Αρχική Αθλητικα Ο Τσιμίκας βασικός στη Λιβερπουλ,ο Φορτούνης…αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό!Τι άλλο θα δούμε;

Ο Τσιμίκας βασικός στη Λιβερπουλ,ο Φορτούνης…αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό!Τι άλλο θα δούμε;

1344

 

 

Ο Κώστας Τσίμίκας έπαιξε βασικός στη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λίγκ.Ο Κώστας Φορτούνης ήταν… αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό την ίδια βραδιά,στην ίδια διοργάνωση σε αγώνα στον οποίο ο Ολυμπιακός χρειαζόταν θετικό αποτέλεσμα.

Γιατί το χρειαζόταν; Διότι η Μαρσέϊγ για ένα διάστημα ήταν αυτή στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς κρατούσε την ισοπαλία στο Μάντσεστερ με τη Σίτυ σε ένα αγώνα,για τον οποίο ελληνικά οπαδικά έντυπα έβριζαν προκαταβολικά τη Σίτυ ,ήπως και δεν πάρει την ισοπαλία ο Ολυμπιακός από την Πόρτο και την πάρει η Σίτυ.

Αποκαλούσαν “κότα” τον Γκουαρντιόλα στην περίπτωση που δεν θα έβαζε τη βασική ομάδα.Ως μεγάλο βαθμό την έβαλε.Αντίθετα η Πόρτο δεν την έβαλε και θα τα “ακούσει” από τον… Ολυμπιακό Μασσαλίας,την Μαρσέίγ.

Η Πόρτο χωρίς τη βασική ενδεκάδα έβαλε γκολ νωρίς στον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνς(άθλιο κοουτσάρισμα ) αναγκάστηκε να ρίξει τα μούτρα του και να βάλει τον Φορτούνη στο 35,αντί του Καμαρά.

Η Σίτυ κέρδισε 3-0 την Μαρσέϊγ,στην οποία επίσης ο Βίλας Μπόας έκανε άθλιο κοουτσάρισμα και ο Ολυμπιακός δεν χρειαζόταν προσπάθεια.

Εχασε τελικά 2-0.

Δράμα μετά την Γιουναϊτεντ που αποκλείστηκε απο τη Λειψία,γνώρισε και η Ιντερ του Κόντε.

Δεν μπόρεσε στο γήπεδό της να κερδίσει τη Σαχτάρ και αποκλείστηκε.Αν την κέρδιζε πήγαινε εκείνη στη θέση της στο Γιουρόπα.Η Ρεάλ που έχασε δυο φορές απο τη Σαχτάρ βγήκε πρώτη με την Γκλάνταμπαχ,την οποία νίκησε με 2-0 (Μπενζεμά τα γκολ) δεύτερη.Η τρίτη γερμανική ομάδα που περνάει στο Τσάμπιονς Λίγκ είναι η μπάγερν που βγήκε πρώτη κερδίζοντας 2-0 την Λοκομοτίβ.

Ιδιο δράμα και για τον Αγιαξ που έχασε στο γήπεδό του από την Αταλάντα,η οποία πήγε στη θέση του μαζί με τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Παρόντος του Τσιμίκα ο Σαλάχ έβαλε το πιο γρήγορο γκολ της Λίβερπουλ στον θεσμό ,αφού σκόραρε κυνηγώντας τα λάθη αντιπ΄’αλων στο 55ο δευτερόλεπτο,αλλά τελικό σκορ ήταν 1-1.

Με την ισοφάριση στο 60 με πέναλτυ ο Κλόπ έβγαλε τον Τσιμίκα και έναν ακόμα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 5-1 την τουρκική Μπασάκσεχίρ με τρία γκολ του Νεϊμάρ και δυο του Εμπαπέ.

Είναι ο αγώνας που διακόπηκε εξαιτίας ρατσιστικής φράσης ενός Ρουμάνου διαιτητή ,ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε είναι τόσο επιβαρυμένος,ώστε να κάνει απόπειρες αυτοκτονίας,διαζύγια κλπΑνθρώπινο.Αλλά επιλέγουν αρίστους στα παιχνίδια αυτά που κρίνονται και τόσα πολλά οικονομικά(και όχι μόνο) θέματα;