Αρχική Ελλαδα O Στέφανος Κασσελάκης,o Xιώτης,ο Αυτιάς,η Πουνταζέζα, η ΕΡΓΟΣΕ,ο γαλάζιος μεγαλομιζαδόρος και ο...

O Στέφανος Κασσελάκης,o Xιώτης,ο Αυτιάς,η Πουνταζέζα, η ΕΡΓΟΣΕ,ο γαλάζιος μεγαλομιζαδόρος και ο ΣΥΡΙΖαίος με τη μίζα και τη βίλα στην Κηφισιά!

2599

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Περί του Βασίλη Χιώτη είχαμε γράψει στο παρελθόν αρκετά για τις προυπηρεσίες του και την προσφορά του στο συγκρότημα Ψυχάρη.Αυτού με τη γάτα των Ιμαλαίων και τη βίλα εκεί στους πλουσίους.Σε εκείνο το μέρος με τον διαβόητο Δασάρχη που στο ένα διόγραφο δήλωνε σεμνός και ταπεινός υπηρέτης του Δημοσίου συμφέροντος και στο άλλο …δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπιχειρηματίας ξεχνώντας τελείως την υπαλληλική ιδιότητα.Τον Δασάρχη που ορίστηκε πραγματογνώμονας στη …Φιλοθέη στα διαβόητα νταμάρια για τα οποία μεγάλο ενδιαφέρον είχε ο Ψυχάρης και άλλοι μεγαλοεπώνυμοι και η υπόθεση σερνόταν ως υπόθεση ΚΕΚΡΟΨ στα δικαστήρια γαι περίπου 35 χρόνια.Τόσα χρειάστηκαν να διαπιστώσουν ότι τα νταμάρια δεν είναι οικόπεδα οι δικαστές.

Ο Δασάρχης αποβλήθηκε μεν απο το δημόσιο αγαπητέ Στέφανε Κασσελάκη ,αλλά καθάρισε στην ουσία με τα εκατομμύρια των συναλλαγών του γιατί είχε ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ ένα μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν αυτός ο δημοσιογράφος,ο Χιώτης, με αυτές τις σπουδές που γράφει στο βιογραφικό του έφτασε να γίνει συνάδελφος του…Παπαχελά!Δηλαδή συνδιευθυντής σε αλαφοζόμεσο Ενημέρωσης και  τα ρέστα οι ωραίες παρέες στη διαβόητη για την νομιμότητα και την ηθική της Πουνταζέζα.

Δηλαδή  στο παρα θιν…βραχός,(φωτογραφία πάνω)εκεί όπου οι βίλες είναι πάνω στα βράχια του Σουνίου για να θυμίζουν ότι η Ελλάδα είναι ένα οικόπεδο,στο οποίο χτίζει κανείς μέχρι ακριβώς στο κύμα της θάλασσας.

Αν είναι επώνυμος με προσβάσεις στην εξουσία βέβαια…

Οταν πάει εκεί κανείς θαυμάζει τις ωρείες παρέες από εμπόρους όπλων,δημοσιογράφους και πλυντήρια που καθαρίζουν τα χρήματα από τα φάρμακα.

Μπορεί να τους δει κανείς να τρώνε στον περίφημο Σταμάτη κάθε βράδυ και να πληρώνουν λογαριασμούς για αστακούς κλπ που είναι ένα μηνιάτικο ενός…Δασάρχη,δηλαδή δημοσίου υπαλλήλου.

Και θα δει μεν τις γυναίκες τους σε χωριστά τραπέζια,αλλά όλα κι όλα…Καμία τους δεν φοράει …μπούρκα,η χιτζάμπ….Κάθονται σαν κοριτσοπαρέες.Αλλες είναι σιτεμένες και σταθερές στον ένα γάμο,άλλες είναι νεαρές μεν δευτέρου η τετάρτου γάμου,αλλά  είναι δε τύπου…Τράγκα.Δηλαδή …πατρίς,θρησκεία οικογένεια όχι αυτά τα οικογενειομηδενιστικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ήταν καμία έκπληξη η εξωπέταξη του Χιώτη απο το αλαφοζόμεσο Ενημέρωσης λόγω των αθλιοτήτων προς τον Κασσελάκη,ούτε θα είναι έκπληξη αν ακολουθήσει ο Αυτιούλης των ιδίων απόψεων και διανοημάτων με τον Χιώτη και περι των οποίων ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε τα εξής:

“Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του. Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;». Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα. Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του. Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας. Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του.”

