Αρχική Αθλητικα Ποδόσφαιρο-μπάσκετ:Ημέρα των μεγάλων ανατροπών,εντός και εκτός Ελλάδας !

Ποδόσφαιρο-μπάσκετ:Ημέρα των μεγάλων ανατροπών,εντός και εκτός Ελλάδας !

904

 

Ημέρα ανατροπής και στην Ελλάδα και στα μεγάλα ματσ του εξωτερικού.

Ο Ολυμπιακός έμεινε πρώτος (και σίγουρος πρωταθλητής φέτος0 στη βαθμολογία αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ισοφάρισε στο Κραϊσκάκης τον Βόλο και στο β ημίχρονο με ανατροπή και τρία γκολ του Ελ Αραμπί στο 66,80 και καθυσυερήσεις έκανε το 4-1

Ο Βόλος προηγήθηκε με πέναλτι του Μπαριέντος στο 11’, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Δουβίκας σημάδεψε το δοκάρι του Σα.

Με ανατροπή νίκης μοιάζει το 2-2 που πήρε ο Αρης στο Περιστέρι.Βρέθηκε να χάνει 2-0 και μάλιστα στο πρώτο γκολ-πέναλτυ(Μανούσος που πανηγύριζε σαν να πήρε το Τσάμπιονς λίγκ…) έμεινε με 10 παίκτες με δυο κίτρινες του Ρόουζ.Δεύτερο γκολ ο Μουνίθ και εκεί που έφευγαν όλοι πιστεύοντας ότι το ματς κρίθηκε ο Αρης έκανε μεγάλη επιστροφή -ανατροπή και ισοφάρισε με γκολ του Κάτσε και του Σάσα.

Ανατροπή στην ανατροπή του σκορ και παράπονα απο τον ΠΑΟΚ(Ανακοίνωση-παράπονα κατά Μαρινάκη εξέδωσε και ο Βόλος του Μπέου…) στο μπάσκετ,όπου έχασε με ένα πόντο(85-84) από την ΑΕΚ.

Στο εξωτερικό τρία γκολ έβαλε και η Γιουναίτεντ στο β ημίχρονο και ανέτρεψε το 1-0 της Γουέστ Χάμ στο Λονδίνο.

Αυτή τη φορά ισοφάρισε ο Παγκμπά τον οποίο ο Σόλσκιερ άφησε στο παιχνίδι παρά το τραγικό πρώτο ημίχρονο.Η Γιουνάίτεντ δεν θα έκανε την ανατροπή,αν δεν έβαζε στο β ημίχρονο το Φερνάντεζ τον Ράσφορντ και τον Μάτα που έδωσαν τις ασιστ για το γκολ,ενώ ο Ράσφορντ έβαλε και ένα,το τρίτο ο Γκρίνγουντ.

Ανατροπή και η Τσέλσι στο γήπεδό της με τρια γκολ στο β ημίχρονο και νίκησε 3-1 τη Λίντς.

Ανατροπή στο γήπεδό της και η Γιούβε που νίκησε 2-1 την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης με γκολ του Μακένι και του στοπερ Μπονούτσι(στο 89) με κεφαλιές.

Ανατροπή στην ανατροπή και στο Μόναχο με τις Μπάγερν και Λειψία να προηγούνται εναλλάξ και τελικά το ματς έληξε 3-3

Ο περίφημος Γουέίν Ρούνεϊ κάθησε στον πάγκο μόνος και η ντέρμπι σημείωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη επι της Μίγλουολ με 1-0.

Η Σίτυ,η Ατλέτικο Μαδρίτης,η Ρεάλ νίκησαν εύκολα Μπάρνλεϊ,Βαγιαδολίδ και Σεβίλλη(στην έδρα της Σεβίλλης η ρεάλ…)ενώ η μπ[αρτσελόνα με το φάντασμα του Μέσι να περιφέρεται αγνώριστος στον αγωνιστικό χώρο έχασε στην έδρα της Κάντιθ με 2-1 και μάλιστα το γκολ της ήταν αυτογκολ της Κάντιθ…

Ο Γιακουμάκης και ο Παυλίδης σκόραραν στο μεταξύ των ομάδων τους παιχνίδι ,αλλά κέρδισε η Φένλο την Βίλεμ καθώς η ομάδα του Παυλίδη έμεινε με 10 παίκτες.

Ωραίος και μοιραίος ο Μπακασέτας αφού έβαλε ένα γκλο με πέναλτυ,έχασε όμως το δεύτερο πέναλτυ στο 90 και η ομάδα του(Αλάνιασπορ)έχασε,αλλά παραμένει πρώτη στη βαθμολογία.

Επαιξε και ο Κολοβέτσιος στην Καϊσερίσπορ ,η οποία έφερε ισοπαλία 1-1