Αρχική Uncategorized OHE:Προετοιμαστείτε για πανδημία κορωναϊού και ψυχραιμία!

OHE:Προετοιμαστείτε για πανδημία κορωναϊού και ψυχραιμία!

1274

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στις αρχές της εκδήλωσης κρουσμάτων κορωναϊού στην Κίνα και στα πρώτα καμαπνάκια όλοι οι ειδικοί έλεγαν ότι θα είναι μια ιστορία ,όπως ο SARS.Περιορισμένης έκτασης δηλαδή.

Γιατροί τα έλεγαν και τα έγραφαν,όπως οι αρμόδιοι καθηγητές Ιατρικής.Τα γράφαμε και εμείς όσα έλεγαν για την απαραίτητη ψυχραιμία.

Αυτή η ψυχραιμία χρειάζεται,όπως είπε σήμερα και ο περιφερειάρχης και γιατρός Γιώργος Πατούλης, ο οποίος είπε ότι ο ιός H1N1 είναι πολύ πιο τοξικός και επικίνδυνος και ήταν κάκιστη επιλογή η αντιεμβολιαστική πολιτική που ακολούθησε απο πολλούς φορείς,παράγοντες κλπ και αυτή σήμερα εκθέτει σε κίνδυνο πολλούς στην Ελλάδα και απο τον κορωναϊό.

Τότε λοιπόν,στις αρχές,ακούσαμε με δυσπιστία τον πατέρα Κύριλλο,που πηγαινοέρχεται στις ΗΠΑ να ομιλεί για βέβαιη πανδημία απο τον κορωναϊό.

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε λοιπόν ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι,αλλά η πανδημία ήδη ξεκίνησε ουσιαστικά και θα υπάρξουν θύματα μέχρι να αντιμετωπίσει τον κορωναϊό η επιστήμη με εμβόλιο,κάτι που θα γίνει μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού,αλλά αυτό θα σημαίνει ότι και του χρόνου τον χειμώνα ο κορωναϊός θα επανέλθει,όπως η γρίππη,ο Η1N1 και άλλοι.

Σημαντικός παράγων της Ιατρικής μας έλεγε ότι η χειρότερη προοπτική ,στά όρια οτυ εφιάλτη θα είναι να περάσει μαζικά ο κορωναϊός στην Ινδία του 1,5 δις κατοίκων,στην Ινδονησία,στο Πακσιτάν και στο Μπαγκλαντές των σχεδόν 700 εκατομ.γιατί αυτό θα προκαλέσει τεράστια έκρηξη σε χώρες με μηδέν στην Υγιεινή Προστασία.

Στην Ιταλία ήδη με 6 θανάτους και τα κλασσικά μέτρα απομόνωσης ματαιώνονται σημαντικότατες εκδηλώσεις σε πολλούς τομείς και το πρόσκαιρο πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία θεωρείται δεδομένο.Ετσι καταρρέει η “θεωρία” ότι η Δύση υπερτόνισε την εξάπλωση του κορωναϊού για να πλήξει την οικονομία της Κίνας.

Η γιατρός Σοφία Ζαφειροπούλου,πρόεδρος των Ελλήνων του Μιλάνου είπε ότι στην Ιταλία δεν υπάρχει πανικός,λαμβάνονται προληπτικά μέτρα με αναστολή λειτουργίας μαζικών χώρων.Είπε ότι στη Λομβαρδία των 10 εκατομ κατοίκων τα κρούσματα είναι 176 και πέθαναν 6 άτομα που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση υγείας απο άλλες παθήσεις.

Τα ίδια για έλλειψη πανικού ακόμα και στα σουπερ μάρκετ και επικράτηση της ψυχραιμίας είπε και ο γιατρός Σωτ.Χονδρογιάννης από το Βένετο της Ιταλίας,όπου είναι το επίκεντρο των κρουσμάτων.

Τόνισε ότι οι μάσκες δεν βοηθούν

Θεωρείστε βέβαιο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες και γιατροί αγωνίζονται νυχθημερόν για το κατάλληλο εμβόλιο.Εκτός των άλλων,όποιος το βρεί πρώτος θα θησαυρίσει…

Το φάρμακο τώρα είναι: ψυχραιμία και εφαρμογή κανόνων υγιεινής.

Οπως είπαν και οι αρμόδιοι της υγείας,ο κορωναϊός θα έλθει και στην Ελλάδα,αλλά υστερίες του Τύπου τρέχουμε να πάρουμε τις μάσκες,για τις οποίες οι επιστήμονες,λένε ότι δεν παρέχουν καμία προστασία αν βρεθεί δίπλα τους ο φορέας του ιού.Καμία απολύτως!..