Από τη δήλωση αυτή προσέξτε ιδιαίτερα ότι ο κ.Κασσελάκης αναφέρεται στα…εταιρικά αντανακλαστικά του αλαφουζομέσου Ενημέρωσης και όχι στα δημοσιογραφικά.

Η ερμηνεία ημών των άσχετων είναι ότι μάλλον δεν έχει σε καμία εκτίμηση τα δημοσιογραφικά αντανακλαστικά.

Κρίμα.

Είναι προφανές αν δει κανείς τα βίντεο με τους δυο του αλαφουζέϊκου μάλλον θα συμπεράνει ότι δεν είχαν κάτι ενδιαφέρον να ασχοληθούν και να σχολιάσουν…

Εμείς αυτό συμπεράναμε και σπεύδουμε να δώσουμε πληροφορίες στο αλαφουζομέσο ενημέρωσης,με τις οποίες μπορούν-κατά τη γνώμη μας-να ασχοληθούν αντι να …χάφτουν μύγες και όταν αυτές τρομαγμένες εξαφανίζονται να κάνουν τέτοιου είδους άθλια σχόλια.

Οι πληροφορίες αυτές είναι-κατά τη γνώμη μας φυσικά- εξίσου χρήσιμες και στο…ΣΥΡΙΖέϊκο και φυσικά και στα άλλα Κόμματα,τα οποία δηλώνουν ότι δεν κόπτονται για καρέκλες κομματικής μονιμότητας και εξασφαλισμένο επάγγελμα “κομματικό,πολιτικό στέλεχος”,αλλά για την καημένη “την Αριστερά που την πολεμάει το κεφάλαιο” και την καημένη “τη Δεξιά που την πολεμάει ο εθνο-οικογενειακό-θρησκευτικό μηδενισμός του ΣΥΡΙΖΑ”.

Πληροφορίες λοιπόν για δουλειά στο σπίτι και στο γραφείο για δημοσιογράφους και πολιτικούς όλων των ΜΜΕ και όλων των Κομμάτων:

