Αρχική Αθλητικα Τα ύστερα του κόσμου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!..1-1 η Εθνική μας,νικη Θρύλου!

Τα ύστερα του κόσμου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!..1-1 η Εθνική μας,νικη Θρύλου!

886

 

Ο κοροναϊός είναι η αιτία για απίθανα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ;

Το πιθανότερο.Γιατί το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι οι αποστάσεις μεταξύ των μεγάλων και των μικρών ομάδων έσβησαν υπέρ των μικρών,οι οποίες παίρνουν απίθανα αποτελέσματα.

Πιο κάτω παραδείγματα αφού σημειώσουμε ότι η Εθνική μας συνέχισε να είναι μια σοβαρή εθνική ομάδα μετά τα σούργελα των τελευταίων ετών.Αλλά φαίνεται ότι λείπουν οι παίκτες με αυτοπεποίθηση.Δηλαδή παίκτες που να είναι σταρ σε ελληνικές ομάδες και μάλιστα μεγάλες.Εφερε 1-1 με την Γεωργία και συνεχίζει αήττητο σερι.Η Γεωργία φάνηκε απο το παιχνίδι με την Ισπανία ,το οποίο έχασε άδικα 2-1 ότι είναι πού ισχυρή και με αυτοπεποίθηση.Ηρθε να κερδίσει,έπαιζε επιθετικά με σταρ τον νεαρό και εξελισσόμενο Κβαρατσκέλια ,αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο δεξιός της μπακ  Κακαμπάτζε έβαλε αυτογκόλ στο 76 για το 1-0.Ο Βαν Σίπ δεν προλαβε να βάλει τον Σιώπη για καλύτερη άμυνα και ο νεαρός αφού χόρεψε όλη την ελληνική αμυνα ισοφάρισε μετά 5 λεπτά.Ετρεξαν οι Γεωργιανοί στη σέντρα για να βάλουν δεύτερο γκολ,αλλά ακυρώθηκε ελληνικό για λιγουλάκι οφσάϊντ του παίκτη που διεκδίκησε τη μπάλλα και όχι του Φορτούνη που σκόραρε.Η Ισπανία νίκησε το Κόσσοβο 3-1 πιο δύσκολ από όσο δείχνει το σκορ.

Επεναρχόμενοι στα απίστευτα αποτελέσματα:

Στο ΝΒΑ το ρολόϊ έχει τρελαθεί και όλες οι ομάδες χάνουν και κερδίζουν οπουδήποτε.Μετά απο 5 ήττες στη σειρά ο αντετοκούνμπο οδήγησε την ομάδα του σε 8 νίκεςσ τη σειρά και στην 4η θέση.Τώρα έχει τρεις ήττες στη σειρά και οι δυο στο γήπεδό του και έπεσαν στην 7η θέση.

Ο Ολυμπιακός κέρδιζε στην Ισπανία την Βαλένθια στο τέλος της 3ης περιόδου με…33 πόντους διαφορά(74-41).Στο τελευταίο 10λεπτο η Βαλένθια τον έφτασε στους …7 πόντους και αστόχησε σε σουτ για να τον φτάσει στους 4!!!.Τελικά ο Ολυμπιακός αδιάφορος για το αποτέλεσμα κέρδισε με 9 πόντους διαφορά(88-79) μια Βαλένθια που πάει για 8άδα και κέρδισε θηρία.

Στο άλλο ματς η Χίμκι κέρδισε πράγμα σπάνιο την Λυόν που λειτουργεί σαν ασανσέρ.

Στο ποδόσφαιρο ακόμα πιο θεαματικά.Το σπουδαιότερο μετά τις 8άρες η θεαματική νίκη της Βόρειας Μακεδονίας μέσα στη Γερμανία με 2-1!!!

Ο σχεδόν 40χρονος Πάντεφ το πρώτο γκολ.Ι Γκιντογκάν της Μάντσεστερ Σιτυ ισοφάρισε με πέναλτυ και ο Ελμάς στο 85 το γκολ για την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της νεοσύστατης χώρας.

Η Δανία εκτός έδρας διέλυσε την Αυστρία με 4-0,η Αρμενία νίκησε την Ρουμανία 3-2 και η Αγγλία στο 85 με τον Μαγκουάϊρ νίκησε την Πολωνία 2-1.