Αρχική Αθλητικα “Η ΑΕΚ πάει φουλ για το πρωτάθλημα” Ισοπαλία στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού Αποτελέσματα...

“Η ΑΕΚ πάει φουλ για το πρωτάθλημα” Ισοπαλία στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού Αποτελέσματα Ελλήνων εξωτερικού…

298

 

Ήταν για πολλούς λόγους ένα σημαντικό ερωτηματικό και εμπόδιο ο Ατρόμητος για την ΑΕΚ στο Περιστέρι και αρκετοί θεωρούσαν ότι και με τον άσχημο καιρό θα μπορούσε να σκοντάψει η …βέβαιη πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Ομως ανακαλύφθηκε ότι τα δοκάρια είχαν ένα πρόβλημα στο ύψος κλπ και με τις σχετικές ενστάσεις και εντάσεις το παιχνιδι δεν έγινε.Πιθανότατα η ΑΕΚ θα το κερδίσει με την ένσταση,αφού είναι ευθύνη του Ατρομήτου.

Ερώτημα παραμένει το πως ακριβώς έγινε η ανακάλυψη γιατί με το…μάτι δεν φαίνεται…

Στη διαμάχη που ξέσπασε η ΑΕΚ επιβεβαίωσε διάλογο των ιδιοκτητών των ομάδων στον οποίο ο Δ.Μελισσανίδης είπε ότι η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα και θέλει τους 3 βαθμούς του αγώνα.

Αντιθετα έγινε με γεμάτη την Τούμπα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ αν και υπήρξαν φάσεις(δοκάρια εκατέρωθεν και με τον αέρα θα μπορούσε να μπει γκολ.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς και πάλι να πείσει κέρδισε τη Λαμία με 2-0,αλλά μέχρι την αποβολή ενός ξένου της Λαμίας φαινόταν ότι η Λαμία θα μπορούσε να ισοφαρίσει,αφού στο β ημίχρονο ο ΠΑΟ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο.

Το σκορ άνοιξε με συνεργασία Βαγιαννίδη-Ιωαννίδη και ασιστ στον Ούγγρο Κλαϊνχάϊσλερ.Το δεύτερο γκολ ο Σπόραρ στις καθυστερήσεις και ενώ η Λαμία έπαιζε για 25 λεπτά με 10 παίκτες.

Ματσάρα στο Ηράκλειο με ΟΦΗ και ΠΑΣ να μένουν στο 0-0 επειδή στις καθυστερήσεις ο σκόρερ του ΟΦΗ ήταν μερικά εκατοστά οφσάϊντ…

Στο 0-0 έμειναν στο αγρίνιο ο Παναιτωλικός με τον Αστέρα,ενώ ο Ιωνικός νίκησε τον Άρη 1-0 και απολύθηκε ο προπονητής Πάρντιου.

Ο Άρης και πάλι έπαιζε χωρίς Έλληνα και είναι χαρακτηριστικό ότι στον ΠΑΟΚ ο καλύτερος και πάλι ανάμεσα στην άσημη λεγεώνα ήταν ο νεαρός Κωνσταντέλιας και από την λεγεώνα του Ολυμπιακού ο Πασχαλάκης.

Η Μάντσεστερ(μία είναι η Μάντσεστερ) νίκησε την Κρύσταλ και σε συνδυασμό με την ήττα της Σίτυ από την Τότεναμ(το 200ο γκολ κορυφής του Κέην) πλασσάρεται για τη δεύτερη θέση,αλλά δύσκολα θα πιάσουν την Άρσεναλ η οποία έχασε απο την Εβερτον.

Ο Τσιμίκας μπήκε αλλαγή και ενώ η Λίβερπουλ είχε ως τότε(83) κοματιαστεί (3-0) απο τους “λύκους” της Γούλβς και παραπαίει κάπου στην 8η θέση.Εχει το Τσάμπιονς λιγκ να ελπίζει…

Αλλαγή και οι Κυριακόπουλος και Ζαγαρίτης στην Ιταλία όπου οι ομάδες τους (μπολόνια-Πάρμα)νίκησαν.Αλλαγή έγινε στο 0-0 ο Αλμπάνης στην Ανδόρα και στις καθυστερήσεις η Σαραγόσα την νίκησε..

Μπακασέτας και Σιώπης ήταν βασικοί αλλά στο ντέρμπι η Γαλατά νίκησε 2-1 με γκολ των πρώην ναπολιτάνων Μέρτενς και Ικάρντι.

Η Νάπολι παίρνει πρωτάθλημα με νέα νίκη εκτός με 3-0 την Σπέτσια και η Ιντερ εφτασε 2η με μεγάλη διαφορά αφού νίκησε 1-0 τη Μίλαν στο ντέρμπι