  1.  Στάση Βανουάτου.Το 1997 ο Σημίτης ήταν πρωθυπουργός.Και μας ήρθε στα δημοσιογραφικά γραφεία μια ανακοίνωση που έλεγε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να ιδρυθεί ελληνική πρεσβεία στο Βανουάτου.Τώρα γυρίστε στους διπλανούς σας και ρωτήστε : τι είναι το Βανουάτου;Χωρίς να τους υποψιάσετε αναφέροντας πρεσβεία.Μετρήστε πόσοι το ξέρουν,σήμερα,μετά 26 χρόνια από την ανακοίνωση. Ο Σημίτης μπορεί να είχε καταδειχθεί από τον Κώστα Καραμανλή ως αρχιερέας της διαφθοράς,αλλα αποτελεί βασική πηγή άντλησης στελεχών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Μεταξύ των στελεχών και ο Χρ.Βερελής,μάλλον πνευματικός συγγενής του Σημίτη και υποψήφιος για θέσεις απο τον Κυριάκο.
  2. Το Βανουάτου είναι Κράτος στο…πουθενά του Ειρηνικού Ωκεανού και ειδικότερα κάπου στο τρίγωνο μεταξύ των Φιλιππίνων,της Παπούα Γουϊνέα και της Αυστραλίας.Μετά μερικά χρόνια από την ίδρυση της πρεσβείας μας στο Βανουάτου οι διεθνείς οργανισμοί ανακοίνωσαν τις χώρες-μπανανίες,οι οποίες λειτουργούν σαν αποθήκες κλεμμένων χρημάτων από πολιτικούς,επιχειρηματίες,δημοσιογράφους,δημοσίους υπαλλήλους κλπ.Περίοπτη θέση στον κατάλογο αυτών των μπανανιών πήρε το Βανουάτου!!! 2.
  3. Στάση Φιλιππίνες.Οταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το φαγοπότι στον ΟΣΕ, και στην ΕΡΓΟΣΕ υπήρξε κινητικότητα μεγάλη.Ενας υπουργός του Σημίτη με βίλα στην Πεντέλη είχε χάσει τον ύπνο του.Για να τον ξαναβρει κάλεσε σε ραντεβού ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας το οποίο πρωτοαγωνιστούσε στις καταγγελίες και δεν μπορούσαν να το τιθασσεύσουν οι ηγέτες της τότε Νέας Δημοκρατίας.Το ραντεβού έγινε σε πατάρι στην οδό Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας.Ο Υπουργός του Σημίτη πρότεινε στο στέλεχος να κάνει μελέτες για μια εταιρεία που είχε ο Υπουργός του Σημίτη στις….Φιλιππίνες και να της χρυσοπληρωθεί,χώρια και τα χρυσοπληρωμένα ταξίδια προς τα εκεί κάτω στον Ειρηνικό.
  4. Γραμμή ΟΣΕ-ΕΡΓΟΣΕ.Στάση ΣΥΡΙΖΑΕνα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ,ο Π.Κ.είναι δημόσιος υπάλληλος με μισθό 1600 ευρώ το μήνα.Διαθέτει στην Κηφισιά βίλα και μάλιστα μοναχή της και όχι κολλητά ,όπως είναι η βίλες-πολιτεία στην Πουνταζέζα του Σουνίου.Βίλα και 1600 το μήνα κύριε Στέφανε δεν παντρεύονται.Το ευτύχημα είναι ότι εκεί στο αλαφουζομέσο μάλλον …χάφτουν μύγες,δεν πήραν μυρωδιά οι καημένοι το στέλεχος αυτό του ΣΥΡΙΖΑ ειδάλλως πως θα τους γλίτωνε;Πως θα έχαναν τέτοια ευκαιρία να αφαιρέσουν το ηθικό πλεονέκτημα περί του οποίου πολλοί τυρβάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ;
  5. Γραμμή ΟΣΕ -ΕΡΓΟΣΕ: Στάση Νέα Δημοκρατία.Ενα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ο Δ.Ρ. είναι δημόσιος υπάλληλος με μισθό 1600 ευρώ το μήνα.Διαθέτει εταιρεία ΕΠΕ και ακίνητα που δεν ονειρεύεται ο Μπιλ Γκέϊτς.Γνωρίζονται καλά τα δυο αυτά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.ΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι με τις βίλες.Το ευτύχημα είναι ότι εκεί στο ΣΥΡΙΖΕϊκο και στα άλλα κόμματα,ιδιαίτερα σε εκείνα τα παλιά και σε τούτα τα νέα “πατριωτικά” που κόπτονται για την πατρίδα,τη θρησκεία και την οικογένεια μάλλουν…χάφτουν μύγες και δεν πήραν μυρωδιά το στέλεχος αυτό της Νέας Δημοκρατίας.Αλλιώς πως θα έχαναν ευκαιρία να καταγγείλουν την μιζαδόρικη,διεφθαρμένη Δεξιά που λυμαίνεται χρόνια τα κρατικά ταμεία και γεμίζουν επι των ημερών της οι φορολογικοί παράδεισοι;
