσχος θέλει.

Και ακούει τον Σαββίδη με το πιστόλι ή τον Μαρινάκη με 20 φουρκωτούς να δηλώνουν ευχαριστημένοι αν νίκησε η ομάδα τους και τα λοιπά τοιαύτα.

Φυσικά σε όλες τις άλλες”μεγάλες” ομάδες δεν υπάρχει καμία διαφορά,οι σχέσεις Μαρινάκη-Αλαφούζου και άλλων είναι σχεδόν άριστες και τα υπόλοιπα γήπεδα είναι ακριβώς της ίδιας εικόνας.Γιατί; Μα γιατί έτσι ακριβώς τα θέλει η πολιτική σκηνή και αυτή και μόνον κάνει κουμάντο στο λεγόμενο ελληνικό ποδόσφαιρο.Οποιος επιχειρηματίας δεν προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο,όπως και να λέγεται απλά φεύγει…

Στο Γουέμπλεϊ έπαιζε η ομάδα του Μαρινάκη ,η ιστορική και δυο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν 40-50 χρόνια Νότιγχαμ.Και ο Μαρινάκης με γραβάτα και μόνος του(!) στη θέση να κάνει απλά το …σταυρό του σεμνά και ταπεινά ,όταν τον έδειχνε η κάμερα.

Θυμίζει το διπλό σκηνικό χώρες με φύλαρχους.Στη χώρα τους εξαφανίζονται αντίπαλοι δια πυρός και σιδήρου και όταν πάνε στο εξωτερικό είναι των…μοναστηριών!

Οι δυο ομάδες στο Γουέμπλεϊ ήταν οι ισοδύναμες και σ τον αγωνιστικό χώρο Νότιγχαμ και Χάντεσφιλντ.Η Νότιγχαμ πήρε με 1-0 την άνοδο και τα 200 και πλέον εκατομμύρια μπόνους επένδυσης χωρίς να βάλει γκολ.Σε μια ανούσια φάση το έβαλε κατά λάθος αντίπαλος και αυτό το αυτογκόλ έκρινε τον αγώνα ,ο οποίος ούτε φάσεις είχε,ούτε κορμιά,λόγω της κρισιμότητας έπεφταν.

Εντυπωσιακά φτωχή ήταν η αναφορά της ΝΟΒΑ που μετέδιδε τον αγώνα απευθείας στον Β.Μαρινάκη.Ισως εξαιτίας της ΚΟΣΜΟΤΕ και του ελληνικού κατ ευφημισμόν …πρωταθλήματος.

Στο Γουέμπλεϊ πάντως οι περισσότεροι θεατές ήταν της ομάδας από τα δάση του Ρομπέν και θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα διαχεριστεί ο Β.Μαρινάκης την Νότιγχαμ και τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και έδωσε τεράστια ώθηση στην Αλκμααρ να σαρώσει με 6-1 και να υπερσκελισει την Φίτεσε.Επαιξε φυσικά και ο Χατζηδιάκος.