Αρχική Αθλητικα Αρης-Θρύλος1-2:Οι δυο Ελληνες στους 25 ξένους που έπαιξαν ήταν όλα τα …κόκκινα...

Αρης-Θρύλος1-2:Οι δυο Ελληνες στους 25 ξένους που έπαιξαν ήταν όλα τα …κόκκινα λεφτά!

1102

Ενα απο τα όνειρα του Ακη Μάντζιου είναι ως προπονητής να κερδίσει με κάποια ομάδα τον Ολυμπιακό.

Είτε ήταν στον Πανιώνιο,είτε στο Λεβαδειακό,είτε στη Λαμία από τον Ολυμπιακό έχανε με χαρακτηριστική ευκολία.

Επίσης ένα όνειρο του σύγχρονου Αρη είναι να κερδίσει τον Ολυμπιακό,αλλά στα τελευταία 10 παιχνίδια παραμένει απλά όνειρο.

Το μοναδικό όνειρο του Αλέξη Κούγια είναι να πάψει να περνάει την κόκκινη γραμμή και να γίνεται ουσιαστικά προπονητής των ομάδων της καρδιάς του,δηλαδή των ομάδων που κατα καιρούς έχει.

Αυτό τον καιρό έχει τη Λάρισα και οι προπονητές εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τα βασικά.Ετσι αναγκάζεται να περνάει την κόκκινη γραμμή και οι προπονητές πάνε σπίτι τους και μετά σε κάποια άλλη ομάδα.

Αυτα επιβεβαιώθηκαν και στην αγωνιστική της 28ης Νοεμβρίου .

Ο Ολυμπιακός κατάβηκε με μια αρμαθιά εμβιλάδες και χουρμάδες και τρεις Ελληνες.Ολα τα λεφτά ήταν ο Φορτούνης που είναι συνήθως αναπληρωματικός των “χουρμάδων” και ο Μπουχαλάκης,ένας ακόμα Ελληνας μέσος αριστεροπόδαρος,ο καλύτερος των αντίστοιχων στην Ελλάδα μεταξύ όλων και φυσικά όλων των ξένων που παίζουν στην Ελλάδα και είναι όλοι κάτω ράφι και πάτωμα.

Αν δεν είχε αυτούς τους δυο ο Ολυμπιακός δεν θα κέρδιζε στη Θεσσαλονίκη τον Αρη που έπαιζε και πάλι με έναν Ελληνα,τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη και έναν αναπληρωματικό τον Μάνο.

Ο Φορτούνης αλώνιζε το γήπεδο και με δυο μακρινά πάρε-βάλε(το ένα απο μακρινό φάουλ) ο Μπουχαλάκης ήταν εκεί που έπρεπε να είναι κάποιος επιθετικογενής και έβαλε τα δυο γκολ του Ολυμπιακού.Το δεύτερο δεν ήταν ακριβώς πάρε-βάλε γιατί η μπαλιά ήταν μεν ακριβείας,αλλα μακρινή και χρειαζόταν άψογο κοντρόλ και να περάσει απο μια μικρή “σχισμή”,όπερ και έκανε ο Μπουχαλάκης.

Ο Αρης μείωσε το σκορ στο 75 με τον Μπερτόγλιο.

Στο Αλκαζάρ της Λάρισας ο νέος προπονητής έστησε την ομάδα με το “αρωμα του Αλέξη Κούγια”δηλαδή διαφορετικά από τον προηγούμενο προπονητή Γρηγορίου ,ο οποίος παραιτήθηκε γιατί δεν άντεχε τις “οδηγίες” του προέδρου Αλέξη.

Η Λάρισα κατάφερε να μην χάσει από τον Ατρόμητο και αν σκεφτούμε την ευολία με την οποία ο Ατρόμητος νίκησε τον Αλαφ..,συγνώμη ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ ποιός μπορεί να πει ότι δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα ο Αλέξ…συγνώμη ο νέος προπονητής της ΑΕΛ,Γιάννης Τάτσης,αδελφός του Αλέκου Τάτση,ο οποίος είχε περάσει και απο τον Ολυμπιακού;

Αυριο πάντως ο ΠΑΟ περιμένει με αγωνία να παίξει το ντέρμπι των …ουραγών ,κόντρα στον Παναιτωλικό ,ο οποίος έχει στον πάγκο τον νέο του προπονητή Τραϊανό Δέλλα.

Ο παπουλάκος προπονητής του ΠΑΟ φόρεσε τα γυαλιά του,τον βοήθησε και ο νέος διευθυντής Ντρεοσί και είδε φοβερά πράγματα.

Ο νέος διευθυντής είναι μεν φτυστός ο Αλαφούζος,αλλά είναι γάλλος και έμπειρος και βοήθησε τον παπου-Μπόλονι να δεί ότι Μπουζούκης,Χατζηγιοβάνης κλπ αστέρια της εθνικής Ελλάδας είναι περίπου άχρηστοι και χρειάζονται …επανεκκίνηση.Θα τους βάλουν λέει σε τέτοια διαδικασία (αν δεν τους πάρει στη Μακάμπι που παίζει Ευρώπη ο Δώνης…),οπότε στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό θα πάιξουν οι καλοί…Δηλαδή οι διάσημοι ξένοι Κανταλπιέδρα,φοχμαντού Μαχαμαντου Αλ Αγιούμπ,Ολντμπόϊς Φραν Χουανκάρ κ.α Ενοείται ότι για τα πλήρη ονόματά τους,όπως αυτά πρέπει να αποδοθούν στην ελληνική δεν παίρνουμε και όρκο…

ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ

Εχουμε ξαναγράψει ότι Γιουβέντους χωρίς Ρονάλντο είναι σκορδαλιά χωρίς τίποτα και όχι μόνο χωρίς σκόρδο.

Εκτός αποστολής για λόγους υγείας ο Κριστιάνο η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να υπερπηδήσει το εμπόδιο μερικών..πόντων της νεοφώτιστης Μπενεβέντο και έμεινε στο 1-1.

Η Λίβερπουλ φέτος δεν πείθει και στο Μπραϊτον έμεινε στο 1-1.Η Σίτυ έριξε μια 5άρα στη Μπάρνλεϊ

Η φιλόδοξη Εβερτον έχασε στο γήπεδό της από την Λίντς με τα σκαμπανεβάσματα στην πρέιμιερ.

Η Μπάγερν βρέθηκε να χάνει 1-0 απο την Στουγκάρδη,όπου ξεκίνησε βασικός ο Μαυροπάνος.Είχε σουπερ ευκαιρίες για 3-0,τις έχασε και στο τέλος έχασε 3-1

Η Ντόρτμουντ έχασε στο γήπεδό της απο την ουραγό Κολωνία στην αποστολή της οποίας δεν ήταν ο Λημνιός.

Ο Σιόβας ήταν βασικός στην Ουέσκα ,η οποία έχασε 1-0 στην έδρα της απο τη Σεβίλλη με γκολ στο τελευταίο 10λεπτο.

Αργά το βράδυ νέα έκπληξη απο τη Ρεάλ Μαδρίτης.Εχασε στο γήπεδό της από την Αλαβές με 2-1 ,ενώ η Παρί έφερε 2-2 στην έδρα της με την Μπορντώ.