  6. Σταση Δικαστηρια.Μην σπεύδετε να μας…επαινέσετε ως μεγάλους ερευνητές και δημοσιογραφάρες που ανακαλύπτουμε μυστικά περίκλειστα και τα τοιαύτα.Αυτά τα μάθαμε απο τους…Παπανδρέου.Οχι αυτούς τους πολιτικούς που κυβέρνησαν τη χώρα τόσο καλά,ώστε να μην υπάρχει Δήμος χωρίς 2-3 δρόμους με το όνομα κάποιου Παπανδρέου.Υπάρχει λέει εισαγγελέας με το όνομα Παπανδρέου.Και έχει κάνει ένα πόρισμα για το φαγοπότι στον ΟΣΕ-ΕΡΓΟΣΕ και αυτά που σας είπαμε τα ξέρει και τα γράφει διότι τα έχουν πει με το νι και με το σίγμα άνθρωποι με φως,νερό,τηλέφωνο.Έχουν επίσημα καταθέσει δηλαδή ότι στην ΕΡΓΟΣΕ του ΟΣΕ,της Κυβέρνησης έχουν πέσει τεράστια ποσά για να φτιάξει δίκτυο,σηματοδοτήσεις κλπ.Εχουν υπογραφεί επίσημα συμβάσεις με προβλεπόμενα έργα και προβλεπόμενα ποσά.Αυτές τις συμβάσεις τις παραβίασαν αυτοί που έπρεπε να της τηρήσουν και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη των πολιτικών.Μην μπερδευτούν:η έρευνα γίνεται για λογαριασμό της ευρωπαϊκής εισαγγελίας και άρα υπάρχει ελπίδα να μην ενταφιαστεί,όπως οι άλλες και έτσι οδηγήθηκαμε στην τραγωδία των Τεμπών…
  7. Υπάρχει πολιτικός(σχετικός με το χώρο) που έφτιαξε μια βίλα στην Πεντέλη κρυφά απο τη συζυγό του και όταν ολοκληρώθηκε η βίλα πήρε τη συζυγο από το χέρι και την πήγε μπροστά.Εκείνη της είπε: “Συζυγάτα μου ιδού η βίλα σου δώρο για τη μέρα που γιορτάζουμε σήμερα”.Εκείνη εξεπλάγη για λίγο,αλλά γύρισε του πέταξε το κλειδί στα μούτρα και του είπε:”Να μου λείπει.Θέλεις να είμαι εδώ στο βουνό για να γλεντάς άνετα με τη γραμματέα σου και να το παίζεις τα Σαββατοκύριακα οικογενειάρχης”!Στο πι και φι της έφτιαξε μια άλλη στα βόρεια προάστεια(όχι στο Βανουάτου…) και δεν μάθαμε τι απέγινε αυτή στην Πεντέλη.κάποιες απο τις δημοσιογραφάρες που διαμένουν η …αναδασώνουν τα τελευταία 25 χρόνια την Πεντέλη μπορεί να το μάθει; Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μαλλί να ξάνει και αν το αρχίσει θα φτάσει ως τα ψηλά πατώματα της ΝΔ,αλλά και στο δικό του Κόμμα.Ωρες είναι μόλις γυρίσει απο τις ΗΠΑ να περάσει από τον Αρειο Πάγο και να τους ρωτήσει πως κατάφεραν να βγάλουν απόφαση σε ένα μόνο μήνα υπέρ ενός Εγγλέζου για να πάρει ο εγγλέζος 43 χιλιάδες στρέμματα δάσους,αγρών και θάλασσας στην Εύβοια και η υπόθεση δικάστηκε επι…ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
  8. Πως κατάφεραν να κρίνουν ότι σε αντίθεση με τα νταμάρια της Φιλοθέης -Τουρκοβουνίων είναι οικόπεδα ιδιωτών τα νταμάρια του Βύρωνα και θα γίνουν κάποιοι(ποιοί;)εκατομμυριούχοι ως διάδοχοι…τούρκων ιδιοκητών.
  9. Αν πάει και αρχίσει αυτές τις ερωτήσεις και τα σκαλίσματα θα ενοχλήσει βέβαια…Τους ισχυρούς.Τους μεγαλοδημοσιογράφους που έχουν ,νομιμότατες παρακαλώ, βίλες με φως,νερό,τηλέφωνο είτε στα δάση της Αττικής,είτε δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο.Και θα ενοχλήσει και τον μεγαλοδικηγόρο των υψηλών πατωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ…
  10. YΓ 1.Ανήκουμε σε εκείνους τους άσχετους που δεν μπορούν να εννοήσουν την διαφορά μεταξύ αυτών που είπαν οι Χιωτοαυτιάδες στη ραδιοτηλεόραση Αλαφούζου και αυού που έγραψε μεταξύ άλλων μέγας πνευματικός μας ταγός στην πολυσοβαρή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ(8/10 σελ15) και αρχίζει ούτω πως:” Κασσελογοτεχνία.Για τον νεο αρχηγέτη μπορούν να γραφούν παιάνες(και πεάνες)επιγράμματα(και επιγάματα)ποιμενικές ασυμφωνίες…Ρεμπέτικα του είδους “Το κασέ του Κασσελάκη” και συνταγές όπως “Φρικασε-λάκι”Είναι δε πιθανό εις τον πατο της εικόνας να ακούσουμε…“Εννοεί φυσικά τον Στέφανο και τον Τάϊλερ και όχι τον Κυριάκο και τη Μαρέβα,για τους οποίους προφανώς δεν μπορούν να γραφούν αυτά…Α…Ναι…Και στο φύλλο αυτό της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ υπάρχει ρεπορτάζ για αυτά τα θέματα της ΕΡΓΟΣΕ.Διαβάστε το και κάντε σύγκριση…Αλήθεια,γιατί εξαφανίστηκε από την πρώτη σελίδα στη β έκδοση αυτό το θέμα και στη θέση του μπήκε ο… γαστρονόμος;Τίτλος ήταν:”Μαρτυρία-κλειδί για τα τρένα”
  11. ΥΓ2 Ποιός εμπνεύσθηκε αυτή τη γελοιότητα να στέκονται όρθιοι στα τηλεοπτικά στούντιο κάποιοι που έχουν άριστη σχέση με τις…ταβέρνες,τόσο ώστε να μοιάζουν ρόμπες ξεκούμπωτες τα ωραία(κατά τα άλλα)πανάκριβα μπλουζάκια ή πουκάμισα που φορούν και δεν είναι μάρκας “Μπούτσερμαν”;