Αρχική Αθλητικα Ο Ολυμπιακός πήρε (1-0)τη μισή πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Ολυμπιακός πήρε (1-0)τη μισή πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ!

735

O Oλυμπιακός με έναρξη παρουσίας,έστω και λίγων,αλλά αρκετών για ατμόσφαιρα φιλάθλων, έκανε τη μισή δουλειά στο ματς πρόκρισης με την Νέφτσι ,την καλύτερη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και ελπίζει να τελειώσει την πρόκριση την ερχόμενη Τετάρτη στο Μπακού.

Το 1-0 με το οποίο κέρδισε είναι το πιο καλό από τα “μικρά” σκορ που έχουν 1-2 τέρματα διαφορά.Γιατί ο αντίπαλος πρέπει να επιτεθεί και να μη δεχθεί γκολ.Ο Ολυμπιακός εκτός έδρας έχει αποδείξει ότι και μπορεί και βάζει γκολ.

Το γκολ πέτυχε ο καλύτερος ως εκείνη τη στιγμή παίκτης του ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος στη συνέχεια παρα λίγο να γίνει μοιραίος.Πήγε να κάνει ανάποδο ψαλίδι πολύ χαμηλά και η κλωτσιά στο πρόσωπο αντιπάλου ήταν σχεδόν αναπόφευκτη.Ευτυχώς ο αντίπαλος(Αλασκάροφ) φυλάχτηκε λίγο,ήταν και τυχερός και έφυγε γεμάτος αίματα και ζαλισμένος στα αποδυτήρια γλιτώνοντας το νοσοκομείο.

Σχεδόν το ίδιο έκανε στο β ημίχρονο ο Τσελίκ της Νέφτσι και έτσι από το 63 οι δυο ομάδες έπαιζαν με 10 παίκτες και έδειχναν ευχαριστημένες με το 1-0.

Ο Ολυμπιακός ασφαλώς μπορεί πολύ καλύτερα,αφού έπαιζε χωρίς 5 βασικούς,Τους ελ Αραμπί,Τικίνιο,Εμβιλά,Μπά και αποχώρησε στο 18 με τραυματισμό ο Μπουχαλάκης.Ο Φορτούνης είναι εκτός για πολύ καιρό…

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς (78′ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (18′ Βαλμπουενά), Μ. Καμαρά, Κούντε (68′ Σουρλής), Ραντζέλοβιτς (46′ Σισέ), Μασούρας, Χασάν (78′ Α. Καμαρά).

Νέφτσι (Σαμίρ Αμπάσοφ): Μαμάντοβ, Μπότζι, Στάνκοβιτς, Αλασκάροβ (45′ Αμπάσοβ), Μαχμούντοβ (89′ Μπασκέ), Κόλι (86′ Νατσάβοφ), Χαραμίζ, Τσελίκ, Λαβάλ, Μπουγκρίν (86′ Μπουλούντοβ), Μαμαντού.

Στα άλλα προκριματικά σημειώνουμε την 5άρα(5-1) με χάτ τρικ του Ζάχαβι της Αϊντχόβεν,επί της φιλόδοξης Γαλατά σαράϊ