Αρχική Αθλητικα Ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου “παίζει” για συμφωνίες με τον Ερντογάν!Ανατροπές στο Μάντσεστερ!..

Ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου “παίζει” για συμφωνίες με τον Ερντογάν!Ανατροπές στο Μάντσεστερ!..

119

Ένας φίλος μας θύμισε μια συζήτηση που είχαμε τον Αυγουστο και προβλέπαμε ότι ο Γιοβάνοβιτς θα έχει εκδιωχθεί από τον Παναθηναϊκό μέχρι το Γενάρη.

-“Αυτά που λές είναι τρελά.Και να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη απο τον πρώτο γύρο ο Γιοβάνοβιτς τον έκανε αξιοσέβαστη ομάδα απο ομάδα για τα μπάζα.Γιατί να τον διώξει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ:Γιατί αυτός είναι ο Αλαφούζος.Μόλις ο Δώνης έφτιαξε ομάδα με τα πιτσιρίκια και εξευτέλισε τις προηγούμενες επιλογές του με ξένους και μεταγραφές κλπ τον έδιωξε.Και ο Δώνης τώρα είναι προπονητής στο πρωτάθλημα που παίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο,ο Μπενζεμά,ο Μίτροβιτς και άλλοι άσοι και πάει περίφημα χρησιμοποιώντας κυρίως γηγενείς.

-Μα αν τον διώξει θα διώξει και τον κόσμο από το γήπεδο.Τώρα χαίρεται την ομάδα του.

-Το τελευταίο που νοιάζει τον Αλαφούζο είναι ο κόσμος.Χρήματα έχει να φάνε και οι κότες.Δεν τον απασχολεί καθόλου το οικονομικό βάρος απο τον ΠΑΟ.Το θεωρεί πενταροδεκάρες,ασήμαντο.

Χθες βράδυ σε μια παρέα παίζοντας μπάλλα  με Χρηστο Αρδίζογλου,Δημήτρη Γενιά,Πάνο”Ρεδόντο” Χασάπη και άλλους θυμηθήκαμε την κουβέντα του Αυγούστου.

Και η ερώτηση: Τι παίζει με τον γνωστό τούρκο προπονητή(Γαλατά Σεράϊ,Εθνική Τουρκίας,κ.α.) Φατίχ Τερίμ που πήρε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Παίζει…πολιτική.Ο Μπασκετικός ΠΑΟ θα πάρει με τον Αταμάν φάϊναλ φορ και ίσως και πρωτάθλημα Ευρώπης,ο ποδοσφαιρικός θα πάρει πρωτάθλημα Ελλάδας,το γήπεδο θα προχωρήσει στο Βοτανικό για διαφήμηση και όλα αυτά θα δέσουν ένα ωραίο σκηνικό για διακρατικές συμφωνίες με τον φίλο του Αταμάν,τον Ταγίπ Ερντογάν.Μην ξεχνάει κανείς τον Φέλιξ Μπίτζιο στην Αντιπροεδρία του μπασκετικού ΠΑΟ.

Νέα ερώτηση:Και ο Ολυμπιακός,ο ΠΑΟΚ,η ΑΕΚ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Η ΑΕΚ είναι ευχαριστημένη με το περσινό.Ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι ευχαριστημένος αν δεν τον εκδιώξουν τελείως από Ελλάδα και ας μην πάρει τίποτα ο ΠΑΟΚ και ο Μαρινάκης τα είπε πρόσφατα με τον ….Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα!Ολα καλά!

ΕΡΩΤΗΣΗ:Και ο Γιοβάνοβιτς που θα πάει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Πρώτη επιλογή να περιμένει πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ που παραπαίει,αλλιώς σε κάποια πολύ καλή ομάδα.Βέβαια το σενάριο εξασθενίζει καθώς άρχισε η εποχή Ράτκλιφ εκεί.Οι μισητοί στο Μάντσεστερ Γκλέϊζερς πούλησαν με 1,2 το κρίσιμο ποσοστό στον σερ Ράτκλιφ και η Μάντσεστερ έκανε σήμερα στο γήπεδο την ανατροπή της χρονιάς!Απο 0-2 στο ημίχρονο και έξοδο του Τενχάγκ το γύρισε σε 3-2 τελικό…

Ερώτηση:Τι ποσοστό δίνετε σε αυτές τις προφητείες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Καληνύχτα!