Αρχική Αθλητικα O Θρύλος φουλ για τελικό-ο Ρονάλντο έπιασε μια ακόμα αθλητική κορυφή!

O Θρύλος φουλ για τελικό-ο Ρονάλντο έπιασε μια ακόμα αθλητική κορυφή!

685

 

Ο Ολυμπιακός θα έχει αντίπαλο Μπάγερν ή Μονακό στην Ευρωλίγκα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φτάσει στα ημιτελικά και με τη φόρα που θα χρειάζεται για τελικό.Αντίθετα ο Παναθηναϊκός πρέπει να πετάξει τη φετινή χρονιά και θα το κάνει με επιτυχία αν τις επόμενες ώρες προχωρήσει ο Βοτανικός και επανέλθει με νέες επενδύσεις ο ιδιοκτήτης Δημ.Γιαννακόπουλος.

Αν ο Βοτανικός δεν προχωρήσει (οι προβλέψεις δείχνουν ψηφοφορία θρίλερ)τότε θα αρχίσουν όλα απο την αρχή.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τραγωδία για τον διάσημο συμπάικτη του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ,τον υποψήφιο και για καλύτερο παίκτη στον κόσμο Αιγύπτιο Μωχάμεντ Σαλάχ,μιά ακόμα κορυφή για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Σαλάχ όχι μόνο έχασε την πρόκριση στο Μουντιάλ και την ρεβάνς από τον Σενεγαλέζο Μανέ,αλλά ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος!Στο ματς της Αιγύπτου με την Σενεγάλη του Σισσε(Ολυμπιακός)και του Μανέ(Λίβερπουλ) η Αυγυπτος έχασε στο γήπεδο της με το ίδιο σκορ(1-0)και το ματς κρίθηκε στα πέναλτυ.

Ο Σαλάχ χτύπησε πρώτος και το έχασε!Στη συνέχεια “κόπηκαν”και άλλων τα πόδια και χάθηκαν τέσσερα συνεχόμενα πέναλτυ!Με 3-1 στα πέναλτυ και τελευταίο του Μανέ η Σενεγάλη προκρίθηκε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πει ότι η Πορτογαλία παρά την διαδικασία των πλεί όφ θα έφτανε στο Μουντιάλ του Κατάρ και δικαιώθηκε!

Ετσι ο ίδιος έφτασε στην κορυφή με 5 Μουντιάλ.Εκεί βρίσκει και τον Μέσι και 3 παίκτες του παρελθόντος,οι οποίοι όμως δεν είχαν σε καμία περίπτωση την διάρκεια του Ρονάλντο στην κορυφή τόσων άλλων κατηγοριών του ποδοσφαίρου.

Εύκολα η Πορτογαλία νίκησε 2-0 τη Βόρεια Μακεδονία,η οποία δεν απείλησε καν να “σκοτώσει” μετά την πρωταθλήτρια Ευρώπης,και την προηγούμενη νικήτρια.

Τα δυο γκολ ο Φερνάντες ,συμπαίκτης του Κριστιάνο στη Γιουνάϊτεντ και με την πρόκριση απομακρύνεται ο Φερνάντο Σάντος απο τη Νέα Φιλαδέλφεια τουλάχιστον για τον προσεχή χρόνο.

Στα τελικά και η Πολωνία που νίκησε 2-0 την Σουηδία.Ο Κριχόβιακ που ήρθε στην ΑΕΚ από την ρωσική Κρασνοντάρ  κέρδισε το πέναλτυ και ο Λεβαντόφσκι έβαλε το πρώτο γκολ .Ακολούθησε ο Ζελίνσκι.

 

Η ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα θα περιμένει επιτυχίες στην εποχή του Ουρουγουανού διάσημου γκουστάβο Πογέτ.Τα  δυο πρώτα δείγματα γραφής ήταν ανάμικτα.Καλό στην ισχυρή  Ρουμανία με τη νίκη απο το γκολ του Μπουχαλάκη.Οχι καλό στο Μαυροβούνιο όπου με αλλαγές στην σύνθεση έχασε 1-0.