Αρχική Αθλητικα Ολυμπιακός και ΠΑΟ ηττήθηκαν ,αλλά η Ευρώπη -Ελλάδα αλλάζουν αθλητικά!

Ολυμπιακός και ΠΑΟ ηττήθηκαν ,αλλά η Ευρώπη -Ελλάδα αλλάζουν αθλητικά!

615

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 χωρίς  ιδιαίτερη αντίσταση στην Φραγκφούρτη από την Αϊντραχτ.Ισοφάρισε μεν σε 1-1 με  πέναλτυ του Ελ Αραμπί το πέναλτι της Αϊντραχτ,αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και  στο 60 βρέθηκε να χάνει 3-1.

Ο Παναθηναϊκός απέφυγε μια συντριβή στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι καθώς στην είσοδο της τελευταίας περιόδου βρέθηκε να χάνει με 20 πόντους διαφορά.Με αντεπίθεση έφτασε το σκορ στο 74-72 και με λάθος φάουλ ηττήθηκε τελικά 77-73.

Ομως φαίνεται ότι τα βασικά αθλητικά στην Ελλάδα θα παρασυρθούν ε αλλαγές καθώς η Ευρώπη θα αλλάξει ριζικά τα προσεχή χρόνια.

Αυτό γιατί σχεδόν επίσημα ανακοινώνεται ότι μετά την αποτυχία τελευταίας στιγμής να γίνει ευρωλίγκα στο ποδόσφαριο με τις μεγάλες ομάδες θα προχωρήσει η μετατροπή της Ευρωλίγκας σε ευρωπαίκό ΝΒΑ στο μπάσκετ.

Ενώ στο ποδόσφαιρο οι ελληνικές ομάδες μένουν πίσω και απέξω απο την μεγάλη λίγκα φαίνεται ότι στο μπάσκετ σέρνουν το χορό μαζί με την Ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΘΥμίζουμε την χρόνια κόντρα της ιδιοκτησίας του ΠΑΟ ,δηλαδή του Δημ.Γιαννακόπουλου με τον Ισπανό επικεφαλής της Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος αυτής της σεζόν και οι αλλαγές θα είναι καταιγιστικές…