Αρχική Αθλητικα Ο Παυλίδης και ο Χατζηδιάκος νίκησαν τον Αγιαξ!Νικες για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ

Ο Παυλίδης και ο Χατζηδιάκος νίκησαν τον Αγιαξ!Νικες για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ

605

“Αν δεν εισαι στα “συστήματα” της Ψωροκώσταινας και να νικήσεις τον Αγιαξ στο σπίτι του θα το μάθει μόνο η μητέρα σου” έλεγε πριν μερικά χρόνια ένας μεγάλος Έλληνας ποδοσφαιριστής,μέλος της ομάδας που το 2004 πήρε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εκείνη την εποχή το Έβερεστ των ελληνικών ομάδων που έπαιζαν με 7-8 Έλληνες και 1-2 ξένους επιπέδου Ριβάλντο και Τζιοβάνι ήταν το “φέρτε μας τον Αγιαξ”.Αυτό ήταν το πιο ψηλό παγκόσμιο ποδοσφαιρικό εμπόδιο.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης άνοιξε το σκορ στο σπίτι του Αξιαξ και η ομάδα του Αλκμααρ ,η οποία έχει σχεδόν πάντα και τον Χατζηδιάκο βασικό στην άμυνα νίκησε τον πρώτο της βαθμολογίας Αγιαξ,ο οποίος και φέτος αποδίδει ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας.

Το όνομά του ο Παυλίδης ακόμα δεν το έχει δει παρότι πέρασαν ώρες απο το ματς.Και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας.

Στην Ψωροκώσταινα μας περιγράφουν κάποιον απίθανο Εμβιλά τους 11 ξένους του “Αρη”,τους 10 ξένους που (ξανα)παρέταξε στη Λεωφόρο ο Αλαφ…,συγνώμη ο Παν”αθηναϊκός”.

Μα θα πείτε και η Ρεάλ παίζει με 9 ξένους και κερδίζει την Ατλέτικο η οποία επίσης παίζει με άλλους τόσους ξένους.Ακόμα και ο “Αγιαξ”…

Καθένας ,όπως το βλέπει…Φαίνεται όμως ότι μάλλον οι πολλοί δεν το βλέπουν θετικά στην Ψωροκώσταινα και τα γήπεδα είναι μια απέραντη ερημιά ,εκτός και αν γίνει κανέναν ντέρμπι και οι ιδιοκτησίες έχουν μεταξύ τους μεγάλο εξωαθλητικό ανταγωνισμό… “Τσεκάραμε” ότι σε παιχνίδια των λεγόμενων μεγάλων ομάδων της Ψωροκώσταινας δεν είχαν πάει πολλοί στενοί συγγενείς Ελλήνων παικτών που είναι στην 20άδα και μερικοί παίζουν.

Ο Ολυμπιακός με 3 Έλληνες νίκησε τον “Αρη” που ξεκίνησε μόνο με ξένους 1-0.

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά φέτος ξεκίνησε με 4 Έλληνες και η Λαμία με 6.Τελικό σκορ 2-1 για τον ΠΑΟΚ ενώ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κοροναϊού το μάτς  του Απόλλωνα με τον ΟΦΗ.

Ο Μανωλάς είναι μόνιμα στον πάγκο της Νάπολι στην οποία γίνονται διάφορα άσχετα με το ποδόσφαιρο…Ο Λυκογιάννης μπήκε στο 60 στο μάτς της Κάλιαρι με την ίντερ και ενώ το σκορ ήταν 2-0.Η Κάλιαρι τελικά ηττήθηκε 4-0 και η ίντερ είναι πρώτη στη βαθμολογία.Αναπληρωματικός ήταν και ο κυριακόπουλος στην νίκη της Σασουόλο επι της Λάτσιο με 2-1

Στον πάγκο της Αρμίνια που έχασε 2-0 απο τη Χέρτα ήταν και ο Στέφανος Καπίνο.Βασικός ο Βλαχοδήμος στο 4-1 της Μπενφίκα.