Αρχική Αθλητικα Ο Μουρίνιο στα θηρία του Κολοσσαίου.Τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα στο ελληνικό...

Ο Μουρίνιο στα θηρία του Κολοσσαίου.Τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα στο ελληνικό πρωτάθλημα!

355

O Ζοζέ Μουρίνιο κάποτε συστηνόταν ως ο Νούμερο 1 προπονητής.Μετά μερικά χρόνια σε κορυφαίους συλλόγους ήρθε η κάθοδος,οι απολύσεις,οι αλλαγές,οι δικαιολογίες για το “οι άλλοι φταίνε”.

Κατέληξε στη Ρόμα και φέτος είχε πει ότι “θα είναι η χρονιά της στην Ιταλία μετά το πρωτάθλημα της Νάπολι πέρυσι.

Οχι μόνο δεν δείχνει “χρονιά της Ρόμα”,αλλά μάλλον ο Μουρίνιο είναι έτοιμος για τα “θηρία” του ρωμαϊκού Κολοσσαίου,καθώς η Ρόμα πάει για τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τη σημερινή ξεγυρισμένη 4άρα(4-1)από την Τζένοα που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία…

Και η Αλκμααρ παρότι προηγήθηκε στο γήπεδό της με τον Παυλίδη εισέπραξε μια ροπαλιά απο την Χέρκουλες και έπεσε μετά το 1-1 στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στο οποίο παραπαίει ο Αγιαξ.

Ο Δουβίκας μπήκε αλλαγή στη Θέλτα που έμεινε στο 1-1 ενώ ο Τσιμίκας έπαιξε σε όλο το μάτς ως βασικός στη νίκη της Λίβερπουλ στο κύπελλο με 3-1 επι της Λέστερ,η οποία έκλεισε με 0-1 το ημίχρονο.

Στην Ελλάδα μια απο τα σιχαμερά ίδια.

Οι μεν εναντίον των δε για το ίδιο επι δεκαετίε ςθέμα.Τη διαιτησία.Τώρα διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για έυνοια σε ΑΕΚ και ΠΑΟ και μιλάει για “Μπαλτακιστάν”.

Αιτία η διαιτησία του Παπαδόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το 2-1 της ΑΕΚ.Ισοφαρίστηκε στο 89 με πέναλτυ και αποβολή και στο αμέσως επόμενο λεπτό πήρε πέναλτυ με το οποίο νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1.Ο προπονητής του Ατρομήτου Κρις Κόλμαν δήλωσε ότι μέχι το πρωί να έπαιζε η ομάδα του με αυτό τον διαιτητή δεν θα έπαιρνε τίποτα…

Ο Ολυμπιακός φωνάζει και για π’εναλτυ που δόθηκε στον ΠΑΟ στην Τρίπολη,όπου ο ΠΑΟ νίκησε με 4-1 και με εξαιρετικό 4ο γκολ του Ιωαννίδη.

Ο Ολυμπιακός νίκησε καθαρά τον Άρη με 4-1 και ο ΠΑΟΚ τον Βόλο με 3-0.Κηφισιά  και Λαμία ήρθαν 1-1,όπως και Παναιτωλικός με ΟΦΗ.