Αρχική Αθλητικα Ο Θρύλος εξέθεσε τον Αρη,ο ΠΑΣ τον ΠΑΟΚ και …εκτέθηκαν μαζί ΠΑΟ-ΑΕΚ!

Ο Θρύλος εξέθεσε τον Αρη,ο ΠΑΣ τον ΠΑΟΚ και …εκτέθηκαν μαζί ΠΑΟ-ΑΕΚ!

552

Ο πολυδιαφημισμένος στην …ψωροκώσταινα Αρης των 11 ξένων και του ξένου προπονητή στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς έπαιξε με…μισοάδειες κερκίδες.

Και εκτέθηκε.

Οι φίλαθλοι αν δεν έχουν και γνώση μαζί,έχουν ένστικτο και ξέρουν τι είναι αυτά που βλέπουν.Και έβλεπαν μια λεγεώνα των κάτω ραφιών να παίρνει αποτελέσματα από άλλες λεγεώνες σε ένα εντελώς αναξιόπιστο πρωτάθλημα και να εμφανίζεται ως κάτι σαν τον παλιό δοξασμένο σε γήπεδα και του εξωτερικού Αρη.

Σαν τον παλιό δοξασμένο ΠΑΟΚ ήθελαν οι διοικούντες τον να θεωρούν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τη σημερινή ομάδα που παίζει με έναν-δυό Ελληνες και σπάνια τρεις.

Και ΤΑ γιάννινα των φτηνών ξένων τον εξέθεσαν κι αυτόν.

Στο ΟΑΚΑ εκτέθηκαν μαζί ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ με τους 18 ξένους στους 22.

Ενα ντέμπι που υποτίθεται ότι θα έκρινε την Ευρώπη.Και ήταν μια άνοστη σουπα με ένα δυο αστεία σουτ εκτός περιοχής και με ανούσια κυκλοφορία μπάλλας σαν να είναι το πρωτάθλημα παλαιμάχων…

Ο Ολυμπιακός ήταν αδιάφορος και παρά το “χουνέρι” με Κουέστα -μπουχαλάκη στο παρελθόν παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς εκ των οποίων 6-7 νεαροί Ελληνες και ένας παλιοσειρά”.

Και διαψεύδοντας κάθε σκέψη για …περπάτημα έπαιξε στα ίσα και κέρδισε εύκολα τον Αρη των 11 ξένων.

Το ίδιο έκανε με το ίδιο σκορ ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στα Γιάννινα,ενώ σε ένα ματς που δεν αξίζει καμιάς κριτικής περισσότερης από όσο ένα ματς …πρωταθλήματος Τύπου ΑΕΚ και ΠΑΟ έμειναν στο 0-0.

ΕΥΡΩΠΗ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έβαλε γκολ στον Αγιαξ και η ομάδα του Αλκμααρ έφερε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της.Επαιξε σε όλο το μάτς ο Χατζηδιάκος δείχνοντας ότι είναι στοπερ ευρωπαϊκού επιπέδου.

Το ίδιο και ο Μαυροπάνος που κράτησε όρθια την Στουγκάρδη μέσα στο Μόναχο στο 2-2 με την πρωταθλήτρια Μπάγερν.

Η Σίτι καλπάζει για το πρωτάθλημα και ξέφυγε 3 βαθμούς απο τη Λιβερπουλ συντρίβοντας 5-0 τη Νιούκαστλ.

Η Ρεάλ πήρε ήδη το πρωτάθλημα και με αρκετούς αναπληρωματικούς έχασε εκτός 1-0 από την Ατλέτικο