Αρχική Αθλητικα O Τσιτσιπάς προκρίθηκε-οι Ελληνες τα καταφέρνουν καλά!

O Τσιτσιπάς προκρίθηκε-οι Ελληνες τα καταφέρνουν καλά!

3405

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον 3ο γυρο στο τουρνουά τένος της Μαδρίτης,μια μεγάλη πρόβα χώματος για το Ρολάν Γκαρός.

Ο Στέφανος έχασε…άνετα το πρώτο σετ από τον άλλοτε πολύ ισχυρό Αυστριακό Ντομινίκ Τίμ καθώς στο καθοριστικό τέταρτο σετ έχασε τρια μπρέϊκ για να πάρει πίσω το μπρέϊκ του Τίμ.Τα έχασε και έχασε 6-3.Στο δεύτερο ήταν σαρωτικός,στο τρίτο φάνηκε κουρασμένος,αλλά άντεξε και κέρδισε οριακά στο ταϊ μπρέϊκ 7-6.

Στο ποδόσφαιρο οι Ελληνε έδειξαν ότι μπορούν μια χαρά.Ο “Αγιαξ”της Ηπείρου με σύνθεση γεμάτη Ελληνες πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία του στην έδρα του Ιωανικού.Ομως ήταν καθοριστική καθώς του έδωσε πούτιμους για τη σωτηρία βαθμούς ασε αντίθεση με τον Ιωνικό,ο οποίος βυθίστηκε κι άλλο.Στη σύνθεσή του κυριαρχούσαν ξένοι.

Ο Νίκας έβαλε δυο γκολ στο Αγρίνιο και ο Λεβαδειακός κέρδιζε μέχρι το 112 με 2-1.Στο “μηχάνημα”όμως δόθηκε πέναλτυ και ο Πέρδο ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό που απο άνετος νιώθει μεγάλη πίεση.Αντίθετα ο ΟΦΗ που κέρδισε και στο Περιστέρι 3-2 πάει πρώτος.Στο 0-0 έμειναν Αστέρας και Λαμία και παλεύουν κι αυτοί.

Ατυχη ήταν και η Νότιγχαμ του Μαρινάκη.

Κέρδιζε στην έδρα της Μπρέντφορντ και η νίκη θα ήτνα πολύτιμη.Ομως έχασε στο τέλος αφού ισοφαρίστηκε λίγα λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι και στο τέλος των καθυστερήσεων έχασε κιόλας