Αρχική Αθλητικα Ο Παναθηναϊκός πήρε προπονητή (και …Αντετοκούνμπο)απο το πάνω ράφι-η Μάντσεστερ ακόμα δεν...

Ο Παναθηναϊκός πήρε προπονητή (και …Αντετοκούνμπο)απο το πάνω ράφι-η Μάντσεστερ ακόμα δεν έδιωξε το “πιλάφι” από τον πάγκο της!

460

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε(για 2 χρόνια) με τον διάσημο και καλύτερο προπονητή της Ευρωλίγκα τα τελευταία 2-3 χρόνια.Τον Εργκιw Αταμάν,ο οποίος πήρε από τον πάτο της Ευρωλίγκα την Αναντολού Εφές και την ανέδειξε δυο φορές συνεχόμενες πέρυσι και πρόπερσι πρωταθλήτρια Ευρώπης,ενώ με καλούς παίκτες έπαιζε και το καλύτερο μπάσκετ της Ευρωλίγκα.

Ο Αταμάν δεν θα συμφωνούσε με τον Παναθηναϊκό αν δεν είχε εξασφαλίσει και παίκτες απο το πάνω ράφι.

Κατά τις πληροφορίες έχει συμφωνήσει ήδη με τους  Βιλντόζα, Κώστα Αντετοκούνμπο, Μωραΐτη και κοντά είναι και  ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ εάν και εφόσον αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο.Στόχος επίσης είναι ο Φακούντο Καμπάτσο στον οποίο έχει κατατεθεί πρόταση που ξεπερνάει σε μεγάλο βαθμό τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο.

Προφανώς κοντά στον Παπαγιάννη θα προσθέσει και αξιόπιστους ψηλούς,σίγουρα έναν Αμερικανό από το πάνω ράφι και πιθανόν να παραμείνει  και ο Γκουντάϊτις  ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να σταθεί.

Προφανές είναι επίσης ότι ο ΠΑΟ μάλλον εξασφαλίζει τις υπογραφές για το ΟΑΚΑ,το οποίο αποτέλεσε προυπόθεση ανάπτυξης του ΠΑΟ.

Στο ποδόσφαιρο μεγάλη έκπληξη αποτελεί η περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υπό την ιδιοκτησία των άσχετων με το ποδόσφαιρο Αμερικανών Γκλέϊζερ.

Παραπαίει χρόνια και φέτος θεωρείται και μεγάλη επιτυχία αν βγει 3η η τέταρτη για το τσάμπιονς λίγκ.

Πήρε από τον Αγιαξ τον επιτυχημένο εκεί(καμία σχέση η Ολλανδία με το αγγλικό ποδόσφαιρο…) Ντενχάαγκ και αποδείχθηκε ένα σκέτο …πιλαφάκι.

Χθες είχε έναν ακόμα εξευτελισμό,κοντά τους πολλούς φέτος.Αυτή τη φορά έχασε από την παραπαίουσα στην Ισπανία Σεβίλλη με 3-0 και γκολ που δεν πέτυχαν οι αντίπαλοι,αλλά τα σερβίρισαν με παιδικά λάθη οι “ναυαγοί”-παίκτερς της Μάντσεστερ.Ετσι πάει και ο στόχος ευρωπαϊκού τίτλου…

Το πρωτάθλημα το διεκδικεί πιά στα ίσα ο καλύτερος προπονητής της τελευταίας 10ετίας στην Ευρώπη,ο Πε Γκουαρντιόλα με τη Σίτυ.αφού η Αρσεναλ που είχε πολλούς βαθμούς διαφορά κατάφερε μετά το 88 να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας(3-3) στο γήπεδό της από την τελευταία της βαθμολογίας Σαουθάμπτον…

Η Μπολόνια με τον Κυριακόπουλο βασικό και τον Λυκογιάννη στον παγκο έχασε μετά συνεχή καλά αποτελέσματα απο την ουραγό Ελλάς Βερόνα με 2-1